Canvia la pàgina d’inici a Vendes en línia Square

Una pàgina d’inici és la primera pàgina que la gent veu quan visita un lloc web. Per això, resulta el lloc ideal per causar una bona impressió, ja que dona als visitants bona part de la informació que necessiten per decidir si volen quedar-se a donar una ullada, comprar o trobar alguna altra cosa.

Quan crees un lloc web per primera vegada amb Vendes en línia Square, automàticament s’hi inclou una pàgina d’inici bàsica, però sempre la pots personalitzar o canviar si escau.

Pots consultar més informació sobre la creació de pàgines i navegació a Vendes en línia Square. També pots descobrir com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square

Modifica la pàgina d’inici

Square-Online-Site-Editor-Change-Homepage-CA

Per modificar la pàgina d’inici:

1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina.

2. A la pàgina que vulguis definir com a pàgina d’inici, selecciona ... > Fes que aquesta sigui la pàgina d’inici.

Qualsevol pàgina pot ser la pàgina d’inici, com ara les pàgines de comandes de Compra a tota la botiga i Fes una comanda en línia. Pots trobar més informació sobre la creació d’una pàgina de comandes amb Vendes en línia Square.

Nota: pots distingir quina és la pàgina d’inici simplement amb la icona de la casa que veuràs al costat del nom de la pàgina.

Canvia-li el nom a la nova pàgina d’inici

Per canviar-li el nom a la nova pàgina d’inici:

1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina.

2. A la pàgina a la qual vulguis canviar-li el nom, selecciona ... > Mostra la configuració de la pàgina.

3. Introdueix un nom de pàgina nou i selecciona Desa.

Nota: si l’opció Nom de la pàgina està en gris, vol dir que no es pot canviar el nom de la pàgina.

Elimina la pàgina d’inici anterior

Per eliminar l’anterior pàgina d’inici:

1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina.

2. A la pàgina que vulguis eliminar, selecciona la icona de la paperera.

3. Selecciona Elimina per confirmar.

El fet d’eliminar la pàgina d’inici anterior és una manera de minimitzar possibles confusions per als clients i visitants del web.