Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Crea descomptes per als articles de Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Els cupons són una bona manera d’incentivar els clients perquè comprin articles al lloc web. Amb Vendes en línia Square, pots crear diversos tipus de cupons amb normes i restriccions personalitzables. Els clients que introdueixin un codi promocional durant el procés de pagament veuran que se’ls aplica un descompte a la comanda immediatament.

Nota: quan creïs descuentos des de la Col·lecció d’articles de Square, aquests no se sincronitzaran amb Vendes en línia Square, ja que els cupons de Vendes en línia Square només es poden fer servir en línia. Tots els descomptes de Vendes en línia Square s’apliquen abans dels impostos i les tarifes d’enviament. A més, els clients només poden fer servir un codi promocional en línia alhora durant el procés de pagament.

Comença a crear un cupó

Per crear un cupó a Vendes en línia Square:

 1. Des de la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Cupons o Configuració compartida> Cupons.

 2. Selecciona Afegeix un cupó.

També pots eliminar cupons des de la pàgina de Cupons fent servir el mètode de modificació en bloc.

Afegeix la informació del cupó

Square-Online-Discount-Coupons-Setup-CA

Per començar a configurar com i quan estarà disponible el cupó de descompte en línia, assegura’t d’incloure tota la informació dels cupons a continuació.

Codi promocional

Introdueix el codi del cupó. Els clients hauran d’introduir-lo durant el procés de pagament, així que és millor que el text tingui sentit amb el tipus de descompte que vols oferir. Pots fer servir qualsevol combinació de lletres, xifres i caràcters especials.

Nota: el codi no distingeix entre majúscules i minúscules. Això vol dir que, per exemple, els codis promocionals “ESTALVI10” i “estalvi10” serveixen per aplicar el mateix descompte.

Disponibilitat total del cupó

Si vols permetre que es faci servir una quantitat il·limitada de cupons, prem el botó Il·limitat. Amb aquesta opció, qualsevol nombre de clients podrà fer servir el codi promocional, fins i tot més d’una vegada, en futures compres.

En canvi, si vols limitar el nombre total de cupons disponibles, prem el botó Limitat i introdueix la quantitat de cupons que vols que es puguin fer servir. Això és útil si, per exemple, vols limitar l’oferta a les primeres 150 comandes.

Límits per client

També pots limitar l’ús del cupó en cada client. Per limitar els cops que un client pot fer servir el cupó, prem el botó d’activació Límit per client i introdueix una xifra en el quadre. Per exemple, si hi escrius 1, el client només podrà fer servir el codi una vegada, encara que tingui una durada il·limitada i cap data de caducitat.

Període d’ús

Per establir un interval de dates per al cupó, selecciona els quadres de les dates i tria’n una al calendari. Per defecte, la data d’inici és la data actual, però pots modificar-la per a més endavant, en cas que vulguis preparar un descompte de temporada amb antelació.

Nota: les dates inclouen el dia triat; és a dir, si l’interval de dates és 1/9/25 - 15/9/25, el cupó també serà vàlid els dies 1 i 15 de setembre del 2025.

Tipus de cupó

Obre el menú desplegable i tria un dels tipus de cupó:

 • Descompte percentual: s’afegirà un descompte al preu de compra segons el percentatge que introdueixis.
 • Descompte per un import específic: s’afegirà un descompte al preu de compra segons l’import que introdueixis.
 • Enviament gratuït: se suprimiran les despeses d’enviament d’una comanda. Hauràs de crear les despeses d’enviament abans de configurar aquest tipus de cupó. Selecciona l’enllaç per escollir un mètode de pagament.
 • Entrega gratuïta: si has configurat qualsevol despesa per a les entregues locals, aquest cupó les suprimirà de les comandes corresponents.

A què pots afegir un descompte?

Obre el menú desplegable i tria a què vols afegir un descompte:

 • Totes les comandes: el cupó serà vàlid per a totes les comandes, sempre que es compleixin la resta de restriccions que hagis configurat.
 • Comandes per damunt d’un import determinat: el cupó només serà vàlid si el total de la comanda és igual o superior a l’import que hagis introduït.
 • Categories específiques: el cupó s’aplicarà als elements que estiguin inclosos en la categoria seleccionada. Segueix l’enllaç per seleccionar una o més categories per al cupó.
 • Articles específics: el cupó s’aplicarà només als articles que hagis escollit. Segueix l’enllaç per triar els articles que vulguis incloure.

Nota: en aquests moments, no pots configurar cupons per a opcions i variants d’articles específiques. Per exemple, si vens samarretes de diverses talles i colors, el descompte s’aplicarà a totes les talles i els colors disponibles de la samarreta corresponent.

Els descomptes són una bona manera d’incentivar els clients a comprar els articles del lloc web. Amb Square, pots crear i personalitzar descomptes i cupons que els clients poden fer servir per comprar articles a Vendes en línia Square.

Crea descomptes des de la col·lecció d’articles

Accedeix als descomptes automàtics que hagis creat al Tauler de control en línia de Square i aplica’ls als articles del lloc web de Vendes en línia Square. Per fer-ho:

 1. A la Col·lecció d’articles de Square, ves a Descomptes.

 2. Selecciona Crea un descompte per introduir la informació del descompte, com ara el nom, l’import (pot ser un percentatge o un import sencer) i els punts de venda on vols que s’apliqui.

 3. A la secció Descompte automàtic , activa Normes de descompte i selecciona un tipus de descompte. Nota: els descomptes de grups de clients i els descomptes de categories de Square no s’aplicaran als llocs web de Vendes en línia Square.

 4. A la secció Aplica un descompte automàtic, marca l’opció de Vendes en línia Square per aplicar automàticament el descompte a tots els llocs web de Vendes en línia Square.

 5. Desa per aplicar els canvis.

Els descomptes que hagis creat estaran disponibles al lloc web publicat de Vendes en línia Square. Aquí tens més informació sobre com crear i gestionar descomptes.

Preguntes més freqüents sobre els descomptes de la col·lecció d’articles per a Vendes en línia Square

Puc crear descomptes per categories a la col·lecció d’articles per a Vendes en línia Square?

Ara per ara, no. A causa de la sincronització d’articles de Vendes en línia Square, les categories de Vendes en línia Square no es poden seleccionar als descomptes per categoria des de la col·lecció d’articles. Les categories de la col·lecció d’articles estan pensades per a TPV Square, mentre que les categories de Vendes en línia Square estan pensades per al lloc web.

Puc aplicar descomptes després dels impostos?

No. Els descomptes de Vendes en línia Square només es poden aplicar abans dels impostos.

Puc oferir descomptes a Vendes en línia Square si els articles estan a la venda al compte de Square?

Sí. No obstant això, el descompte s’aplicarà al preu promocional de l’article. En aquests moments, no es poden aplicar descomptes al preu total de venda. Per exemple, si l’article costa 100 € i estàs oferint un descompte del 20 %, el preu de l’article a la col·lecció d’articles de Square serà de 80 €. Si crees un descompte del 50 % per a Vendes en línia Square, es calcularà com el 50 % de 80 $ i el preu final serà de 40 €.

Com funcionen els descomptes amb cupons?

A Vendes en línia Square, els cupons no es poden fer servir amb els descomptes. Si el client afegeix un article amb descompte a la cistella, no podrà afegir un cupó a la compra. Tanmateix, al TPV Square, els cupons es poden combinar amb descomptes en l’ordre que sigui més avantatjós per al client.

Els clients poden fer servir recompenses de Fidelització amb descomptes a Vendes en línia Square?

Tot i que els clients poden fer servir les recompenses de Fidelització per als articles amb descompte a TPV Square, aquesta opció no està disponible a Vendes en línia Square. Si el client afegeix un article amb descompte a la cistella, no podrà afegir-hi una recompensa de Fidelització durant el procés de pagament. No obstant això, continuarà acumulant punts de fidelització amb la compra.

Crea cupons a Vendes en línia Square

Square-Online-Discount-Coupons-Setup-CA

Pots crear diversos tipus de cupons amb normes i restriccions personalitzables per als articles de Vendes en línia Square. Els clients que introdueixin un codi promocional durant el procés de pagament veuran que se’ls aplica un descompte a la comanda immediatament.

Nota: els cupons de Vendes en línia Square estan pensats per a un ús exclusivament virtual. Tots els descomptes de Vendes en línia Square s’apliquen abans dels impostos i les tarifes d’enviament. A més, els clients podran fer servir un únic codi promocional cada vegada durant el procés de pagament.

Comença a crear un cupó

Per crear un cupó a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Cupons o Configuració compartida > Cupons.
 2. Selecciona Afegeix un cupó.

També pots eliminar cupons de la pàgina Cupons amb el mètode de modificació en bloc.

Introdueix un codi promocional

Per configurar com i quan hauria de ser operatiu el cupó del descompte en línia, comença introduint un codi promocional. Els clients hauran d’introduir-lo durant el procés de pagament, així que és millor que el text sigui explicatiu i s’entengui el tipus de descompte que vols oferir. Pots fer servir qualsevol combinació de lletres, xifres i caràcters especials.

Nota: el codi no distingeix entre majúscules i minúscules. Això vol dir que, per exemple, els codis promocionals ESTALVI10 i estalvi10 es podran fer servir indistintament per aplicar el mateix descompte.

Limita el nombre de cupons

Si vols permetre que es faci servir una quantitat il·limitada de cupons, prem el botó Il·limitat. Amb aquesta opció, qualsevol nombre de clients podrà fer servir el codi promocional, fins i tot més d’una vegada, en futures compres.

En canvi, si vols limitar el nombre total de cupons disponibles, prem el botó Limitat i introdueix la quantitat de cupons que vols que es puguin fer servir. Això és útil si, per exemple, vols limitar l’oferta a les primeres 150 comandes.

Estableix límits per client

També pots limitar l’ús dels cupons per client. Per limitar les vegades que un client pot fer servir el cupó, selecciona el botó de commutació de Límit per client i introdueix una xifra al requadre. Per exemple, si hi escrius «1», el client només podrà fer servir el codi una vegada, fins i tot si està configurat com a il·limitat i no té data de venciment.

Estableix un període d’ús

Per establir un interval de dates per al cupó, selecciona els quadres de les dates i tria’n una al calendari. Per defecte, la data d’inici és la data actual, però pots modificar-la per a més endavant, en cas que vulguis preparar un descompte de temporada amb antelació.

Nota: les dates inclouen el dia que hagis triat; és a dir, si l’interval de dates és 3/3/25 - 4/4/25, el cupó també serà vàlid els dies 3 de març i 4 d’abril.

Tipus de cupons en línia

 • Descompte percentual: s’afegirà un descompte al preu de la compra amb el percentatge que introdueixis.
 • Descompte d’un import específic: s’afegirà un descompte al preu de la compra en funció de l’import que introdueixis.
 • Enviament gratuït: se suprimiran les despeses d’enviament d’una comanda. Hauràs de crear tarifes d’enviament abans de configurar aquest tipus de cupó. Selecciona l’enllaç per escollir un mètode de pagament.
 • Entrega gratuïta: si has configurat tarifes per a l’entrega a domicili, aquest cupó les eliminarà de les comandes corresponents.

A què pots afegir un descompte?

Obre el menú desplegable i tria a què vols afegir un descompte:

 • Totes les comandes: el cupó serà vàlid per a totes les comandes, sempre que es compleixin la resta de restriccions que hagis configurat.
 • Comandes a partir d’un import determinat: el cupó només serà vàlid si el total de la comanda és igual o superior a l’import que hagis introduït.
 • Categories específiques: el cupó s’aplicarà als elements que estiguin inclosos en la categoria seleccionada. Segueix l’enllaç per seleccionar una o més categories per al cupó.
 • Articles concrets: el cupó només s’aplicarà als articles que hagis escollit. Selecciona l’enllaç per triar els articles que vulguis incloure.

Nota: en aquests moments, no pots configurar cupons per a opcions i variants d’articles concretes. Per exemple, si vens samarretes de diverses talles i colors, el descompte s’aplicarà a totes les talles i colors disponibles de la samarreta en qüestió.

Desa quan hagis acabat per tornar a la llista de cupons i consultar-ne els detalls. Selecciona un cupó de la llista si vols fer-hi canvis.

Comparteix cupons i enllaços amb codis QR

A Vendes en línia Square, et serà molt fàcil compartir els cupons amb els clients mitjançant codis QR i enllaços. Quan, en fer una comanda, els clients escanegin el codi o seleccionin l’enllaç, aniran directament al lloc web amb el codi del cupó ja aplicat, sense haver-lo d’introduir manualment en el procés de pagament. Gràcies a això, el procés de compra serà molt més fluid per als clients, fent que els índexs de conversió tinguin més possibilitats d’augmentar.

Per compartir un cupó de Vendes en línia Square mitjançant un codi QR o un enllaç:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Cupons o Configuració compartida > Cupons.
 2. Al cupó que vols compartir, selecciona Comparteix i tria Descarrega el codi QR o Copia l’enllaç.

Imprimeix el codi QR i col·loca’l on prefereixis (per exemple, a les comandes amb recollida a l’establiment, correus electrònics de màrqueting, l’aparador del local, etc.), o bé copia l’enllaç per crear botons, text enllaçat o imatges enllaçades al lloc web. Pots consultar més informació sobre com afegir un enllaç al lloc web.

Ofereix cupons amb Màrqueting Square

Crear una campanya de Màrqueting per correu electrònic de Square per als clients amb un codi de descompte de Vendes en línia Square és molt fàcil. Primer, crea un cupó per a Vendes en línia Square i, a continuació, segueix aquests passos:

 1. A la Pàgina de la vista general de Màrqueting Square, selecciona Crea una campanya > Correu electrònic.

 2. Dins de l’opció de campanya única, selecciona Ofereix un cupó i, a continuació, Següent per continuar.

 3. Selecciona la secció per al cupó de la campanya.

 4. Al tauler d’edició, selecciona Fes servir l’actual.

 5. Introdueix el codi del cupó que has creat a Vendes en línia Square. Afegeix-hi un títol, una descripció i una crida a l’acció, i fes servir la mateixa data de venciment que has introduït a Vendes en línia Square. Nota: la informació del cupó no se sincronitza entre Màrqueting Square i Vendes en línia Square. Si has de modificar la informació del descompte en línia, ves a la Vista general de Vendes en línia Square.

 6. Fes clic a Selecciona el públic per triar a qui enviar la campanya del cupó.

 7. Revisa la campanya i selecciona Envia ara.

Un cop enviada la campanya, els clients rebran un correu electrònic amb el teu codi de cupó de Vendes en línia Square, que només es pot bescanviar en línia.

Nota: els cupons de Màrqueting Square que es bescanvien en línia no es mostraran als informes fins que la comanda corresponent estigui marcada com a completa.

Aquí tens més informació sobre com comença a fer servir Màrqueting Square.