Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Pràctiques recomanades per acceptar la venda de targetes regal electròniques en línia

Gestiona el negoci amb el software TPV de Square

Potència les vendes amb un software TPV tot en un

Per a les vendes de Targetes regal electròniques, no cal que el client estigui físicament present. Com que no pots verificar físicament que la persona que fa la transacció és el titular de la targeta, et recomanem que segueixis els passos que s’indiquen a continuació per minimitzar el risc de reclamacions de pagament.

Coneix el teu client

Si es fa una compra amb una targeta regal electrònica per una quantitat superior a l’habitual, pots enviar un correu electrònic al comprador per confirmar-la. Trobaràs l’adreça electrònica del comprador (no del destinatari) al rebut, a la secció Transaccions del Tauler de control de Square.

Desactiva el lloc web de les targetes regal electròniques quan no el facis servir

Si no vols acceptar comandes en línia de targetes de regal electròniques, pots desactivar aquest lloc web temporalment de manera molt fàcil. Per fer-ho:

  1. Ves a Targetes regal al tauler de control en línia de Square.

  2. Selecciona Targetes regal electròniques > Configura.

  3. Desactiva Ven targetes regal electròniques en línia.

Nota: pots tornar al teu Tauler de control de Square en línia per tornar-lo a activar quan ho consideris oportú. Aquí també pots activar o desactivar la possibilitat de fer comandes de targetes regal electròniques en bloc.

Diverses transaccions

Pots limitar l’import màxim de càrrega de les targetes regal, però si observes que les vendes de targetes regal electròniques són superiors a les habituals, pots contactar amb els compradors i confirmar les seves compres. Si no pots confirmar la compra o si reps una resposta inusual, pots considerar reembossar el pagament i liquidar la targeta regal des del tauler de control en línia de Square o des de l’aplicació de TPV Square. Recorda que pots configurar la quantitat màxima que es pot carregar a les targetes regal a la pàgina de Configuració de les targetes regal del Tauler de control de Square.

Reclamacions de pagaments

Tot i que amb aquestes directrius pots reduir les possibilitats de trobar-te amb una reclamació, sempre assumeixes un risc a l’hora d’acceptar pagaments amb targeta de crèdit o dèbit. Si un client reclama un pagament, Square et representarà en el procés de reclamació de manera gratuïta i el nostre equip d’especialistes, amb la seva experiència, t’ajudarà en el camí. Més informació sobre el procés de les reclamacions. També et suggerim que et familiaritzis amb com protegir-te contra les devolucions de pagaments.

Nota: tot i que aquest article està dissenyat per ajudar a prevenir reclamacions de pagament, amb tots els pagaments amb targeta existeix aquest risc. Els venedors continuen sent responsables de tots els pagaments que acceptin i de les reclamacions que rebin. Square no assumeix cap responsabilitat pels pagaments, independentment de l’avaluació del risc que es faci. Consulta les nostres Condicions del servei per saber-ne més.

No trobes el que necessites?