Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Envia un enllaç de pagament amb Terminal virtual

Amb Terminal virtual de Square, pots enviar enllaços de pagament, per missatge de text i des del teu ordinador, directament als clients. Podràs cobrar pagaments sense contacte en temps real quan els clients no hi siguin físicament. Els enllaços de pagament són un mètode de pagament segur que els clients poden triar per pagar amb el seu dispositiu mòbil mitjançant la seva targeta de dèbit o crèdit. Això inclou les carteres mòbils com Apple Pay o Google Pay, sempre que estiguin disponibles.

Preus

No s’ha de pagar cap quota mensual per enviar enllaços de pagament per missatge de text des de Terminal virtual. Només pagaràs la comissió estàndard del 2 % per transacció amb Terminal virtual de Square.

Envia enllaços de pagament

Per enviar un enllaç de pagament des de Terminal virtual:

  1. A la Vista general del Terminal virtual, selecciona Accepta un pagament.

  2. Afegeix els articles i el client.

  3. A la secció Mètode de pagament, dins de les Dades del pagament, selecciona Envia un enllaç de pagament.

  4. Selecciona el codi de país del client.

  5. Introdueix el número de telèfon del client i fes clic a Envia l’enllaç.

  6. Espera el missatge de confirmació on s’indica que el client ha completat el pagament.

Nota: si selecciones el botó enrere mentre hi ha un pagament pendent, l’enllaç de pagament es cancel·larà. Espera fins que rebis el pagament abans de tancar la finestra.

El client rebrà un missatge de text amb un enllaç de pagament que porta directament a una pàgina de pagament en línia, on podrà fer el pagament amb el seu dispositiu mòbil.

Preguntes més freqüents

He d’esperar que el client finalitzi la transacció?

Sí. Els enllaços de pagament serveixen per acceptar pagaments en temps real, com si estiguessis parlant amb el client per telèfon. Si vols enviar un enllaç de pagament que el client pugui fer servir més tard, pots enviar-li un Enllaç al procés de pagament o una Factura.

Com funcionen les propines als enllaços de pagament?

La configuració de les propines es troba a Terminal Virtual. Selecciona Configuració > Procés de pagament per ajustar la configuració de les propines. Per obtenir més informació, visita Comença amb els enllaços de Pagaments en línia Square.

No trobes el que necessites?