Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configura el teu directori de clients

Importa clients en línia

L’eina d’importació en bloc et permet carregar i gestionar diversos perfils de clients alhora des del Directori de clients, al Tauler de control en línia de Square.

Carrega una plantilla

A partir de les característiques dels clients, hem creat una plantilla personalitzada que et mostrarà com estructurar les dades perquè a l’hora d’importar no hi hagi entrebancs ni errors.

Download the Customer Profile Template >

Carrega perfils de clients

Des del Tauler de control en línia de Square, també pots carregar perfils de clients en grup. Per fer-ho:

  1. Ves a Clients > Pestanya del directori.

  2. Fes clic a Importa clients.

  3. Arrossega i deixa anar el fitxer CSV del client al camp de càrrega o fes clic a selecciona-ho des de l’ordinador per pujar el fitxer > fes clic a Continua.

    Quan fas una importació des d’un fitxer CSV, pots establir un estat d’activació per a cada correu electrònic que importes amb una columna d’estat separada, anomenada Estat de la subscripció al correu electrònic. Pots definir l’estat de l’adreça electrònica com a Subscrit, No subscrit o Desconegut.

    Nota
    : si importes informació dels clients per fer-la servir amb Màrqueting Square, envia només comunicacions de màrqueting als clients que hagin consentit rebre correus electrònics de màrqueting del teu negoci. Et responsabilitzes d’assegurar-te que els clients de la llista hagin donat permís explícit per contactar amb ells i de complir totes les lleis aplicables. Revisa les condicions si vols més informació.

  4. Confirma que les dades dels clients estiguin a les columnes correctes. Si hi ha errors, fes clic al menú desplegable a la dreta i selecciona el camp correcte. Nota: si has d’afegir detalls del client que ara mateix no encaixen als camps predeterminats, pots afegir camps personalitzats al directori abans d’importar els contactes.

  5. Fes clic a Importa per moure aquest grup al Directori de clients.

Nota: tots els clients afegits estaran dins d’un grup nou, creat per a la importació.

Tipus de fitxers compatibles

Prepara els clients que vols importar en una eina tipus Excel i desa-ho com a un fitxer .CSV. Les dades que no es desin en aquest format no es podran carregar al nostre sistema.

Dates

Els formats preferibles són AAAA-MM-DD i DD-MM-AAAA.

Data de naixement

Els formats preferits són DD-MM, AAA-MM-DD i DD-MM-AAAA.

Número de telèfon

El format de número de telèfon preferit inclou el codi del país abans del número. S’afegirà un codi de país a tots els números de telèfon que no en tinguin.

Adreça

Per assegurar-te que has introduït l’adreça en el format correcte, separa cada part en una columna diferent i relaciona-la correctament amb el camp corresponent.

Botó de commutació

El format preferit és sí/no o veritable/fals.

Xifres

S’admeten nombres enters i fraccionats.

Estat de la subscripció per correu electrònic

El format de preferència és subscrit*/no subscrit/desconegut.

* Amb Màrqueting Square, pots enviar un correu electrònic de màrqueting per promocionar el teu negoci als clients subscrits. Es considera un client subscrit aquell que ha donat el seu consentiment explícit per rebre correus electrònics de màrqueting del teu negoci.

Si has recopilat adreces electròniques de clients amb Square enviant rebuts digitals o a través de Factures, Cites o Fidelització, entre altres mètodes, el client no pot rebre campanyes per correu electrònic de Màrqueting Square, tret que:

  • Hagis recopilat i enregistrat a part el consentiment explícit del client,

  • Hagis importat manualment una base de dades dels clients que hagin donat consentiment per rebre correus electrònics de màrqueting del teu negoci, o

  • El client hagi fet servir una de les eines de recollida de dades dels clients de Square.

📌 Si importes adreces electròniques a través de càrregues de CSV, has de configurar l’estat de la inscripció de cada adreça electrònica mitjançant una columna d’estats que es digui Estat de subscripció per correu electrònic. Nota: si descarregues i fas servir les plantilles CSV per importar clients des del Tauler de control de Square, veuràs que aquesta columna ja hi apareix.
📌 Pots configurar l’estat de la inscripció de les adreces electròniques com a Subscrita, Donada de baixa o Desconeguda. Les adreces electròniques marcades com a Subscrita apareixeran com a disponibles per rebre comunicacions de màrqueting de Square per part teva.
📌 És responsabilitat teva assegurar-te que els clients de la llista hagin donat permís explícit per contactar amb ells i que compleixes amb tota la legislació vigent.

Aquí tens més informació sobre com es comença a fer servir Màrqueting Square.

Resolució d’errors

A continuació trobaràs una llista dels errors i solucions d’importació més habituals.

Missatge d’error Passos que cal seguir per la resolució de problemes
El format de commutació no és vàlid Consulta a la part superior els tipus de camps admesos.
El format de la data no és vàlid Consulta a la part superior els tipus de camps admesos.
L’adreça electrònica no és vàlida Consulta a la part superior els tipus de camps admesos.
El format del número no és vàlid Consulta a la part superior els tipus de camps admesos.
El número de telèfon no és vàlid Consulta a la part superior els tipus de camps admesos.
El fitxer conté capçaleres CSV no vàlides o li falta una línia de capçalera Assegureu-vos que hi hagi una fila de capçalera per al conjunt de dades. Per afegir-ne una, fes servir una eina com Excel i afegeix una fila a la part superior del document.
El teu fitxer està buit Revisa el fitxer i comprova que tingui les dades necessàries per poder pujar-lo.
Cotització extra Comprova si el teu fitxer conté “ i esborra’l.
Error d’anàlisi S’ha produït un error d’anàlisi no detectable.
El fitxer està buit El fitxer sembla estar buit.

No trobes el que necessites?