Preguntes més freqüents sobre Links de pagament Square

Revisa les respostes a les preguntes més freqüents sobre l’ús de Links de pagament Square.

Quins límits per transacció s’apliquen a Links de pagament Square?

Tots els comerços de Square tenen un límit per transacció de 25 000 €. Les donacions estan limitades a 4000 € per transacció.

Quin aspecte tindrà l’informe?

Per a les transaccions fetes mitjançant Links de pagament Square, l’informe mostrarà Enllaç de pagament com a origen al Tauler de control de Square. També pots consultar les vendes totals per enllaç (de l’últim any) a la pàgina d’inici de Links de pagament Square.

Si vols que el personal pugui consultar les transaccions corresponents a l’enllaç de pagament (incloent-hi les seves), ves a Permisos i activa Transaccions:

1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Equip > Permisos.
  2. Selecciona Modifica els permisos.
  3. Selecciona Transaccions a la llista de permisos i activa l’opció Transaccions. Nota: la casella Mostra totes les transaccions de vendes de tots els empleats ha d’estar marcada.
  4. Selecciona Continua per configurar els punts d’accés.
  5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

El personal pot crear, actualitzar i gestionar la configuració de Links de pagament Square?

Sí. Per activar els permisos de Links de pagament per a l’equip:

1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Equip > Permisos.
  2. Selecciona el botó Modifica els permisos per activar o modificar els permisos.
  3. Selecciona Enllaços de pagament a la llista de permisos i activa l’opció Links de pagament. Nota: si vols activar alhora tots els permisos de la llista (tret de la gestió del compte bancari), activa l’opció Accés total.

1. Selecciona Continua per configurar els punts d’accés.
  2. Selecciona Desa quan hagis acabat.

On puc trobar l’URL complet de l’enllaç al pagament?

Pots consultar tots els enllaços de pagament a la pàgina d’inici de Links de pagament. Només cal que seleccionis Crea un enllaç de pagament a la secció Enllaços de pagament del Tauler de control per consultar en un sol lloc tots els enllaços que hagis creat. Fes clic a l’article que vols consultar i apareixerà una targeta on es mostrarà l’URL de l’enllaç.

Puc enviar el mateix enllaç de pagament a diversos clients?

I tant. Diversos clients poden accedir al mateix enllaç de pagament per a un article en concret.

Els clients poden fer servir cupons als enllaços de pagament?

Sí. Els clients poden aplicar els cupons que creïs amb Màrqueting Square als enllaços de pagament Square que comparteixis amb ells. Hauran d’introduir el codi del cupó al camp corresponent de la pantalla del procés de pagament perquè se’ls apliqui el descompte. Només es pot aplicar un cupó per cada enllaç de pagament.

Per què no es pot trobar l’article sol·licitat?

Si també fas servir Vendes en línia Square, ves a la Vista general de Vendes en línia Square > Articles > Sincronització dels articles per activar l’opció Afegeix articles nous automàticament a aquest web i comprova que els articles estiguin marcats com a Visible. D’aquesta manera, t’asseguraràs que els articles es puguin comprar online mitjançant els enllaços de pagament.

Puc afegir camps personalitzats als enllaços de pagament?

Sí. Fes clic a Configuració avançada > Afegeix camps personalitzats per afegir fins a dos camps personalitzats a l’enllaç de pagament i demanar informació addicional als clients.

Puc dirigir els clients a un web un cop fan el pagament?

Sí. Per dirigir els clients a una pàgina del web un cop hagin completat el procés de pagament, activa l’opció Redirigeix a un web després del procés de pagament a la secció Configuració avançada i afegeix un URL personalitzat.

Com puc limitar la venda d’entrades per als esdeveniments que creo amb Links de pagament Square?

Quan creïs un enllaç de pagaments Square per a un esdeveniment des del tauler de control en línia de Square, introdueix el nombre de participants al camp Aforament de l’esdeveniment, a la secció de Configuració avançada.

Com puc afegir una imatge a la pàgina del procés de pagament?

Pots afegir imatges als enllaços de pagament que creïs des de la col·lecció d’articles. Ves a la col·lecció d’articles per activar aquests enllaços i afegir una imatge a l’article.

Quina mida han de tenir les imatges?

Les imatges han de tenir una amplada mínima de 320 píxels.

Quan els clients comprin articles mitjançant els enllaços de pagament, rebran els meus rebuts personalitzats?

Ara per ara, no. Per defecte, els clients rebran un rebut bàsic de Square. No es poden personalitzar els rebuts associats a compres fetes mitjançant enllaços de pagaments.

Consulta més informació sobre Links de pagament Square.

Consulta més informació sobre com començar amb Links de pagament Square