Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Accepta pagaments amb l’Square Terminal

Quan hagis acabat de configurar l’Square Terminal, ja podràs començar a acceptar pagaments.

Accepta pagaments amb l’Square Terminal

Per acceptar un pagament:

  1. A la pestanya Procés de pagament, introdueix un import personalitzat o afegeix un article de la Col·lecció d’articles.

  2. Toca Cobra.

Toca (Apple Pay, Google Pay o dispositius sense contacte)
Demana al client que mantingui el dispositiu sense contacte o la targeta a prop del símbol sense contacte al centre de la pantalla per començar el pagament.

Insereix (Targetes de crèdit amb xip)
Insereix una targeta amb xip a la ranura per a targetes amb xip i deixa-la fins que demani el PIN. El client ha d’introduir el PIN. Retira la targeta quan el Terminal ho demani i el pagament s’hagi completat. La part frontal de la targeta amb el xip ha d’estar cap amunt. Es necessitarà el PIN de qualsevol targeta amb xip inserida.

Fes lliscar (targetes de banda magnètica)
Fes lliscar targetes de banda magnètica amb el lector per a targetes de banda magnètica a la part dreta de l’Square Terminal. La banda magnètica ha de mirar cap a dins.

Accept EMV payments on T2.

Configuració dels pagaments personalitzats

L’Square Terminal està dissenyat per ser versàtil: pots processar targetes dels clients o deixar que el client faci el pagament sense contacte. Pots personalitzar el procés de pagament directament a l’Square Terminal:

  1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

  2. Toca Configuració > Procés de pagament > Tipus de pagament.

  3. Tria l’opció de pagament que s’ajusti millor al teu negoci.

  4. Posa en ordre els tipus de pagament principals o desactiva aquells que es facin servir menys.

Omet Revisa la venda: Les transaccions amb un únic import personalitzat ometran la pantalla 'Revisa la venda' per a agilitzar el procés de compra.

Omet la selecció del tipus de pagament: posa per defecte el missatge de "Toca, fes lliscar o insereix targeta" que veu el client.

Omet la pantalla de cistella desglossada: quan estigui activada, els clients no veuran el desglossament de la comanda abans del pagament.

Connecta l’Square Terminal a TPV Square

Pots connectar l’Square Terminal amb un iPad compatible, tauleta o telèfon on s’executi TPV Square com a pantalla separada del client i dispositiu de pagament, sense necessitar cap cable.

En qüestió de segons, pots convertir l’Square Terminal en una pantalla per al client i un dispositiu de pagament. Altres coses que pots fer:

  • Permet que els clients procedeixin al pagament des de qualsevol lloc: Deixa el TPV al taulell i fes servir l’Square Terminal perquè els clients paguin les comandes a la taula o per recollir.

  • Fes vendes precises i minimitza el risc d’error: mostra als clients el contingut detallat de la cistella i el total de la comanda abans de finalitzar la transacció.

  • Mantingues la distància de seguretat: minimitza el contacte fent que el client pugui completar la transacció des de l’Square Terminal.

Consulta com connecta l’Square Terminal amb el TPV Square per als pagaments físics.

Connecta l’Square Terminal a Terminal virtual

També pots connectar l’Square Terminal a un ordinador portàtil o de sobretaula per no perdre mai cap venda, sigui física o en remot. Procura accedir a Terminal virtual des d’un navegador compatible des del teu ordinador de sobretaula o portàtil.

Descobreix com connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual.

Funcions addicionals del TPV

L’Square Terminal et permet fer molt més que acceptar pagaments. Descobreix més coses sobre el que pots fer amb el teu dispositiu aquí.

Processar pagaments en el mode sense connexió

Amb el mode sense connexió, pots acceptar pagaments amb targeta quan el teu servei d’Internet deixi d’estar disponible temporalment. Els pagaments sense connexió es processaran automàticament quan tornis a connectar el dispositiu a Internet i es denegaran si no es processen en un termini de 24 hores. Nota: Les transaccions de pagaments dividits estan desactivats en el mode sense connexió. Consulta com pots processa pagaments amb el mode sense connexió a l’Square Terminal.