Inici>Configura el teu directori de clients

Importa clients en línia

Amb l’eina d’importació en grup, pots pujar i gestionar diversos perfils de clients alhora des del Directori de clients al Tauler de control en línia de Square.

Puja perfils de clients

Des del tauler de control en línia de Square, també pots pujar perfils de clients en grup. Per fer-ho:

1. Ves a Clients > Pestanya del directori.

2. Fes clic a Importa clients.

3. Arrossega i deixa anar el fitxer CSV del client al camp de pujades o fes clic a Selecciona-ho des del teu ordinador per pujar el fitxer > fes clic a Continua.

4. Confirma que les dades dels clients estiguin a les columnes correctes. Si hi ha errors, fes clic al menú desplegable a la dreta i selecciona el camp correcte. Nota: si has d’afegir detalls del client que ara mateix no encaixen als camps predeterminats, pots afegir camps personalitzats al directori abans d’importar els contactes.

5. Fes clic a Importa per moure aquest grup al Directori de clients.

Nota: tots els clients afegits estaran dins d’un grup nou, creat per a la importació.

Tipus de fitxers compatibles

Prepara els clients que vols importar en una eina tipus Excel i desa-ho com a fitxer .CSV. Les dades que no es desin en aquest format no es podran pujar al nostre sistema.

Dates

Els formats preferibles són AAAA-MM-DD i DD-MM-AAAA.

Data de naixement

Els formats preferits són DD-MM, AAA-MM-DD i DD-MM-AAAA.

Número de telèfon

El format de número de telèfon preferit inclou el codi del país abans del número. S’afegirà un codi de país a tots els números de telèfon que no en tinguin.

Adreça

Per assegurar-te que has introduït l’adreça en el format correcte, separa cada part en una columna diferent i relaciona-la correctament amb el camp corresponent.

Botó d’activació

El format idoni és sí/no o veritable/fals.

Xifres

S’admeten nombres enters i fraccionats.

Resolució de problemes

A continuació trobaràs una llista dels errors i solucions d’importació més habituals.

Missatge d’error Passos que cal seguir per la resolució de problemes
El format de commutació no és vàlid Consulta a la part superior els tipus de camps admesos.
El format de la data no és vàlid Consulta a la part superior els tipus de camps admesos.
L’adreça electrònica no és vàlida Consulta a la part superior els tipus de camps admesos.
El format del número no és vàlid Consulta a la part superior els tipus de camps admesos.
El número de telèfon no és vàlid Consulta a la part superior els tipus de camps admesos.
El fitxer conté capçaleres CSV no vàlides o li falta una línia de capçalera Assegureu-vos que hi hagi una fila de capçalera per al conjunt de dades. Per afegir-ne una, fes servir una eina com Excel i afegeix una fila a la part superior del document.
El teu fitxer està buit Revisa el fitxer i comprova que tingui les dades necessàries per poder pujar-lo.
Cotització extra Comprova si el teu fitxer conté “ i esborra’l.
Error d’anàlisi S’ha produït un error d’anàlisi no detectable.
El fitxer està buit El fitxer sembla estar buit.