Inici>Contingut i disseny del web

Crea enllaços a Vendes en línia Square

Amb l’editor de webs de Vendes en línia Square, podràs afegir diferents destinacions i dissenys d’enllaços al teu lloc web.

A més, podràs configurar un tipus d’enllaç especial, l’enllaç d’ancoratge, amb què et desplaçaràs a un lloc específic de la pàgina web. Més informació sobre com crea enllaços d’ancoratge a Vendes en línia Square.

Destinacions a les quals pots enllaçar

Quan crees enllaços amb text, imatges, botons i el menú de navegació del teu lloc web, pots dirigir els visitants a les destinacions següents.

Opcions de destí dels enllaços

• Pàgina estàndard: crea un enllaç a una pàgina existent al teu web. Descobreix aquí més informació sobre com afegir una pàgina nova al teu web.
  • Pàgina de categories: crea un enllaç a una categoria del web. Descobreix aquí més informació sobre com personalitzar les pàgines de categories.
  • Pàgina d’articles: crea un enllaç a un article del web. Descobreix aquí més informació sobre com personalitzar les pàgines d’articles.
  • Compra components o Fes una comanda en línia: crea un enllaç a la pàgina de comandes del web. Descobreix aquí més informació sobre com afegir una pàgina de comandes al web.
  • Pàgina d’històries: crea un enllaç a les històries del blog.
  • Enllaç extern: crea un enllaç a un lloc web o URL diferent.
  • Enllaç de telèfon: crea un enllaç a un número de telèfon perquè els usuaris que naveguen des del mòbil hi puguin trucar.
  • Enllaç de correu electrònic: crea un enllaç a una adreça electrònica que els usuaris poden seleccionar per obrir la seva aplicació de correu electrònic i enviar-te un missatge.
  • Enllaç al fitxer: crea un enllaç a un fitxer que els visitants del web poden veure o descarregar. Tens disponible més informació sobre com mostrar documents PDF al teu web.
  • Targetes regal: crea un enllaç al teu compte de Targetes regal electròniques de Square perquè els clients puguin comprar targetes regal electròniques des del web.
  • Cites: crea un enllaç a un programador de cites en línia que funcioni amb Cites Square perquè els clients puguin fer reserves directament al teu web de Vendes en línia Square. Aquí tens més informació sobre com configurar les reserves en línia amb Cites Square.

Crea enllaços de text

Square-Online-Site-Editor-Text-Link-CA

Pots crear un enllaç fent servir qualsevol texto que agrega a su página. Primer, destaca el text que vulguis enllaçar al web; després selecciona la icona de l’enllaç al tauler d’edició. S’obrirà la finestra emergent dels enllaços, des d’on podràs triar la destinació de l’enllaç. Tria una opció del menú i utilitza els camps següents per completar la configuració de l’enllaç. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Crea enllaços d’imatges

Square-Online-Site-Editor-Image-Link-CA

També pots afegir enllaços a les imágenes. Per començar, tria la imatge que vulguis enllaçar; a continuació selecciona el botó Afegeix enllaç al tauler d’edició per obrir la finestra emergent dels enllaços. Configura quina serà la destinació de l’enllaç i selecciona Desa un cop hagis acabat.

Crea enllaços de botons

Square-Online-Site-Editor-Button-Links-CA

Moltes seccions tenen un botó d’acció que es pot vincular a un enllaç. Per començar, tria el botó del web; després selecciona el botó Afegeix enllaç al tauler d’edició per accedir a la finestra emergent dels enllaços. Configura quina serà la destinació de l’enllaç i selecciona Desa un cop hagis acabat.

Crea enllaços del menú de navegació

Square-Online-Edit-Navigation-Links-CA

Per afegir un enllaç nou al menú de navegació, selecciona la capçalera o el peu de pàgina del lloc web del lloc web. A continuació, desplega l’opció Navegació i selecciona el botó per obrir les opcions de destinació de l’enllaç.

Square-Online-Move-Navigation-Links-CA

Un cop hagis seleccionat la destinació de l’enllaç, l’enllaç de navegació nou es mostrarà a la llista d’enllaços del tauler d’edició. Si vols canviar l’ordre en què apareix un enllaç de navegació, selecciona’l i arrossega’l a la seva nova posició al tauler d’edició. Si vols saber més coses sobre enllaços de navegació, aquí t’expliquem com pots creació de pàgines i navegació a Vendes en línia Square.

Nota: pots afegir un enllaç al menú de navegació per a qualsevol de les destinacions d’enllaç que t’hem esmentat anteriorment, excepte Telèfon i Correu electrònic.