Assigna comandes a la cuina amb Square KDS i Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i el personal de restaurants que fan servir Square KDS com a pantalla de cuina amb Square per a restaurants. Square KDS s’inclou en els plans Plus i Prèmium de Square per a restaurants.

Abans de començar

Assignar comandes de diferents orígens al KDS millora l’eficiència del personal a l’hora de preparar-les amb la informació corresponent disponible per a cada partida de la cuina.

Les comandes dels clients es poden enviar des de dispositius de TPV i des de comandes online fins a les pantalles de cuina o impressores.

Abans de configurar l’assignació de comandes amb Square KDS:

• Comprova que el hardware i el software del sistema digital de comandes per a la cuina estiguin configurats correctament. Si et cal, pots consultar les instruccions de configuració de Square KDS a Comença amb Square KDS per a Android.

Si imprimeixes comandes a la cuina, revisa les opcions següents:

• Si tens un dispositiu KDS i vols imprimir comandes, consulta més informació sobre com Imprimeix des de Square KDS.

• Si fas servir impressores de comandes per a la cuina i no disposes d’un dispositiu KDS, pots consultar més informació sobre com imprimir comandes a la cuina amb Square per a restaurants.

Configura l’assignació de comandes

Assigna comandes des de diversos TPV

Configura el KDS per filtrar a quins TPV (amb TPV Square i Square per a restaurants) vols que es mostrin les comandes entrants.

1. Al KDS, toca Configuració > Comandes.

2. Activa l’opció Mostra les comandes del TPV.

3. Toca Modifica a continuació per rebre comandes de tots els TPV.

4. Selecciona des de quins TPV vols que s’envïin comandes a aquesta partida de KDS. Pots activar les opcions següents:

1. Rep comandes de tots els TPV de Square sense nom: Square KDS no pot identificar individualment els TPV sense nom. Per assignar comandes d’un TPV que no és la llista, crea un codi de dispositiu des del Tauler de control de Square. Toca Dispositius al menú desplegable de navegació i, a continuació, selecciona Dispositius TPV.

2. Rep comandes de tots els TPV que s’identifiquin en el futur: Si se selecciona aquesta opció, tots els TPV amb nom que s’afegeixin a aquest TPV enviaran les comandes a aquest KDS.

5. Selecciona des de quins TPV d’origen vols que s’enviïn les comandes al KDS.

6. Toca Desa.

Assigna comandes online

Per filtrar segons les comandes online al KDS:

1. Toca Configuració > Comandes i activa Mostra les comandes online.

2. Selecciona una de les opcions següents: Mostra les comandes online quan es facin, Mostra les comandes online quan estiguin en curs o Mostra les comandes online segons l’hora de la recollida a l’establiment.

3. Selecciona Modifica per especificar durant quanta estona es mostren les comandes al KDS abans de l’hora de la recollida. Amb la configuració predeterminada, les comandes es començaran a mostrar 30 segons abans de l’hora de la recollida.

Nota: l’opció de filtrar per TPV d’origen amb Square KDS no inclou l’opció de filtrar les comandes online.

Passos següents

Consulta més informació sobre com assignar comandes amb Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda: