Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntes més freqüents sobre els enllaços de Pagaments en línia Square

Revisa les respostes a les preguntes més freqüents sobre l’ús de Pagaments en línia Square
.

Quins límits per transacció s’apliquen als enllaços de Pagaments en línia Square?

Tots els comerços de Square tenen un límit per transacció de 25 000 €. Les donacions estan limitades a 4 000 € per transacció.

Quin aspecte tindrà el meu informe d’origen?

Per a les transaccions fetes mitjançant enllaços de Pagaments en línia Square, l’origen es mostrarà com a un Enllaç de pagament al Tauler de control de Square. També pots veure les vendes totals per enllaç (de l’últim any) a la pàgina d’inici de Pagaments en línia Square.

Si vols que el personal vegi les vendes de Pagaments en línia (incloent-hi les seves), ves a Permisos i activa Transaccions a:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Equip > Permisos.
  2. Selecciona Modifica els permisos.
  3. A la llista de permisos, selecciona Transaccions i activa-les. Nota: la casella de selecció Mostra totes les vendes completades de tot el personal ha d’estar marcada.
  4. Selecciona Continua per configurar els punts d’accés.
  5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

El personal pot crear, actualitzar i gestionar la configuració dels enllaços de Pagaments en línia?

Sí, per activar els permisos Pagaments en línia per a l’equip:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Equip > Permisos.
  2. Selecciona el botó per activar o modificar els permisos Modifica els permisos.
  3. Selecciona Pagaments en línia de la llista de permisos i activa’l. Nota: si vols activar tots els permisos de la llista alhora (tret de la gestió del compte bancari), activa Accés total.

  1. Selecciona Continua per configurar els punts d’accés.
  2. Selecciona Desa quan hagis acabat.

On puc veure l’URL complet de l’enllaç al procés de pagament?

Pots veure cada enllaç de pagament a la pàgina d’inici de Pagaments en línia. Només cal que seleccionis Crea un enllaç de pagament a la secció de Pagaments en línia del Tauler de control i veuràs tots els enllaços que hagis creat en un sol lloc. Fes clic a l’article que vols veure i sortirà una targeta que mostrarà l’URL de l’enllaç.

Puc enviar el mateix enllaç de pagament a diversos clients?

Sí. Diversos clients poden accedir al mateix enllaç de pagament per a un article individual.

Els meus clients poden fer servir cupons als enllaços al procés de pagament?

Sí. Els clients poden aplicar els cupons que creïs amb Màrqueting Square als enllaços de Pagaments en línia Square que hagis compartit amb ells. Hauran d’introduir el codi del cupó al camp corresponent de la pantalla del procés de pagament per tal que se’ls apliqui el descompte. Només es pot aplicar un cupó per cada enllaç de pagament.

Per què no es pot trobar l’article sol·licitat?

Si també tens Vendes en línia Square, ves a la Vista general de Vendes en línia Square > Articles > Sincronització d’articles per activar l’opció Afegeix articles nous automàticament a aquest web i comprova que els articles estiguin marcats com a Visible. Amb aquesta configuració t’asseguraràs que els articles estiguin disponibles per vendre en línia mitjançant els enllaços al procés de pagament.

Puc afegir camps personalitzats als enllaços al procés de pagament?

Sí, selecciona Configuració avançada > Afegeix camps personalitzats per afegir fins a dos camps personalitzats a l’enllaç al procés de pagament i demanar informació addicional als clients.

Puc redirigir els clients a una pàgina web quan procedeixen al pagament?

Sí. Per dirigir els clients a una pàgina del web un cop hagin completat el procés de pagament, activa l’opció Redirigeix a un web després del procés de pagament a la Configuració avançada i afegeix un URL personalitzat.

Com puc limitar la venda d’entrades per als esdeveniments que creo amb els enllaços de Pagaments en línia Square?

Quan creïs un enllaç de Pagaments en línia Square per a un esdeveniment des del Tauler de control en línia de Square, introdueix el nombre de participants al camp Aforament de l’esdeveniment, a la secció de Configuració avançada.

Com puc afegir una imatge a la pàgina del procés de pagament?

Pots afegir imatges als enllaços de pagament que es creen des de la Col·lecció d’articles. Ves a la col·lecció d’articles per activar els enllaços de pagament i afegir una imatge a l’article.

Quina mida han de tenir les imatges?

Les imatges han de tenir una amplada mínima de 320 píxels.

Quan els clients comprin articles mitjançant els enllaços al procés de pagament, rebran els meus rebuts personalitzats?

Ara per ara, no. Per defecte, els clients rebran un rebut bàsic de Square. Els rebuts associats amb compres fetes mitjançant un enllaç al procés de pagament no es poden personalitzar.

Més informació sobre els enllaços de Pagaments en línia Square.

Pots obtenir més informació sobre com començar amb Enllaços de procés de pagament en línia de Square.