Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Afegeix un formulari de contacte al lloc web de Vendes en línia Square

Square-Online-Site-Editor-Contact-Forms-CA

Si afegeixes un formulari de contacte al teu lloc web de Vendes en línia Square, els visitants ho tindran molt fàcil per posar-se en contacte amb tu i, alhora, la privacitat de les teves dades seguirà intacta.

Si afegissis la teva adreça electrònica directament al lloc web, no hi hauria manera d’evitar que el correu brossa t’inundés la safata d’entrada. A més a més, quan algú selecciona una adreça electrònica enllaçada al web de Vendes en línia Square, el dispositiu del visitant provarà d’obrir un programa o aplicació de correu electrònic (com ara Outlook, Apple Mail, etc.), però això només funciona si el visitant que ha fet clic a l’enllaç té aquest tipus de programari instal·lat. En cas contrari, haurà de copiar i enganxar l’adreça electrònica manualment a la seva safata d’entrada per posar-se en contacte amb tu.

En comptes d’això, fes servir els formularis de contacte per impedir que t’arribi correu brossa i assegurar-te que els correus que dediques temps a revisar són legítims. Els formularis també permeten als visitants posar-se en contacte amb tu en un moment, per fer-te preguntes sobre els articles o serveis que ofereixes, sol·licitar informació d’un esdeveniment, demanar un pressupost personalitzat i moltes coses més. Hi ha diversos tipus de formularis predefinits: els pots fer servir tal com estan, o bé els pots personalitzar per ajustar-los a les teves necessitats.

Nota: les dades que s’envien a través dels formularis de contacte no estan protegides. No demanis ni recopilis cap mena d’informació personal confidencial amb els formularis de contacte.

Afegeix un formulari de contacte al web

Per afegir un formulari de contacte al teu web de Vendes en línia Square:

 1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, ves a la pàgina on vols afegir el formulari de contacte.

 2. Selecciona +Afegeix > Secció i amplia l’opció Formularis per triar la plantilla que millor s’adapti a les teves necessitats.

 3. Per personalitzar-lo i afegir-hi més camps, selecciona el formulari al web i selecciona +Afegeix una pregunta al tauler d’edició.

 4. Personalitza el formulari com consideris i Publica el web per veure-hi els canvis.

Plantilles de formularis de contacte

En el moment d’afegir un formulari de contacte, pots triar les opcions de plantilla següents:

 • Contacta amb nosaltres: formulari de contacte bàsic.

 • Sol·licitud de càtering: formulari per demanar un càtering, amb camps per indicar la data, l’hora, la ubicació i el nombre de convidats. És una molt bona opció si vens articles d’alimentació i begudes en grans quantitats.

 • Registre o confirmació d’assistència: formulari senzill per respondre a una invitació per a un esdeveniment.

 • Pressupost personalitzat: formulari per sol·licitar un pressupost de serveis, amb camps per afegir-hi detalls. És una molt bona opció si ja fas servir Factures Square per facturar els teus serveis i vols donar als visitants l’opció de començar-te a demanar pressupostos. Més informació sobre com enviar factures en línia.

 • Sol·licitud de cita: formulari perquè els clients puguin introduir les seves dades de contacte i una data i hora de preferència. És una molt bona opció si ja fas servir Cites Square. Pots consultar més informació sobre com configurar les reserves en línia amb Cites Square.

 • Sol·licitud per a un esdeveniment: formulari perquè els clients introdueixin informació sobre un esdeveniment futur, amb camps per a la data, l’hora i el nombre de convidats.

 • Sol·licitud de venda a l’engròs: formulari per demanar informació sobre la venda a l’engròs, amb camps per a les dades de contacte i la informació dels productes.

Com que tots els formularis es poden personalitzar, pots triar el formulari que s’adapti millor al teu objectiu i personalitzar-lo com vulguis.

Personalitza i gestiona el formulari

Si els camps predeterminats del formulari s’ajusten a allò que necessites, pots deixar-los com estan, però també pots modificar, reorganitzar, afegir o eliminar preguntes per personalitzar-lo. També pots canviar la configuració per dirigir les consultes a una adreça electrònica concreta o evitar que t’arribi correu brossa.

Per dur a terme aquestes accions, primer de tot selecciona la secció del formulari de contacte del web a l’editor. Veuràs que apareixen les opcions al tauler d’edició.

Modifica les preguntes

Per obrir la configuració, selecciona qualsevol article de la llista de preguntes que es troba al tauler d’edició. Tots els camps del formulari et permeten canviar l’etiqueta o marcar-lo com obligatori. Algunes preguntes també tenen opcions addicionals (com ara Llista desplegable i Diverses opcions), que et permeten crear una llista d’articles.

Afegeix preguntes

Selecciona +Afegeix una pregunta al tauler d’edició i tria un tipus de pregunta entre les opcions següents:

 • Elecció múltiple: afegeix una llista d’articles per triar. Pots personalitzar el text, afegir més opcions i permetre als usuaris de triar més d’una opció a la vegada.
 • Resposta breu: afegeix un quadre de text adequat per a respostes escrites breus.
 • Resposta llarga: afegeix un quadre de text adequat per a respostes escrites llargues.
 • Llista desplegable: afegeix un menú amb una llista d’opcions personalitzables.
 • Data: afegeix un selector de dates amb un calendari per triar una data concreta.
 • Hora: afegeix un selector de dates amb una llista amb increments de mitja hora. Els visitants també poden escriure-hi una hora.
 • Adreça: afegeix un camp per a l’adreça postal.
 • Nom: afegeix un camp per al nom.
 • Adreça electrònica: afegeix un camp per a l’adreça electrònica.
 • Número de telèfon: afegeix un camp per al número de telèfon.

Reorganitza les preguntes

Selecciona un article de la llista de preguntes i arrossega’l cap amunt o cap avall al tauler d’edició per canviar la seva posició al formulari.

Elimina preguntes

Passa el cursor per sobre d’una pregunta al tauler d’edició i selecciona la icona de la paperera. Si elimines accidentalment una pregunta, pots restablir-la fent servir el botó Desfés de l’editor.

Modifica el contingut del formulari

Modifica els continguts següents d‘un formulari:

 • Títol de la secció: canvia el contingut i l’estil del text del títol que es mostra al costat del formulari de contacte.
 • Descripció de la secció: canvia el contingut i l’estil del text que hi ha a sota del títol.
 • Botó: canvia el nom, la mida, l’estil i el color del botó Envia.

Modifica la configuració del formulari

Modifica els paràmetres de configuració següents d’un formulari:

 • Confirmació del formulari: afegeix un missatge que es mostra després que un visitant enviï el formulari.
 • Nom del formulari: tria un títol intern pel teu formulari. Això t’ajuda a identificar quines entrades de formulari estàs revisant si tens diversos formularis al teu lloc web.
 • Notificació de correu electrònic: Introdueix l’adreça electrònica a on voldries rebre les notificacions d’entrada del formulari.
 • Activa la casella d’inscripció: afegeix una casella al formulari per obtenir el consentiment per a la inscripció dels teus usuaris a material promocional i de màrqueting.
 • Activa el CAPTCHA de Google: activar el CAPTCHA evita rebre activitat brossa al formulari.

Personalitza el disseny del formulari

Pots personalitzar les opcions de disseny següents:

 • Disposició i color: tria un estil diferent per a la disposició i una combinació de colors per a la secció.
 • Fons: canvia el fons de la secció per un color o una imatge. Aconsegueix més informació sobre com personalitzar les imatges i els fons a Vendes en línia Square.

Mostra i exporta les consultes rebudes

Per consultar i exportar les consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte de Vendes en línia Square com a fitxer CSV:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Enviaments dels formularis.

 2. Selecciona un formulari de contacte de la llista.

 3. Selecciona Exporta.

Nota: si tens diversos formularis al lloc web, procura exportar les consultes rebudes del formulari correcte.

Resoldre problemes amb l’Stand

Quan algú enviï un formulari de contacte a través del lloc web, rebràs una notificació a l’adreça electrònica introduïda a la configuració del formulari.

Si no reps les consultes rebudes per correu electrònic, revisa la carpeta de correu brossa. Si hi veus notificacions, indica que no són correu brossa, per evitar que les properes consultes acabin allà. Si no les hi veus, pots provar de fer-te enviar les consultes a una altra adreça electrònica.

També pots veure totes les consultes rebudes a través del formulari de contacte a la pàgina d’Enviaments dels formularis. En aquesta pàgina s’hi mostra una vista general de tots els missatges enviats a través dels formularis. Selecciona el títol d’un formulari per veure les consultes individuals o exportar-les com a fitxer CSV.