Torna a l’inici

Canvis importants als informes de Vendes en línia Square

Nota: si vols consultar informes avançats, hauràs de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Fa poc et vam comunicar els canvis que afectaran els informes de Vendes en línia Square. Les estadístiques i els informes es traslladaran a la secció Informes Square del Tauler de control perquè puguis consultar totes les dades en un sol lloc. Això vol dir que, a partir de l’abril del 2024, hauràs d’accedir a Informes Square per consultar els informes sobre el web de Vendes en línia Square.

Per a més informació sobre la ubicació nova dels informes de Vendes en línia Square, consulta Informes de Vendes en línia Square.

Accedeix al centre nou dels informes de Vendes en línia Square

Les estadístiques i els informes de Vendes en línia Square es traslladaran a una secció nova del Tauler de control de Square. Per consultar els informes del web, obre el tauler de control en línia de Square i ves a Informes > Informes.

Hi trobaràs les dades sobre les vendes i l’activitat dels webs de Vendes en línia Square, juntament amb el rendiment d’altres productes de Square. Per exemple, pots trobar informes de vendes a Resum de vendes i Tendències de vendes, i estadístiques més detallades a les pàgines Vendes per article i Vendes per categoria.

Nota: amb aquesta secció nova, ja no hauràs d’anar al tauler de control en línia de Square > Vendes en línia > Vendes en línia > Informes.

Informació sobre el centre nou d’informes de Vendes en línia Square

Des de la secció nova i centralitzada d’informes de Vendes en línia Square podràs consultar tots els informes del negoci al Tauler de control de Square. A partir de principis del 2024, també inclourà el següent:

  • Trànsit web i orígens: consulta una vista general amb informació de les visites que rep el web, compara-les durant qualsevol període i descobreix quins altres webs o termes de cerca hi han enviat visitants.

  • Embut de conversió: rep estadístiques sobre el rendiment de les vendes del web.

Si tens diversos webs al compte de Vendes en línia Square, al centre d’informes s’agruparan les dades de rendiment de tots. No obstant això, per a les dades a partir de l’1 de gener del 2021, també podràs filtrar els informes per pàgines individuals (per exemple, si només vols consultar les dades de la pàgina 1 i excloure’n les de la 2). Aquesta opció no està disponible per a les dades anteriors a aquesta data. Si vols accedir a l’historial de dades dels informes, independentment del nombre de webs que tinguis al compte, hauràs de descarregar-les abans de l’abril del 2024.

Nota: per accedir-hi a partir de principis del 2024, ves al tauler de control en línia de Square > Informes > Informes > Informes de Vendes en línia Square.

Informes de Vendes en línia Square sobre vendes i articles

Part de l’historial de dades no estarà disponible a la secció nova dels informes sobre les vendes i els articles de Vendes en línia Square. Les dades següents només es podran descarregar fins a l’abril del 2024 i després s’eliminaran.

  • Vendes en línia Square > Informes > Vendes en línia: el recompte d’articles afegits a la cistella i l’índex de conversió de la cistella (anomenat Índex d’articles afegits a la cistella al centre d’informes nou) del web estaran disponibles des de l’abril del 2024.

  • Vendes en línia Square > Informes > Articles del web: el rendiment de les categories estarà disponible per a les comandes online que rebis després de començar a fer servir les categories avançades noves. Consulta més informació sobre com crear i gestionar categories d’articles.

Nota: tot l’historial de dades de la versió de Vendes en línia Square d’aquests informes deixarà d’estar disponible després del canvi. Assegura’t de descarregar tot allò que vulguis conservar abans de l’abril del 2024.

Informes de Vendes en línia Square sobre cistelles descartades i cupons

Nota: per enviar campanyes automatitzades, canvia a un pla superior de Màrqueting Square.

Atès que les funcions següents estan disponibles a Màrqueting Square o s’hi inclouran a principis del 2024, a partir d’ara, tots els informes corresponents es podran consultar al Tauler de control de Màrqueting Square. Per exemple:

  • Vendes en línia Square > Informes > Cistelles descartades: la funció integrada de Vendes en línia Square que et permet enviar correus electrònics als clients per animar-los a recuperar les cistelles descartades continuarà disponible, però no podràs consultar-ne el rendiment un cop que els informes de Vendes en línia Square es traslladin a la secció nova. Si necessites anàlisis avançades sobre el rendiment dels correus electrònics de recuperació, pots fer servir les campanyes automatitzades de Màrqueting Square, tot i que hauràs de canviar a un pla superior.

  • Vendes en línia Square > Informes > Cupons: pots crear cupons personalitzats amb Màrqueting Square a la pestanya Cupons (funció gratuïta). Nota: els informes sobre els cupons de Vendes en línia Square i Màrqueting Square també es poden consultar al Tauler de control > Informes > Informes > Descomptes.

Nota: tot l’historial de dades sobre les cistelles descartades de la versió de Vendes en línia Square d’aquests informes deixarà d’estar disponible després del canvi. Assegura’t de descarregar tot allò que vulguis conservar abans de l’abril del 2024.

Descarrega l’historial de dades dels informes de Vendes en línia Square

Per fer-ho:

  1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Vendes en línia > Vendes en línia.

  2. A Informes, obre la pàgina d’informes pertinent i selecciona el període de les dades que vulguis descarregar.

  3. Selecciona Exporta per descarregar el fitxer en format CSV.

Nota: si necessites ajuda per exportar les dades, posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square.

No trobes el que necessites?