Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Afegeix finestres emergents i bàners al lloc web de Vendes en línia Square

Nota: per fer servir algunes finestres emergents, has de canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

Les finestres emergents són una molt bona manera d’atraure l’atenció dels visitants quan arriben al teu lloc web. Fes-les servir per anunciar quelcom, verificar l’edat, oferir un cupó als nous subscriptors o, simplement, per fer créixer la teva llista de difusió.

Crea una finestra emergent

Per afegir una finestra emergent al teu lloc web de Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Finestres emergents.

2. Tria un tipus de finestra emergent i fes clic al botó per obrir l’editor. Pots personalitzar l’estil i el contingut de la finestra emergent i també configurar un calendari per programar-les o modificar la freqüència amb què es mostren.

3. Dissenya i personalitza les finestres emergents i selecciona Publica per veure els canvis en línia. Si publiques una finestra emergent, també publicaràs el lloc web.

Tipus de finestres emergents

Square-Online-Popups-CA
Finestra emergent Descripció
Recopila adreces electròniques Recopila les adreces electròniques dels clients per afegir-les a la llista de difusió.
Ofereix un cupó Ressalta els cupons que ofereixes i fomenta les vendes en línia.

Nota: abans d’afegir una finestra emergent amb un cupó, no t’oblidis de crear-ne un. Aquí t’expliquem com crear cupons per a Vendes en línia Square.
Fes un anunci Comparteix les notícies o novetats importants.
Verifica l’edat Evita que els menors accedeixin al web.

Nota: respecte a la finestra emergent de verificació d’edat, no et confirmem, assegurem ni garantim que els nostres serveis compleixin les lleis de verificació d’edat aplicables. Llegeix l’exempció de responsabilitat sencera abans d’afegir-hi una finestra emergent de verificació d’edat.

Nota: la configuració pot variar depenent de l’estil de la finestra emergent que creïs.

Navega per l’editor de finestres emergents

L’editor de finestres emergents està separat de l’editor web de Vendes en línia Square. Aquest editor té una interfície semblant, amb un tauler on veuràs totes les opcions i paràmetres que pots modificar i també una vista prèvia de l’aspecte que tindrà la finestra emergent.

Estil i contingut

Square-Online-Popup-Style-and-Content-CA

Fes servir la pestanya Estil i contingut del tauler d’edició per personalitzar les finestres emergents segons et convingui. La configuració disponible pot variar depenent de l’estil de finestra emergent que estiguis creant. Pots fer servir els botons de la part superior de l’editor per mostrar com es veurà en un telèfon mòbil o comprovar el missatge de confirmació.

Opcions d’estil i contingut

• Títol i text: personalitza el color, l’estil i el contingut del text de la pantalla i del missatge de confirmació.
  • Camps del formulari: personalitza el text del marcador de posició i l’estil dels camps del formulari i activa o desactiva els camps Nom i Data de naixement.
  • Botons d’acció: personalitza el funcionament i estil del botó principal i la icona de tancar. El botó d’acció es pot configurar perquè es dirigeixi a una adreça electrònica o un número de telèfon. Una altra opció és configurar-lo perquè obri una pàgina del lloc web o d’un lloc web extern.
  • Fons: configura un color de fons per a les finestres emergents i puja una imatge per als dissenys que en tinguin.

Configuració

Fes servir la pestanya Configuració del tauler d’edició per configurar el funcionament de les finestres emergents. La configuració disponible pot variar depenent de l’estil de finestra emergent que estiguis creant.

Opcions de configuració

• Nom de la finestra emergent: és un nom intern per a la finestra emergent que t’ajudarà a identificar-la al Tauler de control.
  • Temps: configura quines accions faran que els visitants vegin aparèixer la finestra emergent.
  • Freqüència de mostra: decideix amb quina freqüència vols mostrar la finestra emergent als visitants que tornen.
  • Condicions d’aturada: en funció de les accions del visitant, tria quan vols que la finestra emergent deixi d’aparèixer de forma permanent.
  • Programació: selecciona un període de temps per a la finestra emergent. Per exemple, et pot ser útil establir-lo per oferir un descompte per temps limitat als nous usuaris registrats.
  • Notificacions per correu electrònic: marca aquesta casella per introduir la teva adreça electrònica i especificar amb quina freqüència vols rebre notificacions de les noves peticions. Pots triar entre immediatament, una vegada al dia, una vegada a la setmana o una vegada al mes.
  • Codi incrustat: copia el codi aquí per incrustar manualment la finestra emergent en una pàgina del teu lloc web de Vendes en línia Square.

Gestiona les finestres emergents

Per veure i gestionar les finestres emergents que hagis creat:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Finestres emergents.

2. Selecciona ... > Modifica per fer canvis a la finestra emergent actual. La finestra emergent es desactivarà de manera temporal mentre fas les modificacions i hauràs de tornar a publicar el lloc web després de fer tots els canvis.

3. Selecciona ... > Canvia el nom per modificar el nom intern de la finestra emergent o selecciona Elimina per eliminar-la del lloc web.