Inici>Acceptar pagaments

Accepta pagaments amb l’Square Terminal

Quan hagis acabat de configurar l’Square Terminal, ja podràs començar a acceptar pagaments. L’Square Terminal és compatible amb les aplicacions de TPV Square, TPV de Square per a comerços, TPV per a restaurants de Square i .

Accepta pagaments

1. A la pestanya Procés de pagament, introdueix un import personalitzat i afegeix un article de la col·lecció d’articles o selecciona’n un de la quadrícula dels favorits.

2. Toca Cobra.

Toca (Apple Pay, Google Pay o dispositius sense contacte)
Demana al client que mantingui el dispositiu sense contacte o la targeta a prop del símbol sense contacte al centre de la pantalla per començar el pagament.

Insereix (Targetes de crèdit amb xip)
Insereix una targeta amb xip a la ranura per a targetes amb xip i deixa-la fins que demani el PIN. El client ha d’introduir el PIN. Retira la targeta quan el Terminal ho demani i el pagament s’hagi completat. La part frontal de la targeta amb el xip ha d’estar cap amunt. Es necessitarà el PIN de qualsevol targeta amb xip inserida.

Fes lliscar (targetes de banda magnètica)
Fes lliscar targetes de banda magnètica amb el lector per a targetes de banda magnètica a la part dreta de l’Square Terminal. La banda magnètica ha de mirar cap a dins.

Accept EMV payments on T2.

Personalitza la configuració de pagaments

L’Square Terminal està dissenyat per ser versàtil: pots processar targetes dels clients o deixar que el client faci el pagament sense contacte. Pots personalitzar el procés de pagament directament a l’Square Terminal:

1. Toca ≡ Més > Configuració > Procés de pagament > Tipus de pagament.

2. Tria l’opció de pagament que s’ajusti millor al teu negoci.

Descripció

Connecta l’Square Terminal a TPV Square

Pots connectar sense fil l’Square Terminal amb un iPad, una tauleta o un telèfon compatibles on s’executi TPV Square per fer-ho servir com a pantalla separada del client i dispositiu de pagament. També pots connectar l’Square Terminal amb l’aplicació de Square per a comerços en dispositius iOS compatibles.

En qüestió de segons, pots convertir l’Square Terminal en una pantalla del client i un dispositiu per processar pagaments. També pots:

• Permetre que els clients paguin des de qualsevol lloc: deixa el TPV al taulell i fes servir l’Square Terminal perquè els clients paguin les comandes a la taula o en el moment de la recollida.

• Fer les vendes amb precisió i minimitzar el risc d’error: mostra als clients el contingut detallat de la cistella i el total de la comanda abans de completar la transacció.

• Mantenir la distància de seguretat: dissenya una cistella mitjançant l’aplicació de TPV Square o l’aplicació de Square per a comerços per minimitzar el contacte i, a continuació, fes que el client completi la transacció a l’Square Terminal.

Consulta com connecta l’Square Terminal per als pagaments físics.

Connecta l’Square Terminal a Terminal virtual

També pots connectar l’Square Terminal a un ordinador portàtil o de sobretaula per no perdre mai cap venda, sigui física o en remot. Procura accedir a Terminal virtual des d’un navegador compatible des del teu ordinador de sobretaula o portàtil.

Descobreix com connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual.

Funcions addicionals del TPV

L’Square Terminal et permet fer molt més que acceptar pagaments. Descobreix més coses sobre el que pots fer amb el teu dispositiu aquí.

Processar pagaments en el mode sense connexió

Amb el mode sense connexió, pots acceptar pagaments amb targeta quan el teu servei d’Internet deixi d’estar disponible temporalment. Els pagaments sense connexió es processaran automàticament quan tornis a connectar el dispositiu a Internet i es denegaran si no es processen en un termini de 24 hores. Nota: Les transaccions de pagaments dividits estan desactivats en el mode sense connexió. Consulta com pots processa pagaments amb el mode sense connexió a l’Square Terminal.