Com imprimir etiquetes d’articles

La impressió d’etiquetes adhesives ajuda negocis com cafeteries i restaurants de servei ràpid a completar les comandes de manera més eficient, ja que automatitza el procés de prendre nota de cada comanda de beguda o menjar i els seus modificadors. A més, el fet d’imprimir etiquetes també redueix els errors humans i genera rebuts de qualitat professional per a les comandes en persona, amb recollida a l’establiment i amb entrega a domicili. També permet imprimir una etiqueta per a cadascun dels productes de la comanda (per exemple, comandes individuals de te de bombolles amb modificadors sobre el grau de dolçor, etc.).

Per configurar la impressió d’etiquetes adhesives necessites els elements següents:

Per crear les teves pròpies etiquetes professionals directament a l’aplicació de TPV Square dels dispositius iOS:

1. Obre l’aplicació i toca les tres línies horitzontals.

2. Toca Configuració > Components > Impressores > Crea una estació d’impressió.

3. Toca Impressora i tria la impressora d’etiquetes Star TSP654SK.

4. A la secció Fes servir aquesta impressora per a, activa els Comprovants de comandes en persona.

5. Activa Un article per comanda. Nota: pots seleccionar Imprimeix els tiquets sense marges per estalviar paper.

Si necessites ajuda per començar, consulta resoldre problemes amb les impressores de rebuts compatibles.

Nota: en aquests moments, la impressió d’etiquetes adhesives només és compatible amb els dispositius iOS. Estigues al cas de tots els elements que aniran sent compatibles amb els dispositius Android i altres components a la Comunitat Square.