Ven classes i entrades amb Links de pagament Square

Envia un enllaç de pagament mitjançant un correu electrònic o una Campaña de Marketing Square per vendre entrades a esdeveniments online o presencials, o bé publica l’enllaç a les xarxes socials o al blog perquè els alumnes puguin comprar les classes i pagar-les quan vulguin. No cobrem cap quota mensual per fer servir Links de pagament Square.

Nota: Links de pagament Square només està disponible per a les vendes en territori nacional.

Crea un enllaç de pagament

Per crear un enllaç de pagament per a un esdeveniment:

1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Enllaços de pagament.

2. Fes clic a Crea un enllaç o Afegeixun botó al web.

3. A Objectiu de l’enllaç, fes clic a Vendre classes o entrades.

4. Selecciona l’esdeveniment (o crea’n un de nou) i introdueix el preu de les entrades.

5. Selecciona el tipus d’esdeveniment. Per a les classes o els esdeveniments presencials, introdueix-ne l’adreça. Per als esdeveniments online, afegeix l’URL de la trobada virtual (opcional).

6. Selecciona la data i hora d’inici i de finalització mitjançant l’eina de calendari. Nota: també en pots seleccionar la zona horària. Si deixes aquest camp en blanc, no es mostrarà l’hora de l’esdeveniment a la pantalla del procés de pagament.

7. Afegeix una descripció i una imatge (opcional).

8. Al menú Configuració avançada, introdueix la capacitat de l’esdeveniment. Això en limitarà el nombre d’entrades disponibles.

9. Fes clic a Crea un enllaç.

10. Fes clic a Copia l’enllaç per compartir-lo.

Per defecte, rebràs un correu electrònic de notificació de pagament cada vegada que algú compri una entrada per a l’esdeveniment. Per gestionar les preferències de correu electrònic, fes servir els enllaços que s’inclouen al missatge.

Dels esdeveniments presencials, es mostrarà als clients el títol, el preu, la data i hora d’inici i de finalització, l’adreça i la descripció de l’esdeveniment. Dels esdeveniments online, l’URL.