Crea enllaços d’ancoratge a Vendes en línia Square

Si tens una pàgina amb diversos seccions a Vendes en línia Square, pots afegir un enllaç al menú de navegació del teu lloc web que saltarà a qualsevol secció d’aquesta pàgina. Aquest tipus d’enllaç generalment s’anomena a enllaç d’ancoratge.

Nota: actualment, els enllaços d’ancoratge només estan disponibles per a pàgines estàndard i no es poden utilitzar amb pàgines d’articles o categories. Tampoc pots agafar l’URL de l’enllaç d’ancoratge a l’editor. Hauràs d’obtenir l’URL del teu lloc web en directe publicant-lo primer si mai l’has de fer servir o compartir.

Consulta com afegeix un enllaç a Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre tots els tipus d’enllaços.

Afegeix un enllaç d’ancoratge a la teva navegació

Square-Online-Edit-Navigation-Links-CA

Per afegir un nou enllaç d’ancoratge al menú de navegació, ves l’editor de webs de Vendes en línia Square i selecciona la capçalera del lloc web o bé el peu de pàgina del lloc web. Al tauler d’edició, amplia l’opció Navegació i selecciona el botó per obrir les opcions d’enllaç en una finestra emergent.

Square-Online-Add-Anchor-Link-CA

Selecciona una pàgina estàndard al menú desplegable i activa l’opció Enllaça a una secció de la pàgina. Selecciona el segon menú desplegable per triar quina secció vols enllaçar i introdueix un nom que es mostrarà al menú de navegació. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Veuràs que el nou enllaç de navegació apareix a la llista d’enllaços del tauler d’edició. Si vols canviar on apareix al menú de navegació, selecciona i arrossega l’enllaç de navegació a una posició nova del tauler d’edició.

Elimina o edita un enllaç d’ancoratge

Per eliminar un enllaç d’ancoratge del menú de navegació, selecciona la secció de la capçalera o del peu de pàgina del lloc web. Al tauler d’edició, amplia l’opció Navegació i selecciona el botó per obrir les opcions d’enllaç en una finestra emergent. Passa el cursor per sobre de l’enllaç de navegació del tauler d’edició i selecciona la icona de la paperera per eliminar-lo completament del menú de navegació.

També pots seleccionar la icona del llapis per editar l’enllaç de navegació. Al commutador de la finestra emergent, desactiva l’enllaç d’ancoratge i Desa. Això farà que l’enllaç de navegació enllaci a tota la pàgina en lloc de la secció específica de la pàgina.

Afegeix un enllaç d’ancoratge a qualsevol lloc del web

Per afegir un enllaç d’ancoratge al lloc web amb text, botons o imatges, primer obtén més informació sobre com afegeix un enllaç a Vendes en línia Square.

A continuació, seguint els mateixos passos descrits anteriorment, només cal que seleccionis una pàgina estàndard al menú desplegable, activis l’opció per enllaçar a una secció de la pàgina i, al segon menú desplegable, triïs quina secció vols enllaçar. Selecciona Desa quan hagis acabat.