Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Informes i estadístiques de Vendes en línia Square

Nota: per fer servir els informes avançats, has de canviar el pla del lloc web de Vendes en línia Square.

Pots revisar els informes i estadístiques relacionades amb Vendes en línia Square a la pestanya Informes de la Vista general de Vendes en línia Square. Aquesta pestanya acull una gran quantitat de dades relatives a diversos aspectes del lloc web, que et poden ajudar a fer un seguiment del rendiment i prendre decisions sobre el negoci. Trobaràs més informació sobre cadascuna de les pàgines a la pestanya Informes que tens a sota.

Resum

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Informes > Resum. Les estadístiques es divideixen en tres categories principals: trànsit, vendes i màrqueting. En aquesta pàgina, també pots revisar un resum de moltes altres estadístiques.

Trànsit del web

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Informes > Trànsit del web per revisar les visualitzacions de la pàgina i les visites úniques en un interval de dates concret. Fes servir els menús per triar les dates i el botó d’activa/desactiva per comparar les dades amb el període anterior.

Activitat del web

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Informes > Activitat del web per revisar el nombre de visitants i les pàgines més visitades en un interval de dates concret.

Orígens

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Informes > Orígens per revisar d’on procedeixen els visitants del web.

Nota: a vegades, el trànsit al lloc web de Vendes en línia Square pot provenir de robots de correu brossa, que escanegen la xarxa contínuament per cercar adreces electròniques i informació. Com que no hi ha manera d’impedir-los-ho, poden escanejar pràcticament tots els llocs web, en algun moment. Pel que fa a aquestes estadístiques de visitants, ets l’única persona que les pot veure (és a dir, ningú que no tingui accés al teu compte pot veure les estadístiques).

A continuació, pots consultar més informació sobre les condicions i els termes relacionats amb aquesta pàgina:

Visualitzacions de pàgina

Cada dia es fa un recompte de visualitzacions de pàgina, i cada visita feta a una pàgina del teu lloc web compta com una visualització. Així doncs, si algú torna a carregar tres vegades la pàgina d’inici del teu lloc web, comptarà com tres visualitzacions de la pàgina.

Visitants únics

Cada set dies es fa el recompte de visites úniques, i es compten quan algú visita el lloc web sense haver-ho fet durant els set dies anteriors. Per exemple, si algú visita el teu web tres cops el dimarts, un cop el dijous i cinc cops el dissabte, seguirà comptant com a visita única a la setmana. El nombre de visitants únics ha de ser més petit que el nombre de visualitzacions de pàgina, ja que una mateixa persona pot visitar diverses pàgines i generar diverses visualitzacions.

Pàgines actives principals

Aquestes són les pàgines del lloc web que tenen més visites. És probable que la pàgina d’inici sigui la que rebi més visites.

Termes de cerca

Aquí es mostren els termes que han introduït els visitants a motors de cerca com Google, Bing i Yahoo per trobar el teu lloc web. Com més termes de cerca hi vegis, millor serà, probablement, la classificació del lloc web als motors de cerca.

Enllaços de referència en altres llocs web

Si un visitant ha fet clic en un enllaç en una altra pàgina per anar al teu lloc web, vol dir que hi han arribat mitjançant un enllaç de referència. Com més enllaços al teu lloc web tinguis en altres pàgines, millor serà el teu posicionament als motors de cerca.

Vendes en línia

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Informes > Vendes en línia per fer una revisió exhaustiva del rendiment de la botiga virtual.

Tria un interval de dates i compara les vendes i les comandes, o bé consulta les estadístiques de les vendes i les comandes per separat. Desplaça’t cap avall per veure un gràfic del percentatge de visualitzacions de la pàgina que van resultar en un article afegit a la cistella i el percentatge que va acabar fent una compra.

Articles del web

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Informes > Articles del web per revisar estadístiques d’articles individuals i veure quins articles o variants es venen més. Pots consultar més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Cistelles abandonades

Nota: per fer servir els correus electrònics per a cistelles descartades, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Informes > Cistelles descartades per revisar el nombre de vendes que has recuperat gràcies als correus electrònics automatitzats per a cistelles descartades.

Pots consultar més informació sobre els correus electrònics per a les cistelles abandonades a Vendes en línia Square per veure com provar de recuperar vendes en línia perdudes amb clients que descarten la cistella abans de finalitzar una compra.