Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Afegeix contingut extern i ginys amb codi incrustat a Vendes en línia Square

Nota: des del Centre d’ajuda no podem oferir solucions en profunditat per als problemes que puguin sorgir amb l’ús de codi HTML/CSS incrustat de tercers. Per rebre assistència relacionada amb el codi en si, hauries de consultar un especialista.

A través de la secció de codi incrustat a l’editor de webs de Vendes en línia Square, pots millorar el lloc web amb una varietat gairebé il·limitada de funcions addicionals. Pots crear formularis de contacte personalitzats, afegir serveis de registre o reserves per a esdeveniments, mostrar un calendari de Google i molt més.

Nota: aquest article explica com es pot incrustar codi de manera que es mostri a les pàgines del lloc web (p. ex., un calendari d’esdeveniments o un giny de reserves), a diferència d’altres tipus de codi que no estan pensats per ser visibles. Aquest codi visible s’ha d’inserir a la capçalera del lloc web (p. ex., Google Analytics o Píxel de Facebook). Pots obtenir més informació sobre afegir un codi de seguiment personalitzat al teu lloc web per esbrinar com fer servir el codi per a la capçalera.

Afegeix un codi incrustable

Per afegir codi incrustable al lloc web, segueix les directrius generals que t’indiquem a continuació:

 1. Obtingues codi incrustable d’un proveïdor extern i copia’l al porta-retalls o en un fitxer de text sense format.

 2. Afegeix una secció del codi incrustat a qualsevol pàgina estàndard del lloc web a l’editor de webs de Vendes en línia Square. Pots consultar més informació sobre com cómo añadir secciones a Ventas en línea Square.

 3. Enganxa el codi de tercers a la secció del codi incrustat i personalitza l’aparença de la secció al teu gust.

 4. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.

Personalitza la secció de codi incrustat

Fes servir la configuració del menú de l’editor de webs de Vendes en línia Square per afegir el codi de tercers i personalitza l’aspecte de la secció.

A Contingut, tens les opcions següents:

 • Títol: canvia’n la lletra, la mida i el color del text. També pots fer servir l’interruptor per desactivar el títol i fer que no es mostri a la secció.

 • Descripció: canvia la lletra, la mida i el color del text de la descripció de sota del títol. Pots desactivar-la si no la necessites.

 • Incrusta el codi: enganxa el codi de tercers aquí per afegir-lo a la secció de la pàgina.

A Personalitza, tens les opcions següents:

 • Disseny: tens disponibles un parell de dissenys diferents per al codi incrustat, en funció de la quantitat d’espai que necessitis per a allò que estiguis inserint.

 • Estil de la secció: canvia la disposició de la secció i defineix un color de fons o afegeix-hi una imatge.

Exemples d’ús de codi incrustable

Aquí tens un exemple d’ús de la secció de codi incrustat per Google Calendar a la pàgina. Google genera codi incrustable automàticament mitjançant un «iframe» per mostrar el calendari amb un enllaç directe. És una manera molt habitual d’incrustar codi de tercers en un lloc web, però la majoria d’altres mètodes funcionaran d’una manera molt similar. Amb això volem dir que l’únic que has de fer és copiar el codi del proveïdor i enganxar-lo a la secció de codi incrustat.

Si busques una mica d’inspiració, aquí et deixem alguns suggeriments sobre l’ús de la secció de codi incrustat:

 • Si necessites funcions més avançades que les que hi ha disponibles al formulari de contacte integrat, prova de crear i incrustar un formulari personalitzat d’un d’aquests proveïdors: JotForm, Honeybook o Typeform.

 • Si necessites que els clients facin reserves amb antelació, dona’ls més opcions encara afegint un giny de reserves d’OpenTable.

 • Per vendre entrades per a un esdeveniment, prova d’afegir un EventBrite per fer que els clients puguin comprar entrades en línia.

Aquestes són tan sols unes quantes de les moltes possibilitats d’ús que aquesta funció versàtil et permet. Molts serveis web ofereixen alguna manera d’incrustar les seves eines fent servir codi, de manera que és força probable que trobis quelcom per cobrir pràcticament qualsevol necessitat. Prova de cercar a internet el que vols, fent servir frases com «incrustar un formulari de registre al butlletí d’informació» o «codi incrustat per a un reproductor d’àudio».

Nota: el fet d’enganxar codi que no sigui vàlid o estigui incomplet pot generar problemes al lloc web. Si no pots veure el codi renderitzat o hi ha alguna altra cosa que et sembli que no rutlla, comprova que el camp del codi incrustat contingui el codi complet. Prova de publicar el lloc web per veure si el codi que has afegit funciona com cal. Pot ser que vegis resultats inesperats si, per exemple, no has enganxat tot el codi o hi has inserit més caràcters per error. Si encara no ho tens clar, sempre pots eliminar la secció de codi incrustat de la pàgina i tornar a publicar el lloc web. Si eliminant la secció es resol el problema, hauries de consultar amb el proveïdor del codi per confirmar si el fas servir correctament.