Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Personalitza les notificacions per correu electrònic i missatge de text des de Vendes en línia Square

Quan els clients completen la comanda des del web de Vendes en línia Square, poden rebre notificacions per correu electrònic i per SMS per saber com avança en temps real, així com altres notificacions relacionades amb els articles i les cistelles.

Notificacions per correu electrònic

Nota: per enviar altres tipus de correus electrònics, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square

Square-Online-Edit-Store-Emails-CA

Quan els clients facin una compra al web de Vendes en línia Square, rebran automàticament una notificació per correu electrònic a l’adreça que hagin introduït durant el procés de pagament. Pots modificar aquests correus electrònics en qualsevol moment.

Configura els correus electrònics de la botiga

Per fer-ho:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i missatge de text.
  2. Selecciona Afegeix un perfil per començar a crear un perfil del remitent.
  3. Selecciona Desa quan hagis acabat. Aquesta acció farà que s’enviï un correu electrònic a l’adreça del teu perfil de remitent.
  4. Per completar la verificació del perfil de remitent, selecciona el botó del correu electrònic de confirmació.

Perfils de remitent

El perfil de remitent proporciona als clients informació sobre el teu negoci i en mostra el nom, l’adreça electrònica i l’adreça física al peu de pàgina del correu electrònic.

Si tens diversos webs, pots crear un perfil de remitent per a cadascun i especificar l’adreça des de la qual vols enviar els correus electrònics de la botiga, el nom del remitent, l’adreça social o el logotip, entre altres coses, perquè els clients puguin reconèixer els correus que els envies.

Modifica i personalitza els correus electrònics

Pots personalitzar el tema dels correus electrònics de la botiga per a Vendes en línia Square amb la imatge de marca. També pots fer-ho per a altres correus electrònics, com ara els de confirmacions de comandes, reembossaments i ressenyes d’articles. Per començar:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i missatge de text.
  2. A la secció de Vista prèvia del correu electrònic, selecciona ••• > Modifica el correu electrònic a sota del tipus concret de correu que vols modificar.

Tipus de correus electrònic de la botiga

Nota: per enviar altres tipus de correus electrònics, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square

Els correus electrònics de la botiga que pots personalitzar són els següents:

  • Cistella descartada: s’envia per animar els clients a completar les compres quan afegeixen articles a la cistella, però no finalitzen el procés de pagament. Consulta més informació sobre els correus electrònics per a cistelles descartades (has de canviar a un pla superior).
  • Confirmació de comanda: s’envia després que un client completi una compra i conté dades sobre la transacció i els articles de la comanda.
  • Comanda preparada: s’envia per confirmar que ja s’ha preparat i està a punt per a la recollida tal com s’indica a la pestanya Comandes.
  • Articles enviats: s’envia quan marques una comanda com a enviada a la pestanya Comandes.
  • Articles reembossats: s’envia quan reembosses articles des de la pestanya Comandes.
  • Articles cancel·lats: s’envia quan cancel·les una comanda sencera o una part des de la pestanya Comandes.
  • Ressenyes dels articles: s’envia després d’un període de temps determinat perquè el client deixi una ressenya sobre la compra. Consulta més informació sobre les valoracions dels clients sobre els articles de Vendes  en línia Square (has de canviar a un pla superior).

Fes servir l’editor de correus electrònics de la botiga

L’editor de correus electrònics de la botiga és independent de l’editor de webs de Vendes en línia Square. Té una interfície que et permet seleccionar i arrossegar les funcions que vulguis i deixar-les anar a la secció del correu electrònic que et resulti més convenient.

Nota: no es poden modificar tots els elements ni totes les parts del text d’un correu electrònic.

També pots afegir imatges, icones de les xarxes socials o un missatge de capçalera o peu de pàgina personalitzat amb informació addicional sobre el negoci. Quan hagis acabat, selecciona Desa i tanca.

Nota: els rebuts que s’envien per correu electrònic als clients per vendes tramitades als punts de venda físics s’han de personalitzar des de la pàgina de Compte i configuració secció Informació del negoci > Rebuts. Consulta més informació sobre com personalitzar els rebuts i les factures per als punts de venda físics.

Notificacions per missatge de text

Nota: per enviar notificacions per missatge de text sobre l’estat de les comandes, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square

A més dels correus electrònics, els clients també poden rebre notificacions per SMS sobre les comandes que els permeten estar sempre al cas de qualsevol novetat.

Actualitzacions de l’estat de la comanda

Per fer que els clients puguin rebre missatges de text amb actualitzacions sobre l’estat de les comandes:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Comunicacions > Notificacions per correu electrònic i missatge de text.
  2. Activa Notificacions per missatge de text.

Amb aquesta opció, els clients rebran SMS de confirmació quan facin una comanda, quan estigui a punt per a la recollida, etc.

Notificacions de les comandes amb codi QR

Amb les notificacions per missatge de text per a les comandes amb codi QR, pots informar en temps real als clients sobre l’estat de les comandes mentre mengen a l’establiment. Poden ser de dos tipus:

  • Amb l’opció S’ha rebut la comanda, s’envia automàticament un SMS quan la reps.
  • Amb l’opció Comanda a punt per recollir a l’establiment, s’envia un SMS quan marques la comanda com a Preparada.

Per activar les notificacions per missatge de text per a les comandes amb codi QR:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Tramitació > Comandes amb codi QR.
  2. Selecciona Modifica al costat del punt de venda per al qual vols configurar aquestes notificacions.
  3. Modifica’n la configuració.
  4. Activa les notificacions que pertoquin: S’ha rebut la comanda i Comanda a punt per recollir a l’establiment.
  5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Consulta més informació sobre com configurar les comandes amb codi QR amb Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?