Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Personalitza els enllaços compartits a les xarxes socials per als llocs web de Vendes en línia Square

Quan algú comparteix un enllaç a la teva pàgina de Vendes en línia Square a Facebook o Twitter, l’aspecte de l’enllaç ve determinat per la plataforma on comparteixes l’enllaç. Pots canviar la imatge i el text que apareixen quan es comparteix la una pàgina del web amb la configuració de xarxes socials de Vendes en línia Square.

Nota: els canvis que facis a les vistes prèvies per a les xarxes socials i a la informació de SEO poden tardar un temps a aparèixer a les xarxes i als resultats dels cercadors.

Enllaços compartits per a tot el web

Square-Online-Website-Social-Media-Links-CA

Per actualitzar els enllaços compartits a les xarxes socials per al lloc web:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > SEO.

  2. A Xarxes socials, selecciona Actualitza les xarxes socials.

  3. A la finestra emergent, selecciona la pestanya Xarxes socials.

  4. Actualitza la imatge de la vista prèvia, el títol i la descripció que es mostren quan comparteixes l’enllaç a la pàgina d’inici a Facebook o Twitter.

  5. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis.

Nota: si actualitzes els enllaços compartits a les xarxes socials a la Vista general, s’actualitzarà la configuració de la pàgina d’inici a l’editor de webs.

Enllaços compartits per a pàgines individuals

Square-Online-Webpage-Social-Media-Links-CA

Per actualitzar els enllaços compartits a les xarxes socials per a les pàgines del web:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina que vulguis.

  2. Selecciona la icona d’engranatge al tauler d’edició i, tot seguit, Mostra la configuració de la pàgina.

  3. A la finestra emergent, selecciona la pestanya Xarxes socials.

  4. Actualitza la imatge de la vista prèvia, el títol i la descripció que es mostren quan comparteixes l’enllaç a la pàgina del web a Facebook o Twitter.

  5. Selecciona Desa quan hagis acabat i Publica el web perquè s’hi reflecteixin els canvis.

Opcions dels enllaços de les xarxes socials

Quan actualitzis els enllaços compartits a les xarxes socials del lloc web o les pàgines, podràs afegir una imatge personalitzada que es mostrarà quan es comparteixin a Facebook o Twitter. Tria i puja una imatge des del dispositiu o arrossega i deixa anar un fitxer d’imatge directament al quadre per pujar-lo.

També pots revisar la vista prèvia de les xarxes socials després d’afegir la imatge. Si la vols eliminar o pujar-ne una altra, selecciona Elimina per treure la imatge i pujar-ne una de nova seguint els mateixos passos.

Per últim, afegeix un títol personalitzat i una descripció de l’enllaç per al lloc web o pàgina. També pots optar per fer servir el títol i la descripció actuals de la configuració de SEO. Per obtenir informació sobre com actualitzar el SEO, consulta com optimitzar les pàgines del teu lloc web a Vendes en línia Square.