Envia un enllaç de pagament amb Terminal virtual

Envia enllaços de pagament per missatge de text directament als clients des de Terminal virtual. Amb la funció Envia un enllaç de pagament de Terminal virtual, pots rebre pagaments dels clients en temps real quan no hi siguin físicament en el moment de pagar. Els enllaços de pagament són un mètode de pagament segur que els clients poden fer servir per pagar directament des del seu telèfon intel·ligent, sense haver d’anar a cap lloc web, amb la seva targeta de crèdit, Apple Pay o Google Pay, on estiguin disponibles.

Comença

1. A Terminal virtual, selecciona Terminal virtual > Accepta un pagament

2. Afegeix els articles i el client

3. A la secció del Mètode de pagament, dins dels Detalls de pagament, selecciona Envia un enllaç de pagament

4. Selecciona el codi de país del client

5. Introdueix el número de telèfon del client i fes clic a Envia l’enllaç

6. Espera la confirmació assegurant que el client ha completat el pagament

Nota: si selecciones el botó enrere mentre hi ha un pagament pendent, l’enllaç de pagament es cancel·larà. Espera fins que rebis el pagament abans de tancar la finestra.

El client rebrà un missatge de text amb un enllaç de pagament. L’enllaç portarà el client directament a una pàgina de pagament en línia per pagar amb el seu dispositiu mòbil.

Preguntes més freqüents

He d’esperar que el client finalitzi la transacció?

Sí. Els enllaços de pagament serveixen per acceptar pagaments en temps real, com si estiguessis parlant amb el client per telèfon. Si vols enviar un enllaç de pagament que el client pugui fer servir més tard, pots enviar-li un Enllaç al procés de pagament o una Factura.

Com funcionen les propines als enllaços de pagament?

La configuració de les propines es troba a Terminal Virtual. Selecciona Configuració > Procés de pagament per ajustar la configuració de les propines. Per obtenir més informació, visita Comença amb els enllaços de Pagaments en línia Square.