Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Personalitza les notificacions per correu electrònic i SMS de Vendes en línia Square

Quan els clients completen la comanda des del web de Vendes en línia Square, poden rebre notificacions per correu electrònic i per SMS amb els quals se’ls informa l’estat de la comanda i així saben com avança en temps real. També poden rebre altres notificacions relacionades amb els articles i les cistelles.

Notificacions per correu electrònic

Nota: Si vols enviar més classes de notificacions per correu electrònic, canvia el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Square-Online-Edit-Store-Emails-CA

Quan els clients facin una compra des del teu web de Vendes en línia Square, automàticament se’ls enviaran notificacions per correu electrònic a l’adreça que hagin introduït durant el procés de pagament. Pots modificar aquests correus electrònics i el seu contingut en qualsevol moment.

Configura els correus electrònics de la botiga

Per configurar els correus electrònics de la botiga:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i SMS.
 2. Selecciona Afegeix un perfil per començar a crear un perfil del remitent.
 3. Selecciona Desa quan hagis acabat. S’enviarà un correu a l’adreça electrònica del teu perfil del remitent.
 4. Selecciona el botó del correu electrònic de confirmació per completar la verificació del perfil del remitent.

Perfil del remitent

El perfil del remitent fa que els clients et puguin conèixer millor i és la informació que es mostra al peu de pàgina del correu electrònic amb el nom, l’adreça electrònica i l’adreça física del negoci.

Si tens diversos llocs web, pots crear un perfil del remitent per a cadascun. També pots especificar l’adreça des de la qual vols enviar els correus electrònics de la botiga, el nom del remitent, l’adreça física del negoci o el logotip, entre altres coses, perquè els clients puguin reconèixer els correus electrònics que els envies des de cada lloc web.

Modifica i personalitza els correus electrònics

Pots personalitzar els correus electrònics de la botiga per a Vendes en línia Square configurant-ne el tema perquè encaixi amb la teva imatge de marca. També pots personalitzar correus electrònics concrets: confirmació de comandes, reembossaments, valoracions d’articles i moltes coses més. Per començar:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i SMS.
 2. A la secció de Vista prèvia dels correus electrònics, selecciona > Modifica el correu electrònic al tipus concret de correu electrònic que vols modificar.

Tipus de correus electrònic de la botiga

Entre els correus electrònics de la botiga que pots personalitzar, hi ha els següents:

 • Cistella descartada: s’envia per animar els clients a completar les compres quan afegeixen articles a la cistella, però no finalitzen el procés de pagament. Pots obtenir més informació sobre els correus electrònics per a cistelles descartades (cal canviar de pla).
 • Confirmació de la comanda: s’envia un cop un client completa una compra. Aquest correu electrònic conté dades sobre la transacció i els articles que estan inclosos a la comanda.
 • Comanda preparada: s’envia per confirmar que una comanda s’ha acabat de preparar i que està a punt per a la recollida tal com es mostra a la pestanya Comandes.
 • S’han enviat els articles: s’envia quan marques una comanda com a enviada a la pestanya Comandes.
 • S’han reembossat els articles: s’envia quan reembosses articles a la pestanya Comandes.
 • S’han cancel·lat els articles: s’envia quan cancel·les una comanda o part d’una comanda a la pestanya Comandes.
 • Ressenyes d’articles: s’envia després d’un període de temps determinat perquè el client deixi una ressenya sobre la compra. Pots consultar més informació sobre les ressenyes dels clients per als articles de Vendes en línia Square (cal un canvi de pla).

Navega per l’editor de correus electrònics de la botiga

L’editor de correus electrònics de la botiga està separat de l’editor del lloc web de Vendes en línia Square. Aquest editor té una interfície que et permet seleccionar i arrossegar les funcions que triïs i deixar-les anar al correu electrònic amb la disposició que et resulti més convenient.

Nota: no tots els elements o textos d’un correu electrònic es poden modificar.

Valora l’opció d’afegir imatges, icones de les xarxes socials o un missatge de capçalera o peu de pàgina personalitzat amb informació addicional sobre el negoci. Quan hagis acabat, selecciona Desa i tanca.

Nota: els rebuts que s’enviïn per correu electrònic als clients per vendes fetes als punts de venda físics es continuaran personalitzant des de la pàgina de Compte i configuració, a Informació del negoci > Rebuts. Aquí tens més informació sobre com personalitzar els rebuts i les factures per als punts de venda físics.

Notificacions per missatge de text

Nota: per enviar notificacions per missatge de text sobre l’estat de la comanda, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

A més dels correus electrònics, els clients també poden rebre notificacions per missatge de text relacionades amb les seves comandes. És una manera més ràpida d’estar al cas de qualsevol novetat.

Actualitzacions de l’estat de les comandes

Per fer que els clients puguin rebre missatges de text amb actualitzacions sobre l’estat de la seva comanda:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i SMS.
 2. Activa Notificacions per missatge de text.

Amb aquesta opció, els clients rebran missatges de text de confirmació quan facin una comanda, quan la comanda estigui a punt per a la recollida, etc.

Notificacions de les comandes d’autoservei

Activar les notificacions per missatge de text per a les comandes d’autoservei proporciona als clients actualitzacions en temps real sobre l’estat de la comanda mentre mengen a l’establiment. Amb les comandes d’autoservei, es poden enviar dos tipus de notificacions per missatge de text:

 • Amb la notificació S’ha rebut la comanda, s’envia un missatge de text automàticament quan reps una comanda.
 • Amb la notificació Comanda a punt per recollir a l’establiment, s’envia un missatge de text automàticament després que una comanda es marqui com a A punt.

Per activar les notificacions per missatge de text per a les comandes d’autoservei:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Tramitació de les comandes > Comandes d’autoservei.
 2. Selecciona Modifica al costat del punt de venda on vulguis configurar les notificacions per missatge de text.
 3. Modifica la configuració de les notificacions per missatge de text.
 4. Activa les notificacions que vulguis habilitar: S’ha rebut la comanda i Comanda a punt per recollir a l’establiment.
 5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Obtén més informació sobre com pots configurar les comandes d’autoservei amb Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?