Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntes més freqüents sobre els enllaços de Pagaments en línia Square

Revisa les respostes a les preguntes més freqüents sobre l’ús de Pagaments en línia Square
.

Quins són els límits de transacció per als enllaços de Pagaments en línia Square?

Tots els comerços de Square tenen un límit per transacció de 25 000 €. Les donacions estan limitades a 4 000 € per transacció.

Com serà el meu informe d’origen?

Per a les transaccions fetes mitjançant enllaços de Pagaments en línia Square, l’origen sortirà com a Enllaç de pagament al Tauler de control de Square. També pots veure les vendes totals per enllaç (durant l’últim any) a la pàgina d’inici de Pagaments en línia Square.

On puc veure l’URL complet de l’enllaç de pagament?

Pots veure cada enllaç de pagament a la pàgina d’inici de Pagaments en línia. Només cal que seleccionis Crea un enllaç de pagament a la secció de Pagaments en línia del Tauler de control i veuràs tots els enllaços que hagis creat en un sol lloc. Fes clic a l’article que vols veure i sortirà una targeta que mostrarà l’URL de l’enllaç.

Puc enviar el mateix enllaç de pagament a diversos clients?

Sí! Diversos clients poden accedir al mateix enllaç de pagament per a un article individual.

Per què no es pot trobar l’article sol·licitat?

Si també tens Vendes en línia Square, ves a la Vista general de Vendes en línia Square > Articles > Sincronització d’articles per activar l’opció Afegeix automàticament els articles nous a aquest lloc web i comprova que els articles estiguin en mode Visible. Això garantirà que aquests articles estan disponibles per a la venda en línia a través dels enllaços de pagament.

Com afegeixo una imatge a la meva pàgina de pagament?

Les imatges estan disponibles per als enllaços de pagament que es creen a la Col·lecció d’articles. Ves a la col·lecció d’articles per activar els enllaços de pagament i afegir una imatge a l’article.

Quina és la mida requerida per a les imatges?

Per a les imatges grans, la imatge ha de tenir una amplada mínima de 320 píxels.

Els clients reben els rebuts personalitzats dels articles comprats mitjançant els enllaços de pagament?

En aquests moments no. Els clients rebran un rebut bàsic de Square per defecte. No hi ha una forma de personalitzar els rebuts associats a les compres amb enllaços de pagament.

Pots obtenir més informació sobre els enllaços de pagament de Vendes en línia Square.

Pots obtenir més informació sobre com començar amb Enllaços de procés de pagament en línia de Square.