Torna a l’inici

Comença a crear subscripcions amb Links de pagament Square

Estàs a punt per rebre pagaments en línia ràpidament amb Square? Comença >

Amb Pagaments en línia Square
, pots configurar un enllaç de pagament amb la funció de subscripció activada. En lloc de fer servir Factures Square per als pagaments recurrents, pots oferir als clients l’opció de subscriure-s’hi a través d’un únic enllaç de pagament per fer els pagaments corresponents de forma setmanal, mensual, trimestral o anual. També pots seleccionar quins enllaços de pagament podran fer servir els clients. Per exemple, pots fer servir enllaços de donació per acceptar pagaments mensuals de donants i col·laboradors.

Perquè s’hi puguin inscriure, envia l’enllaç als clients per correu electrònic o publica’l a les xarxes socials o al blog. No cobrem cap quota mensual per fer servir Links de pagament Square per cobrar els imports de les subscripcions. Només pagaràs una Comissió per transacció de comerç electrònic estàndard de Square del 2,5 % per cada transacció amb una targeta europea o no europea.

Crea subscripcions

Per crear pagaments de subscripció des de l’ordinador amb Links de pagament Square:

  1. A la Pàgina de Pagaments en línia Square, selecciona Crea un enllaç.

  2. Tria Cobra un pagament o Accepta una donació.

  3. Introdueix el nom de l’enllaç que veurà el client. Si se’t demana, introdueix l’import que vols cobrar.

  4. Per acceptar pagaments recurrents, tria la freqüència amb què els vols cobrar (p. ex., setmanalment, mensualment, trimestralment, etc.). 

  5. Selecciona Configuració avançada per activar l’opció Permet que el client estableixi el preu (opció recomanada per acceptar donacions). També pots activar l’opció Permet els pagaments únics, que ofereix als clients la possibilitat de pagar la compra una vegada o contractar un pla de pagaments recurrents.

  6. A Configuració avançada, pots afegir dos camps personalitzables en funció de com vulguis tramitar les comandes (p. ex., per recopilar l’adreça d’enviament, seleccionar el sabor del cafè, etc.). El client veurà els títols d’aquests camps a l’enllaç de pagament.

  7. Selecciona Desa per crear l’enllaç de pagament i, tot seguit, Copia per compartir-lo allà on vulguis.

Quan creïs enllaços de pagament, les subscripcions noves es mostraran a l’Administrador de comandes de Square del Tauler de control juntament amb la resta de comandes.

Preguntes més freqüents

Què passa si el client vol cancel·lar la subscripció?

Tots els clients poden cancel·lar les subscripcions des de cadascun dels correus electrònics automatitzats que reben quan s’efectua un pagament programat. El client rebrà un correu electrònic de confirmació un cop s’hagi cancel·lat la subscripció.

Com obtindran el rebut, els clients?

Un cop s’hagin subscrit, tots els clients que paguin amb Links de pagament Square rebran un correu electrònic de benvinguda amb la informació del seu pla de subscripció, la freqüència dels pagaments i les dates en què se’ls farà el càrrec a la targeta desada. Si no hi ha cap targeta desada, el client rebrà una notificació indicant-li que ben aviat se li enviarà una factura per correu electrònic.

Com puc consultar totes les subscripcions actives dels clients?

Pots gestionar o desactivar les subscripcions actives des de la pestanya Subscripcions al tauler de control en línia de Square.

No trobes el que necessites?