Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Ven alcohol amb Vendes en línia Square

Si vens articles físics o articles d’alimentació i begudes, pots vendre begudes alcohòliques amb Vendes en línia Square si la legislació de la teva zona ho permet. A continuació, trobaràs més informació sobre com vendre alcohol en línia amb Vendes en línia Square.

Nota: dona una ullada a les Condiciones del servicio de Square per obtenir més detalls sobre què pots vendre a través de Square. Les normatives locals i nacionals quant a la venda i distribució de begudes alcohòliques canvien sovint i poden variar a diferents nivells. Procura estar al dia dels canvis que puguin sorgir dins del sector i a la teva zona.

Abans de començar a vendre begudes alcohòliques en línia

Abans de començar a vendre begudes alcohòliques en línia, fes una mica de recerca per saber què està i què no està permès a la teva zona. És possible que hi hagi requisits addicionals pel que fa a les llicències o altres restriccions relacionades amb la venda d’alcohol en línia. Si tens més preguntes, potser la teva cambra de comerç més propera et pot ajudar.

Un cop hagis tingut en compte totes les lleis i normatives aplicables sobre la venda d’alcohol a internet, ja podràs començar a configurar la teva venda de begudes alcohòliques en línia amb Vendes en línia Square.

Venda d’alcohol amb servei d’entrega amb personal propi

Encara que Vendes en línia Square ofereix una opció d’entrega a domicilis de la zona amb servei propi, els requisits legals per a l’entrega de begudes alcohòliques canvien d’una zona a una altra. Amb l’entrega a domicili, és responsabilitat teva conèixer i complir les normatives i regulacions locals i nacionals relacionades amb l’entrega de begudes alcohòliques. Pots obtenir més informació sobre Entregues amb personal propi amb Vendes en línia Square.

Venda d’alcohol amb recollida a l’establiment

Pots oferir la recollida a l’establiment per a les vendes en línia de begudes alcohòliques, en compliment amb la legislació i normatives de la teva zona. Pots obtenir més informació sobre la recollida a l’establiment amb Vendes en línia Square.

Venda d’alcohol amb comandes d’autoservei

Dona una ullada als passos per configurar comandes d’autoservei que tinguin alcohol.

Configura bebidas alcohólicas con pedidos de autoservicio

Si tiene activados los pedidos de autoservicio para Ventas en línea Square, puede servir artículos que contengan alcohol cuando un cliente realice el pedido desde su mesa o silla. Para configurar las bebidas alcohólicas con pedidos de autoservicio, sigue estos pasos:

  1. En Vista general de Ventas en línea Square, accede a Tramitación > Pedidos de autoservicio.
  2. Selecciona Modificar en el punto de venta que te interesa.
  3. Edita la configuración de las bebidas alcohólicas.
  4. Activa o desactiva la opción de vender alcohol y establece una cantidad máxima opcional de artículos con contenido alcohólico que se puede incluir por pedido.
  5. Cuando termine, selecciona Guardar.

Una vez que esté activada la venta de alcohol para pedidos de autoservicio, asegúrate de indicar cuáles de los artículos de tu sitio tienen contenido alcohólico para completar la configuración.

Añadir artículos que contengan alcohol en Ventas en línea Square

Después de configurar la venta de bebidas alcohólicas en pedidos de autoservicio, debes indicar qué artículos de tu catálogo contienen alcohol. Para añadir un artículo que contenga alcohol en Ventas en línea Square, sigue estos pasos:

  1. En la Vista general de Ventas en línea Square, accede a Artículos > Artículos del establecimiento.
  2. Selecciona Crear artículo.
  3. Elige Físicos o Alimentos y bebidas preparados en el menú Tipo de artículo.
  4. En la sección Tramitación, indica que se trata de un artículo con alcohol.
  5. Completa el resto de los datos y selecciona Guardar cuando hayas terminado.

También puedes actualizar varios artículos a la vez con el método de edición en bloque. Consulta más información sobre cómo añadir artículos y categorías a Ventas en línea Square.

Verificació de l’edat per a les vendes en línia

Tot i que pots afegir finestres emergents per verificar l’edat dels clients al lloc web, Vendes en línia Square no té una funció de verificació legal de l’edat.

És responsabilitat teva verificar l’edat legal dels clients quan proporciones béns o serveis que estiguin subjectes a restriccions d’edat quan vens alcohol per a la recollida a l’establiment, l’entrega a domicili amb servei propi o les comandes d’autoservei.


Exempció de responsabilitat: el contingut d’aquest article no es pot considerar en cap cas assessorament legal. Consulta un advocat si tens preguntes sobre la venda i la distribució de begudes alcohòliques.