Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Configura un procés de pagament sense contacte amb els enllaços de pagament

Link de pagament de Square

Crea enllaços de pagament i comença a vendre avui mateix

Ofereix més opcions de pagament sense contacte a través del TPV Square amb els enllaços de pagament. Quan seleccionis Envia un enllaç de pagament durant el procés de pagament, es generarà un URL únic de pagament que pots compartir amb el client fent servir el mètode de contacte que prefereixis, sigui a la botiga o des de qualsevol lloc.

Preus

No has de pagar cap comissió mensual per fer servir els enllaços al procés de pagament. Només pagaràs la Comissió per transacció de comerç electrònic estàndard de Square, de l’1,4 % + 25 c per a targetes europees i del 2,9 % + 25 c per a targetes no europees, per cada transacció.

Funcions

Aquí tens alguns avantatges immediats de fer servir aquest mètode de pagament:

  • Menys contacte: incrementa la seguretat i la tranquil·litat dels clients i el personal oferint una experiència de pagament sense contacte.

  • Opcions flexibles: tant si vens diversos articles, sol·licites un import personalitzat o tens les propines habilitades, aquesta opció de pagament s’adapta al que vens.

  • No hi ha cap obstacle: els clients no hauran d’introduir el codi PIN ni instal·lar cap aplicació especial per pagar.

  • Comoditat de pagament: accepta targetes de crèdit i dèbit o carteres digitals com Apple Pay i Google Pay.

Envia enllaços de pagament

  1. A la pantalla del Procés de pagament de l’aplicació de TPV Square, introdueix un import personalitzat amb el teclat numèric o selecciona un article de la Col·lecció o de la pestanya de Favorits.

  2. Toca Revisa la venda > Cobra.

  3. Toca Envia l’enllaç de pagament.

  4. Toca Comparteix l’enllaç per copiar l’URL únic i compartir-lo manualment o selecciona entre les opcions de compartició ràpida per enviar un missatge de text o un correu electrònic al client.

  5. Quan el client obri l’enllaç, veurà una pantalla de pagament senzilla. Tindrà l’opció d’introduir la informació de la targeta manualment o anar al procés de pagament exprés a través de les opcions que tingui a la cartera digital, com Apple Pay o Google Pay.

Activa les propines als enllaços de pagament

Si fas servir els enllaços de pagament, és molt fàcil fer que els clients puguin deixar propines. Per activar les propines als enllaços de pagament des de l’aplicació de TPV Square:

  1. Toca ≡ Més > Configuració > Procés de pagament.

  2. Toca Propines.

  3. Activa Accepta propines.

  4. Ajusta la configuració de les propines.

A partir d’ara, els clients veuran automàticament opcions de propines del 5, el 10 i el 15 % a l’enllaç de pagament. Pots consultar més informació sobre propines amb TPV Square.

Pots trobar més articles que expliquen altres maneres de fer servir els enlaces de pago en el Punto de venta i els Links de pagament Square. També pots revisar les preguntas frecuentes.

No trobes el que necessites?