Fes un seguiment dels pagaments amb Links de pagament Square

Fes un seguiment dels pagaments

Per revisar l’historial de pagaments acceptats a través d’enllaços de pagament online:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Pagaments > Enllaços de pagament.

2. Selecciona Transaccions i selecciona un pagament per consultar-ne els detalls. Pots cercar el client que va fer una compra (i consultar-ne qualsevol informació rellevant), consultar un resum breu del pagament i visualitzar-ne el rebut.

3. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Articles i comandes > Comandes per gestionar l’estat de les comandes noves que has rebut. Pots marcar-les com a enviades, completades o en curs.

Cerca pagaments

Al Tauler de control en línia de Squareves a Pagaments > Enllaços de pagament i fes servir la barra per cercar els pagaments d’un client o d’un enllaç de pagament concrets.

Consulta més informació sobre com comença amb Links de pagament Square.

Notificacions

Les notificacions per correu electrònic s’activen per defecte quan crees enllaços de pagament al TPV Square. Cada vegada que es completi una transacció, rebràs un correu electrònic.

Per modificar la configuració de les notificacions per correu electrònic a l’aplicació de TPV Square:

1. Al menú del TPV, toca Configuració > Enllaços de pagament.

2. A Notificacions per correu electrònic, activa l’opció Envia un enllaç de pagament.

Nota: gestiona altres paràmetres de la configuració de les vendes online, com ara els enviaments o els impostos sobre les vendes, des de la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.