Inici>SEO i xarxes socials

Personalitza els enllaços compartits a les xarxes socials per als webs de Vendes en línia Square

Quan algú comparteix un enllaç al web de Vendes en línia Square en una xarxa social, l’aspecte de l’enllaç ve determinat per Open Graph, el nom tècnic del protocol intern que estandarditza com es mostren els enllaços quan es comparteixen a les plataformes socials. Pots canviar la imatge i el text que apareixen quan es comparteix una pàgina del web mitjançant la configuració de les xarxes socials integrada a Square.

Nota: els canvis relacionats amb les previsualitzacions poden tardar un temps a reflectir-se als resultats de les cerques a les xarxes socials. L’aspecte dels enllaços depèn de la plataforma social on es comparteixen.

Consulta com optimitzar les pàgines del teu lloc web i com optimitza els articles i categories per obtenir més informació sobre altres opcions d’optimització natural (SEO) per a Vendes en línia Square.

Enllaços compartits de tot el web

Square-Online-Website-Social-Media-Links-CA

Per actualitzar els enllaços al web que es comparteixen a les xarxes socials:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > SEO.

2. A Xarxes socials, selecciona Actualitza les xarxes socials.

3. A la finestra emergent, selecciona la pestanya Xarxes socials.

4. Actualitza la imatge, el títol i la descripció de la previsualització. Selecciona Desa quan hagis acabat.

5. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per aplicar-hi els canvis.

Quan actualitzis els enllaços que es comparteixen a les xarxes socials a la pàgina Vista general, s’actualitzarà la configuració de la pàgina d’inici a l’editor de webs.

Consulta més informació sobre com fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Enllaços compartits per a pàgines individuals

Square-Online-Webpage-Social-Media-Links-CA

Per actualitzar els enllaços a les pàgines del web compartits a les xarxes socials:

1. Al editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina que vulguis.

2. Selecciona la icona d’engranatge al tauler d’edició i, tot seguit, Mostra la configuració de la pàgina.

3. A la finestra emergent, selecciona la pestanya Xarxes socials.

4. Actualitza la imatge, el títol i la descripció de la previsualització. Selecciona Desa quan hagis acabat.

5. Publica el web per aplicar-hi els canvis.

Consulta més informació sobre com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square.

Enllaços compartits de categories

Per actualitzar els enllaços a les categories que es comparteixen a les xarxes socials:

1. A la Col·lecció d’articles de Square, ves a Categories per seleccionar una categoria o crear-ne una.

2. A Enllaços a les xarxes socials, fes clic a Modifica.

3. Actualitza el títol i la descripció de l’enllaç. Fes clic a Fet.

4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

5. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per aplicar-hi els canvis.

Aquí tens més informació sobre com crear i gestionar categories d’articles.