Inici>Contingut i disseny del web

Crea pàgines i menús de navegació a Vendes en línia Square

Les pàgines són una part fonamental del teu web. Hi pots mostrar el teu contingut i donen sentit al menú de navegació. En aquest article s’indica com pots crear i gestionar les pàgines, així com modificar el menú de navegació del web des de editor de webs de Vendes en línia Square.

Crea una pàgina

Square-Online-Add-Content-Menu-CA

A l’editor de webs, selecciona +Afegeix > Pàgina i tria el tipus de pàgina que vols afegir al web.

1. Cites: és una pàgina amb un programador en línia que es pot fer servir amb Cites Square perquè els clients puguin fer reserves directament al teu lloc web de Vendes en línia Square.

</ul> </dd>

Nota: si vols afegir una pàgina per a articles o categories, pots afegir un article o categoria a la botiga virtual directament a l’editor. A partir de llavors, apareixerà una pàgina per a l’article o categoria que acabis d’afegir com a opció a la llista de pàgines. Pots obtenir més informació sobre com afegir un article i categoria a Vendes en línia Square amb l’editor web. També pots consultar més detalls sobre com personalitzar les pàgines d’articles i les pàgines de categories.

</dl>

Un cop hagis triat una pàgina, introdueix el nom de la pàgina que vols que es mostri al menú de navegació. Si no vols que es pugui accedir a la pàgina navegant pel web (per exemple, que només sigui accessible compartint l’enllaç directament), desmarca l’opció Afegeix la pàgina a la navegació. Selecciona Afegeix per acabar.

Després d’haver desat la nova pàgina, pots afegir-hi contingut amb seccions.

Opcions de gestió de pàgines

Square-Online-Page-Settings-and-Management-CA

A l’editor trobaràs disponibles moltes opcions de gestió de pàgines amb què podràs decidir el funcionament i l’aspecte de la pàgina. Per consultar-les, desplega el menú Pàgina perquè aparegui la llista i passa el cursor per sobre d’una de les pàgines per veure’n les opcions disponibles. També pots obrir una pàgina i seleccionar la icona d’engranatge al tauler d’edició.

Ajusta la configuració de la pàgina

Selecciona Mostra la configuració de la pàgina per ajustar la configuració específica de la pàgina que gestionis. Apareixerà una finestra emergent de configuració de la pàgina amb les tres pestanyes següents:

Tria una pàgina d’inici

Selecciona Fes que aquesta sigui la meva pàgina d’inici per canviar la pàgina d’inici actual. Obtén més informació sobre com canviar la pàgina d’inici a Vendes en línia Square.

Copia una pàgina

Selecciona Duplica la pàgina per fer una còpia d’una pàgina i afegir-la al lloc web.

Nota: alguns tipus de pàgina (per exemple, pàgines d’articles, pàgines de categories, etc.) no es poden copiar.

Elimina una pàgina

Selecciona la icona de la paperera o Elimina la pàgina i, a continuació, selecciona el botó per confirmar que vols suprimir-la.

Nota: el contingut suprimit sovint no es pot recuperar, així que assegura’t que ja no necessites la pàgina.

Personalitza el menú de navegació

Nota: si vols activar els menús extragrans, has que millorar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Per canviar el disseny del menú de navegació, selecciona la capçalera del web i tria Capçalera al tauler d'edició. A continuació, tria el disseny de navegació que s'adapti al teu web.

• Sense navegació: per a llocs web que no necessitin menú de navegació.

• Desplegable: si el web té cinc enllaços de navegació com a màxim.

• Amb menú extragran: si el lloc web té més de cinc enllaços de navegació secundaris i un nombre elevat d’articles (cal millorar el pla).

Quan hagis triat el disseny de navegació, selecciona Modifica enllaços per afegir enllaços de navegació o organitzar pàgines. Per canviar el disseny de navegació en qualsevol moment, tria’n un de nou des de la pestanya Navegació a sota del menúCapçalera.

Selecciona els botons del menú i fes servir la secció Personalitza per modificar el disseny de la capçalera i la configuració de color i de desplaçament.

Crea subpàgines i reorganitza-les

Square-Online-Move-Navigation-Links-CA

Si vols reorganitzar pàgines sense haver de canviar la navegació, selecciona la capçalera o el peu de pàgina del lloc web. Al tauler d'edició, desplega el menú Contingut i, des de l’opció Navegació, selecciona el botó per gestionar els Enllaços de navegació. A continuació, tria una pàgina de la llista d’enllaços de navegació i arrossega-la amunt o avall perquè ocupi una posició nova al menú de navegació.

Passa el cursor per sobre de qualsevol pàgina i selecciona la icona + per afegir un enllaç de navegació secundari. Per convertir una pàgina en una subpàgina, selecciona-la i arrossega-la a sota i a la dreta de la pàgina superior. Repeteix aquesta acció si vols afegir un nou nivell de subpàgina a dins de la subpàgina.

Gestiona els enllaços del menú de navegació

Square-Online-Edit-Navigation-Links-CA

A mesura que afegeixis pàgines al lloc web, tindràs l’opció d’afegir enllaços vinculats a aquestes pàgines al menú de navegació, tant a la capçalera del web com al peu de pàgina del lloc web. Més informació sobre com afegeix un enllaç al teu lloc web per conèixer millor la funció d’afegir enllaços al menú de navegació.

Square-Online-Add-Anchor-Link-CA

També pots crea enllaços d’ancoratge al menú de navegació, per tal que enllacin amb una part específica de la pàgina. Per exemple, potser has introduït un formulari de contacte gairebé al final de la pàgina d’inici. Pots afegir un enllaç a la navegació que et desplaçarà directament a la secció del formulari de contacte de la pàgina d’inici.

Nota: editar o eliminar enllaços del menú de navegació no canviarà ni suprimirà la pàgina o la secció que tinguin associats.