Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Afegeix finestres emergents i bàners al lloc web de Vendes en línia Square

Nota: per fer servir algunes finestres emergents, has de canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

Les finestres emergents són una molt bona manera d’atraure l’atenció dels visitants quan arriben al teu lloc web. Fes-les servir per anunciar quelcom, verificar l’edat, oferir un cupó als nous subscriptors o, simplement, per fer créixer la teva llista de difusió.

Crea una finestra emergent

Per afegir una finestra emergent al teu lloc web de Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Finestres emergents.

  2. Tria un tipus de finestra emergent i fes clic al botó per obrir l’editor. Pots personalitzar l’estil i el contingut de la finestra emergent i també configurar un calendari per programar-les o modificar la freqüència amb què es mostren.

  3. Dissenya i personalitza les finestres emergents i selecciona Publica per veure els canvis en línia. Si publiques una finestra emergent, també publicaràs el lloc web.

Tipus de finestres emergents

Square-Online-Popups-CA
Finestra emergent Descripció
Recopila adreces electròniques Recopila les adreces electròniques dels clients per afegir-les a la teva llista de difusió.
Ofereix un cupó Destaca els cupons que ofereixes i fomenta les vendes en línia (cal millorar el pla).

Nota: abans d'afegir una finestra emergent que ofereixi algun cupó, no t'oblidis de crear-ne un. Més informació sobre com
crear descomptes i cupons per als articles de Vendes en línia Square.
Fes un anunci Comparteix les notícies o novetats importants.
Verifica l'edat Evita que els menors accedeixin al teu web.

Nota: respecte de la finestra emergent de verificació d'edat, no et confirmem, assegurem ni garantim que els nostres serveis compleixin les normes sobre la verificació d'edat. Llegeix l'exempció de responsabilitat sencera abans d'afegir una finestra emergent de verificació d'edat.

Nota: la configuració pot variar depenent de l’estil de la finestra emergent que creïs.

Navega per l’editor de finestres emergents

L’editor de finestres emergents està separat de l’editor web de Vendes en línia Square. Aquest editor té una interfície semblant, amb un tauler on veuràs totes les opcions i paràmetres que pots modificar i també una vista prèvia de l’aspecte que tindrà la finestra emergent.

Estil i contingut

Square-Online-Popup-Style-and-Content-CA

Fes servir la pestanya Estil i contingut del tauler d’edició per personalitzar les finestres emergents segons et convingui. La configuració disponible pot variar depenent de l’estil de finestra emergent que estiguis creant. Pots fer servir els botons de la part superior de l’editor per mostrar com es veurà en un telèfon mòbil o comprovar el missatge de confirmació.

Opcions d’estil i contingut

Pots personalitzar la finestra emergent a la pestanya Estil i contingut del tauler d’edició. La configuració pot variar en funció de l’estil de la finestra emergent que creïs. Pots fer servir els botons de la part superior de l’editor per veure com es veurà en un mòbil o per comprovar el missatge de confirmació.

Algunes de les opcions són:

  • Títol i text: personalitza el color, l’estil i el contingut del text i del missatge de confirmació.
  • Camps del formulari: personalitza el text del marcador i l’estil dels camps del formulari. Pots activar o desactivar els camps Nom i Data de naixement.
  • Botons d’acció: personalitza el funcionament i l’estil del botó principal i la icona de tancar. El botó d’acció es pot configurar perquè apunti cap a una adreça electrònica o un número de telèfon. Una altra opció és configurar-lo perquè obri una pàgina del teu web o d’un web extern.
  • Fons: estableix un color de fons per a la finestra emergent o puja imatges per als dissenys que n’incloguin.

Opcions de configuració

Fes servir la pestanya Configuració del tauler d’edició per configurar el funcionament de la finestra emergent. La configuració pot variar en funció de l’estil de la finestra emergent que creïs.

Algunes de les opcions són:

  • Nom de la finestra emergent: el nom intern de la finestra emergent perquè et sigui més fàcil identificar-la al Tauler de control.
  • Temps: configura quines accions del visitant faran aparèixer la finestra emergent.
  • Freqüència de mostra: decideix cada quant vols mostrar la finestra emergent als visitants que tornen.
  • Condicions d’aturada: en funció de les accions del visitant, tria quan vols que la finestra emergent deixi d’aparèixer de manera permanent.
  • Calendari: selecciona un període de temps per a la finestra emergent. Per exemple, això és útil per oferir un descompte per temps limitat a noves persones que es registrin.
  • Notificacions per correu electrònic: marca aquesta casella per introduir la teva adreça electrònica i especificar amb quina freqüència vols rebre notificacions de les noves tramitacions. Les possibles opcions són immediatament, una vegada al dia, una vegada a la setmana o una vegada al mes.
  • Incrusta codi: copia el codi aquí per inserir manualment la finestra emergent en una pàgina del teu web de Vendes en línia Square.

Configuració

Fes servir la pestanya Configuració del tauler d’edició per configurar el funcionament de les finestres emergents. La configuració disponible pot variar depenent de l’estil de finestra emergent que estiguis creant.

Gestiona les finestres emergents

Per veure i gestionar les finestres emergents que hagis creat:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Finestres emergents.

  2. Selecciona ... > Modifica per fer canvis a la finestra emergent actual. La finestra emergent es desactivarà de manera temporal mentre fas les modificacions i hauràs de tornar a publicar el lloc web després de fer tots els canvis.

  3. Selecciona ... > Canvia el nom per modificar el nom intern de la finestra emergent o selecciona Elimina per eliminar-la del lloc web.

No trobes el que necessites?