Inici>Contingut i disseny del web

Crea enllaços a Vendes en línia Square

Amb l’editor de webs de Vendes en línia Square, podràs afegir diferents destinacions i dissenys d’enllaços al teu lloc web.

A més, podràs configurar un tipus d’enllaç especial, l’enllaç d’ancoratge, amb què et desplaçaràs a un lloc específic de la pàgina web. Més informació sobre com crea enllaços d’ancoratge a Vendes en línia Square.

Destinacions a les quals pots enllaçar

Quan crees enllaços amb text, imatges, botons i el menú de navegació del teu lloc web, pots dirigir els visitants a les destinacions següents.

Opcions de destinació dels enllaços

• Pàgina estàndard: enllaç a una pàgina del web.
  • Pàgina de categoria: enllaç a la pàgina d’una categoria.
  • Pàgina d’article: enllaç a la pàgina d’un article.
  • Tots els articles o Fes una comanda online: enllaç a la pàgina de comandes.
  • Pàgina de blog: enllaç al blog de Vendes en línia Square.
  • Enllaç extern: enllaç a un altre web o URL.
  • Enllaç de telèfon: enllaç a un número de telèfon perquè els usuaris puguin trucar-te si fan servir un dispositiu mòbil.
  • Enllaç d’adreça electrònica: enllaç a una adreça electrònica que els usuaris poden seleccionar per obrir la seva aplicació de correu i enviar-te un missatge.
  • Enllaç de fitxer: enllaç a un document PDF que els visitants del web poden consultar o descarregar.
  • Targetes regal: enllaç a la pàgina de targetes regal electròniques de Square al web.
  • Cites: enllaç a un planificador online que funciona amb Cites Square perquè els clients puguin fer reserves directament al web de Vendes en línia Square.

Crea enllaços de text

Square-Online-Site-Editor-Text-Link-CA

Pots crear un enllaç fent servir qualsevol el text que afegeixes a la pàgina. Primer, destaca el text que vulguis enllaçar al web; després selecciona la icona de l’enllaç al tauler d’edició. S’obrirà la finestra emergent dels enllaços, des d’on podràs triar la destinació de l’enllaç. Tria una opció del menú i utilitza els camps següents per completar la configuració de l’enllaç. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Crea enllaços d’imatges

Square-Online-Site-Editor-Image-Link-CA

També pots afegir enllaços a les imágenes. Per començar, tria la imatge que vulguis enllaçar; a continuació selecciona el botó Afegeix enllaç al tauler d’edició per obrir la finestra emergent dels enllaços. Configura quina serà la destinació de l’enllaç i selecciona Desa un cop hagis acabat.

Crea enllaços de botons

Square-Online-Site-Editor-Button-Links-CA

Moltes seccions tenen un botó d’acció que es pot vincular a un enllaç. Per començar, tria el botó del web; després selecciona el botó Afegeix enllaç al tauler d’edició per accedir a la finestra emergent dels enllaços. Configura quina serà la destinació de l’enllaç i selecciona Desa un cop hagis acabat.

Crea enllaços del menú de navegació

Square-Online-Edit-Navigation-Links-CA

Per afegir un enllaç nou al menú de navegació, selecciona la capçalera o el peu de pàgina del lloc web del lloc web. A continuació, desplega l’opció Navegació i selecciona el botó per obrir les opcions de destinació de l’enllaç.

Square-Online-Move-Navigation-Links-CA

Un cop hagis seleccionat la destinació de l’enllaç, l’enllaç de navegació nou es mostrarà a la llista d’enllaços del tauler d’edició. Si vols canviar l’ordre en què apareix un enllaç de navegació, selecciona’l i arrossega’l a la seva nova posició al tauler d’edició. Si vols saber més coses sobre enllaços de navegació, aquí t’expliquem com pots creació de pàgines i navegació a Vendes en línia Square.

Nota: pots afegir un enllaç al menú de navegació per a qualsevol de les destinacions d’enllaç que t’hem esmentat anteriorment, excepte Telèfon i Correu electrònic.