Problemes amb els enllaços de Pagaments en línia Square

Si tu o el teu client teniu problemes per veure un enllaç de Pagaments en línia Square, hi ha algunes configuracions o funcions que podrien ser-ne la causa.

Revisa la configuració de Vendes en línia Square

De vegades, un article es marca com a no disponible a Vendes en línia Square. Hi ha diferents maneres de comprovar aquesta configuració.

Configuració de la sincronització personalitzada per defecte

Si només tens un web a Vendes en línia Square, és possible que la sincronització d’articles no estigui configurada per afegir-hi automàticament els articles nous de la teva Col·lecció d’articles de Square. Per canviar-ho:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Sincronització dels articles o Configuració compartida > Sincronització dels articles.

2. Activa Afegeix articles nous a aquest web automàticament.

Amb aquesta configuració t’asseguraràs que els articles estiguin disponibles per vendre en línia mitjançant els enllaços de pagament.

Els articles estan ocults

És possible que els articles estiguin marcats com a «ocults» a Vendes en línia Square. Per canviar això:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.

2. Veuràs la llista de tots els teus articles. Selecciona l’article que vols modificar.

3. A Visibilitat, selecciona visible.

4. Fes qualsevol altra modificació als articles i selecciona Desa.

Això també ho pots actualitzar a diversos articles alhora mitjançant el mètode de modificació en grup.

Estableix el teu mètode de tramitació per defecte

Si el teu mètode de tramitació establert no és l’enviament, és possible que els articles es mostrin com a no disponibles per als clients. Per canviar això:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o Configuració compartida > Preferències dels articles.

2. A «Tramitació de l’article per defecte», selecciona Modifica.

3. Marca la casella d’Enviament i comprova que tots els altres mètodes de compliment estiguin desmarcats.

4. Selecciona Desa.

Actualitza el dispositiu, aplicació o navegador

Per als enllaços de Pagaments en línia enviats des del Tauler de control en línia de Square, comprova que el navegador que fas servir (p. ex., Google Chrome, Microsoft Edge, etc.) estigui actualitzat. Per als enllaços de pagament creats des de TPV Square, comprova que el dispositiu i l’aplicació de TPV estiguin actualitzats.

Comprova l’estat dels articles

El client també pot tenir problemes per veure un enllaç de pagament. Comprova si l’enllaç de pagament té l’estat actiu al tauler de control en línia de Square.

Comprova els permisos de l’equip

Si tens empleats configurats amb Equips Square, comprova els permisos de l’equip. Només el propietari del compte té permís per activar els enllaços de Pagaments en línia Square. Quan el propietari del compte activi aquesta funció, els empleats amb accés al Tauler de control en línia de Square podran consultar i copiar els enllaços de pagament. Per activar el permís del procés de pagament per a l’equip:

1. Des del tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Equip > Permisos.

2. Selecciona el botó per activar o modificar els permisos.

3. Selecciona Procés de pagament i activa Accés complet.

4. Selecciona Continua per configurar punts d’accés.

5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Torna a enviar l’enllaç de pagament

Elimina el procés de pagament o l’enllaç de pagament actual i crea’l per segona vegada. Prova de tornar a compartir l’enllaç amb el client.