Comença amb Links de pagament Square al TPV Square

Fes servir Links de pagament Square al TPV Square perquè els clients puguin pagar a l’instant, tant si vens a la botiga, online o a través de les xarxes socials. Pots descarregar i imprimir codis QR personalitzats per dirigir els clients als enllaços de pagament, de manera que puguin tramitar els pagaments sense contacte en un tres i no res.

No cobrem cap quota mensual per fer servir Links de pagament Square. Només pagaràs la Comissió per transacció de comerç electrònic estàndard de Square de l’1,4 % + 0,25 € per a targetes europees i del 2,9 % + 0,25 € per a targetes no europees per cada transacció.

Per obtenir més instruccions sobre com configurar i gestionar els enllaços de pagament al tauler de control en línia de Square, consulta primers passos amb els enllaços de Pagaments en línia Square.

Crea un enllaç de pagament

Pots començar a acceptar pagaments amb enllaços de pagament a través del TPV Square o l’Square Terminal. Pots crear enllaços de pagament per a les opcions següents:

• Cobra un pagament: per acceptar diners per a béns o serveis.

• Pagaments introduïts pel comprador: per acceptar una quantitat personalitzada.

• Articles: per acceptar diners pels articles de la Surtido de artículos.

• Donatius: perquè els usuaris puguin introduir l’import que vulguin.

Pots crear un enllaç de pagament des de l’aplicació de TPV Square, l’Square Terminal o el complement Enllaços de pagament.

Des de l’aplicació de TPV Square, l’Square Terminal o l’Square Register:

Per crear un enllaç de pagament des de l’aplicació de TPV Square o l’Square Terminal:

1. Toca ≡ Més i selecciona Enllaços de pagament.
    Nota: si els enllaços de pagament no apareixen a Més, afegeix-los a l’aplicació de TPV Square tocant ≡ Més > Complements > Enllaços de pagament > Afegeix al TPV.
  2. Toca Crea un enllaç a la secció Enllaços de pagament.
  3. Selecciona Objectiu de l’enllaç i tria entre Rebre un pagament, Vendre un article o Acceptar una donació.
  4. Introdueix un nom per a l’enllaç, que es mostrarà al client.
  5. Si se’t demana, introdueix l’import que vols cobrar.
  6. Toca Desa.
  7. El client pot escanejar el codi QR amb el telèfon, o pots compartir l’enllaç mitjançant un missatge de text, un correu electrònic o a les xarxes socials. A l’Square Terminal i l’Square Register, pots triar l’opció Envia l’enllaç per missatge de text o Mostra el codi QR.

Des del complement Enllaços de pagament

Per crear un enllaç de pagament des del complement Enllaços de pagament, has d’afegir-lo a l’aplicació de TPV Square.

1. Des del TPV, ves a Complements.
  2. A Complements per al TPV, selecciona Enllaços de pagament > Instal·la el complement.

Ja pots crear un enllaç de pagament des del complement.

1. A la pantalla d’inici del TPV Square, toca Enllaços de pagament.
  2. Selecciona el tipus d’enllaç que vols crear: Rep un pagament, Ven un article o Accepta una donació.
  3. Afegeix a l’enllaç la informació que es mostrarà als clients, com ara el nom de l’enllaç i l’import. També pots afegir-hi una descripció (opcional).
  4. Activa les propines, crea un camp personalitzat i permet que el comprador estableixi el preu marcant les caselles corresponents, o redirigeix els clients a un web després del procés de pagament.
  5. Revisa la informació de l’enllaç al pagament i, a continuació, toca Desa.

El client ja pot escanejar el codi QR amb el telèfon, o pots compartir l’enllaç mitjançant un missatge de text, un correu electrònic o a les xarxes socials.

També pots crear enllaços a través de la pàgina per modificar els articles.

Nota: a l’Square Terminal, no es poden crear enllaços a través del catàleg d’articles.

Links de pagament Square només està disponible per a les vendes en territori nacional. Si vols vendre online a tot el món o crear un web d’ecommerce totalment personalitzable, pots obtenir més informació sobre començar amb Vendes en línia Square.

Imprimeix un codi QR

Un cop hagis creat un enllaç de pagament, pots imprimir un codi QR perquè els clients puguin fer ells mateixos un pagament sense contacte. Per imprimir un codi QR des de l’aplicació de TPV Square:

1. Al menú, ves a Configuració i selecciona Enllaços de pagament.

2. Crea un enllaç o selecciona’n un que ja hagis creat.

3. A la pàgina per compartir enllaços, selecciona Accions > Imprimeix el codi QR.

4. Selecciona la mida del codi QR i, a continuació, Detalls de l’impressió.

5. Toca Imprimeix i tria la impressora. També pots desar el codi QR com a PDF per imprimir-lo més tard.

Pagaments introduïts pel comprador

Perquè els clients puguin introduir imports personalitzats per als enllaços de pagament a l’aplicació de TPV Square:

1. Al menú, ves a Configuració i selecciona Enllaços de pagament.

2. Toca Crea un enllaç > Cobra els pagaments.

3. Posa un nom a l’enllaç.

4. Activa l’opció Permet al client introduir l’import.

5. Toca Desa.