Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Afegeix contingut extern i ginys amb codi inserit a Vendes en línia Square

Square-Online-Editor-About-Embedding-Code-CA

Nota: per incrustar ginys i contingut extern, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Amb Vendes en línia Square, podràs millorar el web amb una varietat gairebé il·limitada de funcions addicionals. Afegeix seccions amb codis d’incrustació diferents, com ara un calendari de Google, formularis de contacte personalitzats, serveis de reserves, inscripcions a esdeveniments i moltes coses més.

Nota: en aquest article t’expliquem com incrustar el codi que es mostrarà a les pàgines del teu web (com ara, un calendari d’esdeveniments o un giny de reserves) en comparació amb altres tipus de codi que no són visibles per als usuaris i que s’han d’inserir a la capçalera del web (com Google Analytics o Meta Pixel). Aquí tens més informació sobre afegir un codi de seguiment personalitzat al teu lloc web, on també trobaràs informació sobre com fer servir el codi a la capçalera.

Aconsegueix un codi incrustable

Molts serveis generen automàticament un codi incrustable que es coneix com a iframe per poder mostrar un giny mitjançant un enllaç directe. Aquesta és una manera molt habitual d’incrustar un codi de tercers en un web, però la majoria dels altres mètodes funcionen igual. Això vol dir que l’únic que has de fer és copiar el codi del proveïdor i enganxar-lo a la secció del codi incrustat.

Prova de cercar en línia el que necessites amb paraules clau com «insereix el formulari d’inscripció al butlletí d’informació» o «codi d’inserció del reproductor d’àudio». La millor manera de saber si un fragment de codi es pot incrustar és preguntar-li al proveïdor, cercar el seu centre d’ajuda o provar-lo un cop hagis publicat el web.

Afegeix un codi incrustable al web

Square-Online-Editor-Embed-Code-Section-CA

Per afegir un codi d’incrustació al web:

  1. A editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina on vulguis afegir el codi incrustable.

  2. Selecciona +Afegeix > Secció i tria la secció Incrusta el codi.

  3. Al tauler d’edició, selecciona Incrusta el codi i enganxa’l al quadre de text.

  4. Publica el web perquè es mostrin els canvis.

Maneres de fer servir el codi incrustable

Si necessites una mica d’inspiració, aquí tens alguns suggeriments sobre com posar seccions amb codi incrustat:

  • Mostra el teu calendari d’esdeveniments als clients incrustant un Google Calendar.

  • Si necessites funcions més avançades que les que tenim disponibles al formulari de contacte integrat, prova de crear i inserir un formulari personalitzat d’un d’aquests proveïdors: Typeform, JotForm o Honeybook.

  • Si necessites que els clients facin reserves amb antelació, dona’ls encara més opcions afegint-hi un giny de reserva d’OpenTable.

  • Per vendre entrades per a un esdeveniment, prova d’afegir un giny EventBrite que permeti als clients comprar-les en línia.

Aquests són només alguns dels molts usos d’aquesta funció, que és molt versàtil i flexible. Molts serveis web ofereixen opcions per incrustar les eines amb codi, de manera que és molt probable que trobis alguna cosa s’adapti al que necessites.

Resolució de problemes

Enganxar un codi que no sigui vàlid o que no estigui complet pot causar problemes al web. Si no pots veure el codi renderitzat o sembla que hi ha hagut cap problema, comprova que el camp del codi incrustat inclogui el codi complet. Prova de publicar el web per comprovar si el codi que has afegit funciona com esperaves. Si no has enganxat tot el codi o has inserit accidentalment caràcters addicionals, és possible que els resultats no siguin els que t’havies imaginat.

Si encara no les tens totes, sempre pots suprimir la secció de codi incrustat de la pàgina i tornar a publicar el web. Si en eliminar la secció es resol el problema, consulta amb el proveïdor del codi per confirmar que l’estàs fent servir correctament.

Nota: aquí t’hem explicat els punts bàsics que cal seguir per resoldre problemes relacionats amb el codi, però no podem fer cap gestió relacionada directament amb el codi.


Exempció de responsabilitat: com que l’editor de webs de Vendes en línia Square és un programari que t’ofereix ben bé el que veus i no s’ha de programar codi personalitzat per crear un lloc web amb Square, no podem ajudar-te amb cap mena de codi personalitzat. Això vol dir que et podem indicar on pots fer servir el codi personalitzat a la plataforma de Vendes en línia Square, però no podem ajudar-te amb el codi en si.

Tenint en compte això, si fas servir qualsevol codi associat al web, ho has de fer tenint molt clar l’impacte pot tenir en el web i el seu funcionament. Tot codi personalitzat que estigui associat al teu web és opcional i no és necessari perquè funcioni o sigui visible en línia.

Si necessites ajuda amb algun codi personalitzat associat al teu web, et recomanem que facis la consulta a un expert en programació.

No trobes el que necessites?