Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Informes de Vendes en línia Square

Nota: si vols consultar els informes avançats, hauràs de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Pots revisar els informes i les estadístiques relacionats amb Vendes en línia Square a Informes Square, on trobaràs una gran quantitat de dades relatives a diversos aspectes del negoci i el web.

Consulta com primers passos amb Informes i Analítiques Square per obtenir més informació sobre altres informes que trobaràs al Tauler de control.

Ves als informes de Vendes en línia Square al Tauler de control

Per fer-ho:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Informes > Informes per obrir la Pàgina Informes Square.

  2. Amplia la pestanya Informes de Vendes en línia Square per consultar dades sobre el web.

Nota: per consultar altres dades, com ara les vendes per article i categoria, amplia la pestanya Informes.

Trànsit web i orígens

A la Pàgina Informes Square, ves a Informes de Vendes en línia Square > Trànsit web i orígens per consultar dades del rendiment del web.

Trànsit web

Selecciona la pestanya Trànsit web per consultar una vista general de les dades de trànsit del web i comparar-les durant un període determinat. També podràs consultar-hi les pàgines del web amb més activitat i visites (probablement es tractarà de la pàgina d’inici).

  • Visites úniques: les vistes úniques es comptabilitzen quan algú visita el web per primera vegada en els últims trenta minuts. El nombre de visites úniques ha de ser inferior al de pàgines visualitzades, ja que una persona pot visitar diverses pàgines i generar moltes visualitzacions.

  • Pàgines visualitzades: cada hora es fa un recompte de les pàgines visualitzades, i cada visita a una pàgina del web es considera una visualització. Així doncs, si algú torna a carregar tres vegades la pàgina d’inici del web, comptarà com a tres visualitzacions.

  • Pàgines visualitzades per visita única: mitjana de pàgines visualitzades per cada visita única al web.

Orígens

Selecciona la pestanya Orígens per consultar quins altres webs han enviat visitants al teu. També hi podràs consultar quins termes es fan servir als motors de cerca per trobar el teu web.

  • Webs de referència: si un visitant ha fet clic en un enllaç d’un altre web per anar al teu, vol dir que hi ha arribat a través d’un web de referència. Com més enllaços al web tinguis a webs externs, millor serà el teu posicionament als resultats de les cerques.

  • Termes de cerca: et mostra quins termes de cerca han introduït els visitants a motors de cerca com ara Google o Bing per trobar el teu web. Com més n’hi hagi, millor serà, probablement, el posicionament del web als motors de cerca.

Per obtenir més informació sobre com actualitzar el SEO, consulta com optimitzar les pàgines del teu lloc web.

Nota: de vegades, el trànsit del web de Vendes en línia Square pot provenir de bots de correu brossa, que analitzen internet constantment per trobar adreces electròniques i informació. Com que no hi ha manera de bloquejar-los, analitzen pràcticament tots els webs en un moment o altre. Això també vol dir que algunes de les visites o webs de referència del web provindran d’aquests robots de correu brossa. Només tu i les persones amb accés al compte podreu consultar les estadístiques sobre els webs de referència dels informes.

Embut de conversió

A la Pàgina Informes Square, ves a Informes de Vendes en línia Square > Embut de conversió per consultar dades del rendiment de les vendes del web. Hi podràs consultar i personalitzar els gràfics per analitzar l’estat del negoci i el rendiment de la botiga virtual. Pots modificar el tipus de gràfic, comparar les dades (per exemple, entre setmanes) i triar quines mètriques vols comparar. Aquestes mètriques són:

  • Mitjana total de vendes per visita: la mitjana de les vendes totals per cada visita única al web.

  • Índex de conversió: el percentatge de visites úniques al web que han generat una comanda.

  • Índex de visites en què s’han afegit articles a la cistella: el percentatge de visites úniques al web en què s’ha iniciat una cistella.

  • Total de visites en què s’han afegit articles a la cistella: el nombre de vegades que algú ha iniciat una cistella afegint-hi un primer article.

Nota: les mètriques Mitjana total de vendes per visita, Índex de conversió i Índex de visites en què s’han afegit articles a la cistella ara es basaran en les Visites úniques a l’hora de generar els informes de Square (i no en les Pàgines visualitzades com a la funció d’estadístiques anterior de Vendes en línia Square). Per tant, el valor de les mètriques canviarà considerablement i s’ajustarà millor als estàndards del sector.

Altres informes

També pots consultar dades de les vendes i les comandes de Vendes en línia Square, juntament amb els altres productes de Square, a les pestanyes Informes > Resum de vendes, Tendències de vendes, Vendes d’articles i Vendes de categories de la Pàgina Informes Square.

No trobes el que necessites?