Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Crea pagaments per subscripció amb els enllaços de Pagaments en línia Square

Estàs a punt per rebre pagaments en línia en un tres i no res amb Square? Comença >

Amb Pagaments en línia Square
, pots configurar un enllaç de pagament amb la funció de subscripció habilitada. En lloc de fer servir Factures Square per als pagaments recurrents, pots oferir als clients l’opció de subscriure-s’hi a través d’un únic enllaç de pagament per fer els pagaments corresponents de forma setmanal, mensual, trimestral o anual. També pots seleccionar quins enllaços de pagament podran fer servir els clients. Per exemple, pots fer servir enllaços de donació per acceptar pagaments mensuals de donants i col·laboradors.

Perquè s’hi puguin inscriure, envia l’enllaç als clients per correu electrònic o publica’l a les xarxes socials o al blog. No cobrem cap comissió mensual per fer servir els enllaços de Pagaments en línia Square per rebre els pagaments per subscripció. Només pagaràs una Comissió per transacció de comerç electrònic estàndard de Square del 2,5 % per cada transacció amb una targeta europea o no europea.

Crea subscripcions

Per crear pagaments per subscripció des de l’ordinador amb Pagaments en línia Square:

  1. A la Pàgina de Pagaments en línia Square, selecciona Crea un enllaç.

  2. Tria Cobra un pagament o Accepta una donació.

  3. Introdueix el nom de l’enllaç que veurà el client. Si se't demana, introdueix l’import que vols cobrar.

  4. Per acceptar pagaments recurrents, tria la freqüència amb què els vols cobrar (p. ex., setmanalment, mensualment, trimestralment, etc.). 

  5. Selecciona Configuració avançada per activar l’opció Permet que el client estableixi el preu (opció recomanada per acceptar donacions). També pots activar l’opció Permet els pagaments únics, que ofereix als clients la possibilitat de pagar la compra d’una vegada o de contractar un pla de pagaments recurrents.

  6. A Configuració avançada, pots afegir dos camps personalitzables en funció de com vulguis tramitar les comandes (p. ex., per recopilar l’adreça d’enviament, seleccionar el sabor del cafè, etc.). El comprador haurà d'emplenar el que introdueixis com a títol d'aquests camps a l'enllaç de pagament.

  7. Selecciona Desa per crear l'enllaç de pagament i, tot seguit, Copia per compartir-lo allà on vulguis.

Quan creïs enllaços de pagament, les subscripcions noves es mostraran a l'Administrador de comandes de Square del Tauler de control juntament amb la resta de comandes.

Preguntes més freqüents

Què passa si el client vol cancel·lar la subscripció?

Tots els clients poden cancel·lar la subscripció que tinguin des de cada correu electrònic automatitzat que reben quan s’efectua un pagament programat. El client rebrà un correu electrònic de confirmació un cop estigui cancel·lada.

Com obtindrà un rebut, el client?

Un cop s’hagin subscrit, tots els clients que paguin amb els enllaços de Pagaments en línia Square rebran un correu electrònic de benvinguda amb els detalls del seu pla de subscripció, la freqüència dels pagaments i les dates en què se’ls farà el càrrec a la targeta desada. Si no hi ha cap targeta desada, el client rebrà una notificació indicant-li que ben aviat se li enviarà una factura per correu electrònic.

Com puc veure totes les subscripcions actives dels clients?

Pots gestionar o desactivar les subscripcions actives des de la pestanya Subscripcions al Tauler de control en línia de Square.

No trobes el que necessites?