Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Personalitza els correus electrònics de la botiga per a Vendes en línia Square

Quan els clients fan una compra a través de Vendes en línia Square, automàticament reben una notificació per correu electrònic a l’adreça electrònica que han introduït durant el procés de pagament. Pots modificar aquests correus electrònics i el seu contingut a la Vista general de Vendes en línia Square.

Nota: els rebuts que s’envien als clients per les vendes fetes als teus establiments se seguiran personalitzant a la pàgina de Compte i configuració que trobaràs a NegociInformació> Rebut. Més informació sobre com personalitzar els rebuts i les factures dels teus establiments.

Afegeix un perfil de remitent

Per començar a enviar correus electrònics de la botiga des de Vendes en línia Square als clients, has d’afegir un perfil de remitent. Per fer-ho:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i missatge de text.

 2. Selecciona Afegeix un perfil i comença a crear un perfil de remitent.

 3. Selecciona Desa quan hagis acabat. S’enviarà un correu electrònic a l’adreça electrònica del teu perfil de remitent.

 4. Selecciona el botó del correu electrònic de confirmació per completar la verificació del perfil del remitent.

Gràcies al perfil del remitent, els clients coneixen el teu negoci. El perfil és la informació que es mostra al peu de pàgina del correu electrònic, amb el nom del negoci, l’adreça electrònica i l’adreça postal.

Modifica i personalitza els teus correus electrònics

Nota: pots modificar tots els correus electrònics de manera gratuïta, però per poder enviar-ne, hauràs de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Pots personalitzar els correus electrònics de la botiga per a Vendes en línia Square. També pots definir un tema per als correus electrònics a partir de la teva imatge de marca i personalitzar correus electrònics específics per als reembossaments, les ressenyes d’articles, confirmar comandes, etc. Per fer-ho:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i missatge de text.

 2. A la secció Visualització prèvia del correu electrònic que trobaràs al tipus de correu electrònic de la llista, selecciona ... > Modifica el correu electrònic.

Hi ha diversos tipus de correus electrònics de Vendes en línia Square que pots modificar:

Tipus de correus electrònic de la botiga

 • Cistella descartada: s’envia per animar els clients a completar les compres quan afegeixen articles a la cistella, però no completen el procés de pagament. Pots obtenir més informació sobre els correus electrònics per a cistelles descartades.
 • S’ha enviat la targeta regal: s’envia per confirmar que s’ha enviat una targeta regal electrònica. Aquí trobaràs més informació sobre les targetes regal per a Vendes en línia Square.
 • Confirmació de la comanda: s’envia un cop un client completa una compra. Aquest correu electrònic conté dades sobre la transacció i els articles que estan inclosos a la comanda.
 • Comanda preparada: s’envia per confirmar que una comanda s’ha acabat de preparar i que està a punt per a la recollida a la pestanya Comandes.
 • S’han enviat els articles: s’envia quan marques una comanda com a enviada a la pestanya Comandes.
 • S’han reembossat els articles: s’envia quan reembosses articles d’una comanda a la pestanya Comandes.
 • S’han cancel·lat els articles: s’envia quan cancel·les una comanda o part d’una comanda a la pestanya Comandes.
 • Ressenyes d’articles: s’envia després d’un període de temps determinat perquè el client deixi una ressenya sobre la compra. Pots consultar més informació sobre les ressenyes dels clients per als articles de Vendes en línia Square.

Navega per l’editor de correus electrònics de la botiga

L’editor de correus electrònics de la botiga està separat de l’editor web del teu web de Vendes en línia Square. Aquest editor té una interfície per arrossegar i deixar anar elements que et permet seleccionar i arrossegar les funcions que triïs i aplicar-les en les diverses àrees del correu electrònic que necessitis.

Nota: no tots els elements o text d’un correu electrònic es poden modificar.

Pensa a afegir imatges, icones de xarxes socials o un missatge personalitzat a l’encapçalament o al peu de pàgina amb informació addicional sobre el teu negoci. Quan hagis acabat, selecciona Desa i tanca.