Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Crea descomptes i cupons per als articles de Vendes en línia Square

Crea una botiga online gratis

Crea una pàgina web i comença a vendre online avui mateix

Amb Square, pots crear i personalitzar descomptes i cupons per animar els clients a comprar articles al web de Vendes en línia Square.

Abans de tot, consulta com crear articles i categories a Vendes en línia Square.

Crea descomptes des de la col·lecció d’articles de Square

En pots crear al Tauler de control en línia de Square i aplicar-los automàticament als articles del web de Vendes en línia Square. Per fer-ho:

  1. A la Col·lecció d’articles de Square, ves a Descomptes.

  2. Selecciona Crea un descompte per introduir-ne els detalls, com ara el nom, l’import (pot ser un percentatge o un import sencer) i els punts de venda on s’aplica.

  3. A la secció Descompte automàtic, activa les Normes de descompte i selecciona el tipus corresponent. Nota: els descomptes per grup de clients i per categoria de Square no s’apliquen als webs de Vendes en línia Square.

  4. A la secció Aplica un descompte automàtic, marca l’opció Vendes en línia Square perquè s’apliqui automàticament a tots els webs.

  5. Desa els canvis.

Els descomptes que creïs es mostraran al web de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre com crear i gestionar descomptes.

Preguntes més freqüents sobre com aplicar descomptes a la col·lecció d’articles a Vendes en línia Square

Puc crear descomptes per categories des de la col·lecció d’articles per a Vendes en línia Square?

Ara per ara, no. A causa de la Sincronització d’articles de Vendes en línia de Square, no es poden seleccionar categories de Vendes en línia per aplicar descomptes a la col·lecció d’articles. Les categories de la col·lecció d’articles estan pensades per a TPV Square, mentre que les categories de Vendes en línia Square estan pensades per al lloc web.

Puc aplicar descomptes als preus després d’impostos?

No, els descomptes de Vendes en línia Square només es poden aplicar als preus abans d’impostos.

Puc oferir descomptes a Vendes en línia Square si ja he fixat uns preus rebaixats per als articles?

Sí. No obstant això, el descompte s’aplicarà al preu promocional de l’article. En aquests moments, no es poden aplicar descomptes al preu de venda íntegre. Per exemple, si l’article costa 100 € i ofereixes un 20 % de descompte, el preu de l’article a la col·lecció d’articles de Square serà de 80 €. Si crees un descompte del 50 % per a Vendes en línia Square, es calcularà com el 50 % de 80 i el preu final serà de 40 €.

Com es poden combinar descomptes i cupons?

A Vendes en línia Square, els cupons no es poden fer servir amb descomptes. Si el client afegeix un article amb descompte a la cistella, no podrà afegir cap cupó en el procés de pagament. Tanmateix, a TPV Square, els cupons es poden combinar amb descomptes en l’ordre que sigui més avantatjós per al client.

Els clients poden fer servir recompenses de Fidelització amb descomptes a Vendes en línia Square?

Tot i que els clients poden fer servir les recompenses de Fidelització per als articles amb descompte a TPV Square, aquesta opció no està disponible a Vendes en línia Square. Si el client afegeix un article amb descompte a la cistella, no podrà afegir cap recompensa en el procés de pagament, però podrà continuar acumulant punts de fidelització amb la compra.

Crea cupons des de Màrqueting Square

Amb Màrqueting Square, pots crear cupons per al web de Vendes en línia Square i compartir-los de diverses maneres amb els clients. Per començar:

  1. A la Pàgina de la vista general de Màrqueting Square, ves a Cupons.

  2. Selecciona Crea un cupó i

  3. introdueix-ne els detalls, com ara el nom (el codi), el tipus de descompte, a quins articles es pot aplicar i el període de validesa.

  4. Selecciona Activa.

  5. Comparteix el codi amb els clients seleccionant ••• i l’opció que vulguis.

Al web de Vendes en línia Square, els clients hauran d’introduir el codi durant el procés de pagament. Per tant, et recomanem que estigui relacionat amb el descompte que ofereixes. Pots fer servir qualsevol combinació de lletres, xifres i caràcters especials. Els codis no distingeixen entre majúscules i minúscules. Això vol dir que, per exemple, amb els codis promocionals «ESTALVIA10» i «estalvia10» s’aplicarà el mateix descompte.

Nota: els cupons de Màrqueting Square que es bescanviïn online només apareixeran als informes quan s’hagi completat la comanda corresponent. Els clients només poden fer servir un codi de descompte online per pagament.

Consulta com comença a fer servir Màrqueting Square per a més informació sobre el registre, les campanyes, els calendaris, els informes i molt més.

Migració dels cupons de Vendes en línia Square a Màrqueting Square

La funció de Vendes en línia Square per crear cupons deixarà d’estar disponible aquest 2024 perquè puguis gestionar tots els cupons a Màrqueting Square. Aviat compartirem més informació al respecte.

No trobes el que necessites?