Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Pagaments de subscripció amb enllaços de Pagaments en línia Square

Estàs a punt per rebre pagaments en línia en un tres i no res amb Square? Comença >

Amb Pagaments en línia Square
, pots configurar un enllaç al procés de pagament amb la funció de subscripció activada. Aquest enllaç es pot fer servir per a pagaments recurrents, en comptes de Factures Square, per acceptar pagaments setmanals, mensuals, trimestrals o anuals de diversos clients amb un únic enllaç al procés de pagament. També pots seleccionar quins enllaços al procés de pagament específics poden fer servir els clients a l’hora de pagar. Per exemple, pots fer servir enllaços de donació per acceptar pagaments mensuals de donants i col·laboradors.

Envia als clients un enllaç al procés de pagament de subscripció per correu electrònic o deixa que paguin quan vulguin publicant l’enllaç al teu blog o xarxes socials. No hi ha comissions mensuals per fer servir enllaços de Pagaments en línia Square a fi de rebre pagaments de subscripció. Només pagaràs la Comissió per transacció de comerç electrònic estàndard de Square del 2,5 % per transacció amb targetes europees i no europees.

Crea subscripcions

Per crear pagaments de subscripció des del teu ordinador amb Pagaments en línia Square:

  1. Des de la Pàgina de Pagaments en línia Square, selecciona Crea un enllaç.

  2. Tria Cobra un pagament o Accepta una donació.

  3. Introdueix un nom per a l’enllaç que es mostrarà al client i l’import que vols cobrar, si escau.

  4. Accepta pagaments recurrents triant la freqüència amb què els vols cobrar (p. ex., setmanal, mensual, trimestral, etc.).

  5. Selecciona Configuració avançada per activar l’opció Permet que el client estableixi el preu (ideal per a acceptar donacions). També pots activar l’opció Permet els pagaments únics, que ofereix als clients la possibilitat de pagar només una vegada o de donar-se d’alta en un pla de pagaments recurrents.

  6. A Configuració avançada, pots afegir dos camps personalitzables opcionals en funció de les teves necessitats a l’hora de tramitar les comandes (p. ex., per a recollir l’adreça d’enviament, seleccionar el sabor del cafè, etc.). El comprador haurà d’emplenar el que introdueixis en aquests camps a l’enllaç al procés de pagament.

  7. Selecciona Desa per crear l’enllaç al procés de pagament i tot seguit Copia per compartir-lo allà on vulguis.

Quan es creen enllaços per cobrar pagaments, les subscripcions noves es mostraran a l’Administrador de comandes de Square del Tauler, juntament amb la resta de comandes.

Preguntes més freqüents

Què passa si el client vol cancel·lar la subscripció?

Tots els clients poden cancel·lar la subscripció que tinguin des de cada correu electrònic automatitzat que reben quan s’efectua un pagament programat. El client rebrà un correu electrònic de confirmació un cop estigui cancel·lada.

Com obtindrà un rebut, el client?

Un cop s’hagin subscrit, tots els clients que paguin amb els enllaços de Pagaments en línia Square rebran un correu electrònic de benvinguda amb els detalls del seu pla de subscripció, la freqüència dels pagaments i les dates en què se’ls farà el càrrec a la targeta desada. Si no hi ha cap targeta desada, el client rebrà una notificació indicant-li que ben aviat se li enviarà una factura per correu electrònic.

Com puc veure totes les subscripcions actives dels clients?

Pots gestionar o desactivar les subscripcions actives des de la pestanya Subscripcions al Tauler de control en línia de Square.