Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Crea descomptes en línia amb els vals per a Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Els vals són una bona manera d’incentivar els clients perquè comprin articles al lloc web. Amb Vendes en línia Square, pots crear diversos tipus de vals amb normes i restriccions personalitzables. Els clients que introdueixin un codi de val durant el procés de pagament veuran que se’ls aplica un descompte a la comanda immediatament.

Nota: quan creïsdescuentos des de la Col·lecció d’articles de Square, aquests no se sincronitzaran amb Vendes en línia Square, ja que els vals de Vendes en línia Square només es poden fer servir en línia. Tots els descomptes de Vendes en línia Square s’apliquen abans dels impostos i les tarifes d’enviament. A més, els clients només poden fer servir un codi de val en línia a la vegada durant el procés de pagament.

Comença a crear un cupó

Per crear un val a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Cupons o Configuració compartida> Cupons.

 2. Selecciona Afegeix un val.

També pots eliminar vals des de la pàgina de Vals fent servir el mètode de modificació en bloc.

Afegeix la informació del val

Square-Online-Discount-Coupons-Setup-CA

Per començar a configurar com i quan estarà disponible el val de descompte en línia, assegura’t d’incloure tota la informació dels vals a continuació.

Codi promocional

Introdueix el codi del cupó. Els clients hauran d’introduir-lo durant el procés de pagament, així que és millor que el text tingui sentit amb el tipus de descompte que vols oferir. Pots fer servir qualsevol combinació de lletres, xifres i caràcters especials.

Nota: el codi no distingeix entre majúscules i minúscules. Això vol dir que, per exemple, els codis promocionals “ESTALVI10” i “estalvi10” serveixen per aplicar el mateix descompte.

Disponibilitat total del cupó

Si vols permetre una quantitat il·limitada de cupons, prem el botó Il·limitat. Amb aquesta opció, qualsevol nombre de clients podrà fer servir el codi promocional, fins i tot més d’una vegada en futures compres.

En canvi, si vols limitar el nombre total de cupons disponibles, prem el botó Limitat i introdueix la quantitat de cupons que vols permetre. Això és útil si, per exemple, vols limitar l’oferta a les primeres 150 comandes.

Límits per client

També pots limitar l’ús del cupó en cada client. Per limitar els cops que un client pot fer servir el cupó, prem el botó d’activació Límit per client i introdueix una xifra en el quadre. Per exemple, si hi escrius 1, el client només podrà fer servir el codi una vegada, encara que tingui una durada il·limitada i cap data de caducitat.

Període d’ús

Per establir un interval de dates per al cupó, selecciona els quadres de data i tria’n una al calendari. El valor predeterminat de la data d’inici és la data actual, però pots modificar-lo per una data en el futur, en cas que vulguis preparar per avançat un descompte de temporada.

Nota: les dates inclouen el dia triat; és a dir, si l’interval de dates és 1/9/25 - 15/9/25, el cupó també serà vàlid els dies 1 i 15 de setembre del 2025.

Tipus de cupó

Obre el menú desplegable i tria un dels tipus de cupó:

 • Descompte percentual: s’afegirà un descompte al preu de compra segons el percentatge que introdueixis.
 • Descompte per un import específic: s’afegirà un descompte al preu de compra segons l’import que introdueixis.
 • Enviament gratuït: se suprimiran les despeses d’enviament d’una comanda. Hauràs de crear les despeses d’enviament abans de configurar aquest tipus de cupó. Selecciona l’enllaç per escollir un mètode de pagament.
 • Entrega gratuïta: si has configurat qualsevol despesa per a les entregues locals, aquest cupó les suprimirà de les comandes corresponents.

A què pots afegir un descompte?

Obre el menú desplegable i tria a què vols afegir un descompte:

 • Totes les comandes: el cupó serà vàlid per a totes les comandes, sempre que es compleixin la resta de restriccions que hagis configurat.
 • Comandes per damunt d’un import determinat: el cupó només serà vàlid si el total de la comanda és igual o superior a l’import que hagis introduït.
 • Categories específiques: el cupó s’aplicarà als elements que estiguin inclosos en la categoria seleccionada. Segueix l’enllaç per seleccionar una o més categories per al cupó.
 • Articles específics: el cupó s’aplicarà només als articles que hagis escollit. Segueix l’enllaç per triar els articles que vulguis incloure.

Nota: en aquests moments, no pots configurar cupons per a opcions i variants d’articles específiques. Per exemple, si vens samarretes de diverses talles i colors, el descompte s’aplicarà a totes les talles i els colors disponibles de la samarreta corresponent.

Desa quan hagis acabat per tornar a la llista de vals i consultar-ne els detalls. Selecciona qualsevol val de la llista per modificar-lo.

Comparteix vals amb codis QR i enllaços

Amb Vendes en línia Square, pots compartir vals amb els clients mitjançant codis QR i enllaços com si res. Quan els clients hagin escanejat el codi o fet clic a l’enllaç, aniran directament al teu lloc web amb el codi del val ja aplicat a la comanda, sense que l’hagin d’introduir manualment durant el procés de pagament. Això agilitza el procés de pagament per als clients i pot augmentar potencialment els teus índexs de conversió.
Per compartir un val de Vendes en línia Square mitjançant un codi QR o un enllaç:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Cupons o Configuració compartida> Cupons.

 2. A sota del val que t’agradaria compartir, selecciona Compartir i tria Descarrega el codi QR o Copia l’enllaç.

Pots imprimir el codi QR i col·locar-lo allà on consideris convenient (per exemple, a les comandes amb recollida a l’establiment, correus electrònics de màrqueting, una finestra, etc.) o bé copiar l’enllaç per a crear botons, enllaços de text o imatges enllaçades al lloc web. Pots obtenir més informació sobre com afegeix un enllaç al teu lloc web.

Ofereix cupons amb Màrqueting Square

Crear una campanya de Màrqueting Square per als clients amb un codi de descompte de Vendes en línia Square és molt fàcil. Primerament, crea un cupó per a Vendes en línia Square i, a continuació, segueix aquests passos:

 1. A la Pàgina de la vista general de Màrqueting Square, selecciona Crea una campanya > Correu electrònic.

 2. A les campanyes puntuals, selecciona Ofereix un cupó i, a continuació, Següent per continuar.

 3. Selecciona la secció del cupó de la campanya.

 4. Al tauler d’edició, selecciona Utilitza l’actual.

 5. Introdueix el codi del cupó que has creat a Vendes en línia Square. Afegeix-hi un títol, una descripció i una crida a l’acció, i fes servir la mateixa data de venciment que has introduït a Vendes en línia Square. Nota: la informació del cupó no se sincronitza entre Màrqueting Square i Vendes en línia Square. Si has de modificar la informació del descompte en línia, ves a la Vista general de Vendes en línia Square.

 6. Fes clic a Selecciona el públic per triar a qui enviar la campanya del cupó.

 7. Revisa la campanya i selecciona Envia.

Un cop enviada la campanya, els clients rebran un correu electrònic amb el teu codi de cupó de Vendes en línia Square, que només es pot bescanviar en línia.

Nota: els cupons de Màrqueting Square que es bescanvien en línia no es mostraran als informes fins que la comanda corresponent estigui marcada com a completa.

Pots consultar més informació sobre com comença a fer servir Màrqueting Square.