Inici>SEO i xarxes socials

Afegeix Facebook Messenger a Vendes en línia Square

La comunicació és clau per establir una relació de confiança amb els clients. Pot ser que ja tinguis un formulari de contacte al lloc web, però, de vegades, obtenir una resposta ràpida i personal pot marcar la diferència. Si el teu negoci té pàgina de Facebook, pots afegir un botó de Messenger al lloc web de Vendes en línia Square amb uns quants passos senzills.

Configura Messenger

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Messenger i fes clic al botó Configura. Se’t demanarà que connectis la teva pàgina de Facebook i atorguis alguns permisos. Dedica un moment a revisar la sol·licitud de permís i, a continuació, fes clic a Fet.

Un cop hagis acabat de connectar-te i donar autorització a Facebook, hauries de veure la pàgina connectada. Fes clic al botó Següent per continuar.

Tria l’estil de les icones de Messenger

Tria un estil per a la icona de Messenger i escull on vols que es vegi al lloc web. La imatge de vista prèvia s’actualitzarà per reflectir el que triïs, perquè puguis fer-te una idea de com quedarà. Si després canvies d’opinió, podràs modificar l’aspecte de la icona sense cap problema a la Vista general de Vendes en línia Square a Comunicacions > Messenger.

Acaba de configurar Messenger

El pas final és publicar el lloc web.

Nota: si fas servir el botó Publica, també es reflectiran els canvis que hagis fet des de la darrera publicació a l’editor de webs de Vendes en línia Square. Si encara no vols publicar el lloc web, fes clic a Cancel·la i torna més tard per acabar la configuració i publicar-lo.

Tan bon punt la icona de Messenger sigui visible en línia al lloc web, es mostrarà a totes les pàgines del punt de venda que hagis triat durant el procés de configuració. Es redirigirà als clients que facin clic a la icona a una nova finestra amb un missatge en blanc a la pàgina. A partir d’aquí, tot funcionarà com és habitual a Facebook Messenger.

Desactiva Messenger

Si mai vols desactivar Facebook Messenger i eliminar-lo del web, pots fer-ho a la Vista general de Vendes en línia Squarea Comunicacions > Messenger seleccionant el botó Desactiva. També pots canviar quina pàgina de Facebook s’hi connecta, o bé desconnectar completament el compte de Facebook des d’aquí.