Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Afegeix un formulari de contacte al web de Vendes en línia Square

Square-Online-Site-Editor-Contact-Forms-CA

Si afegeixes un formulari de contacte al web de Vendes en línia Square, els visitants podran posar-se en contacte amb tu fàcilment i les teves dades personals continuaran sent confidencials.

Si afegeixes una adreça electrònica directament al web, no hi ha manera d’evitar que rebis correu brossa a la safata d’entrada. A més, quan algú selecciona una adreça electrònica vinculada al web de Vendes en línia Square, el dispositiu del visitant provarà d’obrir un programa o una aplicació de correu electrònic (com ara Outlook o Apple Mail), que només funciona si l’usuari que ha fet clic a l’enllaç té aquest software instal·lat al dispositiu. En cas contrari, hauria de copiar i enganxar l’adreça electrònica a la safata d’entrada per posar-se en contacte amb tu.

En lloc d’això, fes servir formularis de contacte per evitar que t’arribi correu brossa i assegurar-te que els correus que revises són legítims. Mitjançant els formularis, els visitants podran contactar amb tu ràpidament per preguntar sobre els articles o serveis, demanar informació dels esdeveniments, sol·licitar un pressupost personalitzat i molt més. Pots fer servir diversos tipus de formularis predeterminats o personalitzar-los per adaptar-los a les teves necessitats.

Nota: no podem garantir la seguretat de les dades que s’envien a través dels formularis. No demanis ni recopilis cap mena d’informació personal confidencial amb els formularis de contacte.

Afegeix un formulari de contacte al web

Per afegir un formulari de contacte al web de Vendes en línia Square:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, ves a la pàgina on vulguis afegir un formulari de contacte.

  2. Selecciona +Afegeix > Secció i obre l’opció Formularis per triar la plantilla que millor s’adapti a les teves necessitats.

  3. Per personalitzar el formulari i afegir-hi més camps, selecciona’l al web i fes clic a +Afegeix una pregunta al tauler d’edició.

  4. Personalitza el formulari i Publica el web perquè s’apliquin els canvis.

Plantilles de formularis de contacte

En el moment d’afegir un formulari de contacte, pots triar les opcions de plantilla següents:

  • Contacte: un formulari de contacte bàsic.

  • Sol·licitud de càtering: un formulari per demanar un càtering, amb camps per indicar la data, l’hora, la ubicació i el nombre de comensals. És una molt bona opció si vens articles d’alimentació i begudes en grans quantitats.

  • Reserva/Inscripció: un formulari senzill per respondre a una invitació per a un esdeveniment.

  • Pressupost personalitzat: un formulari perquè els visitants puguin sol·licitar un pressupost pels serveis, amb camps per afegir-hi detalls. És una molt bona opció si ja fas servir Factures Square per facturar els serveis i vols oferir als visitants l’opció de començar a sol·licitar-ne pressupostos. Consulta més informació sobre com enviar factures en línia.

  • Sol·licitud de cita: un formulari perquè els clients puguin introduir les seves dades de contacte i una data i hora de preferència. És una molt bona opció si ja fas servir Cites Square. Consulta més informació sobre com configurar les reserves en línia amb Cites Square.

  • Sol·licitud per a un esdeveniment: un formulari perquè els clients introdueixin informació sobre un esdeveniment futur, amb camps per a la data, l’hora i el nombre de convidats.

  • Sol·licitud de venda a l’engròs: un formulari per demanar informació sobre la venda a l’engròs, amb camps per a les dades de contacte i la informació dels productes.

Com que tots els formularis es poden personalitzar, pots triar el formulari que s’adapti millor al teu objectiu i modificar-lo com vulguis.

Personalitza i gestiona el formulari

Si els camps predeterminats del formulari s’ajusten a allò que necessites, pots deixar-los com estan, però també pots modificar, reorganitzar, afegir o eliminar preguntes per personalitzar-lo. També pots canviar la configuració per dirigir les consultes a una adreça electrònica concreta o evitar que t’arribi correu brossa.

Per dur a terme aquestes accions, primer de tot selecciona la secció del formulari de contacte del web a l’editor. Se’t mostraran les opcions al tauler d’edició.

Modifica les preguntes

Per obrir la configuració, selecciona qualsevol article de la llista de preguntes que es troba al tauler d’edició. Tots els camps del formulari et permeten canviar l’etiqueta o marcar-lo com obligatori. Algunes preguntes també tenen opcions addicionals (com ara Llista desplegable i Diverses opcions), que et permeten crear una llista d’articles.

Afegeix preguntes

Selecciona +Afegeix una pregunta al tauler d’edició i tria un tipus de pregunta entre les opcions següents:

  • Elecció múltiple: afegeix una llista d’articles per triar. Pots personalitzar el text, afegir més opcions i permetre als usuaris de triar més d’una opció a la vegada.
  • Resposta breu: afegeix un quadre de text adequat per a respostes escrites breus.
  • Resposta llarga: afegeix un quadre de text adequat per a respostes escrites llargues.
  • Llista desplegable: afegeix un menú amb una llista d’opcions personalitzables.
  • Data: afegeix un selector de dates amb un calendari per triar una data concreta.
  • Hora: afegeix un selector de dates amb una llista amb increments de mitja hora. Els visitants també poden escriure-hi una hora.
  • Adreça: afegeix un camp per a l’adreça postal.
  • Nom: afegeix un camp per al nom.
  • Adreça electrònica: afegeix un camp per a l’adreça electrònica.
  • Número de telèfon: afegeix un camp per al número de telèfon.

Reorganitza les preguntes

Selecciona un article de la llista de preguntes i arrossega’l cap amunt o cap avall al tauler d’edició per canviar la seva posició al formulari.

Elimina preguntes

Passa el cursor per sobre d’una pregunta al tauler d’edició i selecciona la icona de la paperera. Si elimines accidentalment una pregunta, pots restablir-la fent servir el botó Desfés de l’editor.

Modifica el contingut del formulari

Modifica els continguts següents d‘un formulari:

  • Títol de la secció: canvia el contingut i l’estil del text del títol que es mostra al costat del formulari de contacte.
  • Descripció de la secció: canvia el contingut i l’estil del text que hi ha a sota del títol.
  • Botó: canvia el nom, la mida, l’estil i el color del botó Envia.

Modifica la configuració del formulari

Modifica els paràmetres de configuració següents d’un formulari:

  • Confirmació del formulari: afegeix un missatge que es mostra després que un visitant enviï el formulari.
  • Nom del formulari: tria un títol intern pel teu formulari. Això t’ajuda a identificar quines entrades de formulari estàs revisant si tens diversos formularis al teu lloc web.
  • Notificació de correu electrònic: Introdueix l’adreça electrònica a on voldries rebre les notificacions d’entrada del formulari.
  • Activa la casella d’inscripció: afegeix una casella al formulari per obtenir el consentiment per a la inscripció dels teus usuaris a material promocional i de màrqueting.
  • Activa el CAPTCHA de Google: activar el CAPTCHA evita rebre activitat brossa al formulari.

Personalitza el disseny del formulari

Pots personalitzar les opcions de disseny següents:

  • Disposició i color: tria un estil diferent per a la disposició i una combinació de colors per a la secció.
  • Fons: canvia el fons de la secció per un color o una imatge. Aconsegueix més informació sobre com personalitzar les imatges i els fons a Vendes en línia Square.

Respon a les consultes rebudes

Respon-hi fàcilment a través del web de Vendes en línia Square, des de la safata d’entrada de notificacions del TPV Square. Abans de respondre a les consultes rebudes amb el complement de Vendes en línia Square, afegeix-les a l’aplicació de TPV Square. Consulta més informació sobre com gretting started with add-ons

TPV Square

Quan un client respongui a un formulari de contacte del web de Vendes en línia Square, rebràs una notificació a la safata d’entrada de notificacions del TPV Square. Si el client no figura al directori de clients, s’hi afegirà automàticament quan enviï un formulari.

Per respondre a les consultes rebudes amb el complement de Vendes en línia Square:

  1. A la barra de navegació, toca ≡ Més > Complements > Vendes en línia.
  2. Toca Consultes rebudes.
  3. Filtra les consultes rebudes per Origen (nom del formulari de contacte) o Estat (llegida o sense llegir).
  4. Toca la consulta que vols respondre i escriu el missatge al requadre.
  5. Toca la fletxa per enviar el missatge.

Consulta més informació sobre com gestionar Vendes en línia Square des del TPV Square.

Mostra i exporta les consultes rebudes

Per consultar i exportar les consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte de Vendes en línia Square com a fitxer CSV:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Consultes rebudes.

  2. Selecciona un formulari de contacte de la llista.

  3. Selecciona Exporta.

Nota: si tens diversos formularis al web, procura exportar les consultes del formulari correcte.

Resolució de problemes

Quan algú enviï un formulari de contacte a través del web, rebràs una notificació a l’adreça electrònica introduïda a la configuració del formulari.

Si no reps les consultes per correu electrònic, revisa la carpeta de correu brossa. Si hi trobes les notificacions, indica que no són correu brossa per evitar que les pròximes consultes acabin allà. Si no hi són, pots provar d’enviar-les a una altra adreça electrònica.

També pots trobar totes les consultes rebudes a la pàgina de Consultes rebudes. En aquesta pàgina es mostra una vista general de tots els missatges enviats a través dels formularis. Selecciona el títol d’un formulari perquè se’t mostrin les consultes individuals o exportar-les com a fitxer CSV.

No trobes el que necessites?