Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Acceptació de pagaments

Preguntes més freqüents sobre els pagaments amb l’Square Terminal

Quines comissions em pertoquen?

Els pagaments amb targeta sense contacte, amb xip i PIN i targeta de banda magnètica lliscada que es processen a través de l’Square Terminal tenen una comissió de l’1,25 % + 0,05 € més IVA.

Si el teu compte de Square té una comissió de processament personalitzada de menys de l’1,25 % + 0,05 € més IVA per als pagaments amb targeta, s’aplicarà a totes les transaccions que processis a l’Square Terminal.

No s’apliquen comissions per registrar pagaments en efectiu o amb xec. Els pagaments amb targeta regal electrònica tenen una comissió de l’1,4 % + 0,25 € per transacció per a les targetes de la UE, i del 2,9 % + 0,25 € per a les targetes del Regne Unit i de fora de la UE.

No et cobrarem cap comissió mensual ni oculta per processar targetes de crèdit. Totes les comissions es descompten abans de transferir-te els fons al compte bancari vinculat.

Nota: les comissions per transacció es descompten abans de cada transferència i no es poden cobrar mensualment. Pots ver tus comisiones totales mensualmente al Tauler de control en línia de Square.

Pagaments sense contacte

Què són els pagaments sense contacte i en què es diferencien de la comunicació de camp proper (NFC)?

Els pagaments sense contacte són els pagaments que es fan sense tocar el dispositiu de pagament. L’NFC (comunicació de camp proper) és una tecnologia que permet fer pagaments sense contacte. Mitjançant la radiofreqüència, L’NFC permet que els dispositius (per exemple, els telèfons intel·ligents) es comuniquin sense fil a poca distància per dur a terme accions com ara processar pagaments. Apple Pay i Google Pay són dues formes de pagament sense contacte.

Com puc acceptar pagaments sense contacte, com ara Apple Pay i Google Pay?

Quan estiguis a punt per acceptar un pagament sense contacte, toca el botó Cobra del Terminal. Si tens activada l’opció Ves per defecte al procés de pagament del client, es mostrarà una pantalla blava amb el símbol de pagament sense contacte. En cas contrari, toca Procés de pagament del client per activar els pagaments sense contacte. Demana al client que apropi la targeta o dispositiu de pagament sense contacte al símbol perquè comenci el procés.

Si no veus la pantalla blava amb el símbol de pagament sense contacte després de tocar el botó Cobra, pots ajustar les opcions del Procés de pagament del client.

Els pagaments sense contacte són segurs?

Sí, són tan segures com acceptar targetes amb xip. En alguns casos, a causa de l’ús de mètodes de verificació addicionals (com Touch ID amb Apple Pay), els pagaments sense contacte poden ser fins i tot més segurs. Obtén més informació a la
guia completa de Square sobre Apple Pay.

Puc acceptar altres formes de pagament sense contacte, a més d’Apple Pay i Google Pay?

Sí. A part d’Apple Pay i Google Pay, per als pagaments sense contacte també s’accepten les targetes sense contacte.

Insereix els pagaments

Quant es tarda a processar un pagament amb targeta amb xip?

Per als pagaments amb targeta amb xip i PIN s’han de dur a terme passos addicionals per transferir i verificar les dades del xip. Un cop s’introdueix la targeta amb xip a la ranura per a targetes EMV, calen uns 2 segons per completar la transacció.

He de deixar la targeta amb xip a la ranura per a targetes amb xip del Terminal mentre es processa el pagament?

Sí, la targeta amb xip s’ha de quedar a la ranura per a targeta amb xip del Terminal fins que la transacció s’hagi completat. Veuràs un missatge de confirmació quan s’hagi de treure.

Com puc fer lliscar les targetes amb xip?

Si la targeta té un xip, caldrà inserir-la a la ranura. Només pots fer lliscar targetes de banda magnètica o targetes amb xip defectuós. Si l’Square Terminal no pot llegir el xip després de 3 intents, un missatge et demanarà fer lliscar la targeta amb xip.

El client ha de deixar la targeta amb xip a la ranura per a targetes amb xip de l’Square Terminal mentre es processa el pagament?

Sí, la targeta amb xip s’ha de quedar a la ranura per a targetes de l’Square Terminal fins que la transacció s’hagi completat. El client veurà un missatge de confirmació quan l’hagi de treure.

Gestiona els pagaments

Com reembosso una transacció?

  1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Transaccions.
    1. Selecciona el pagament que vols reembossar > Tramita el reembossament.
  2. Toca Selecciona tots els articles per reembossar tota la venda, selecciona els articles concrets que vols reembossar o toca Import per reembossar un import concret.
  3. Toca Reembossament.

En tramitar un reembossament desglossat, l’import que es reembossarà reflectirà els impostos aplicables (per exemple, l’impost sobre les vendes) i els descomptes per als articles seleccionats.

A les transaccions amb un import personalitzat, podràs reembossar qualsevol import fins a l’import total de la venda.

Com imprimeixo el rebut d’una transacció anterior?

Pots tornar a imprimir el rebut d’un pagament des de l’Square Terminal. Per fer-ho, segueix aquests passos:

  1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Transaccions.
  2. Localitza i toca el pagament.
  3. Toca Rebut nou > Rebut en paper.

Nota: per trobar la transacció a l’historial, pots desplaçar-te per la llista de transaccions o cercar-la manualment introduint el número de targeta, o bé inserint, apropant o fent lliscar la targeta o el dispositiu de pagament.

Nota: no es pot tornar a imprimir un rebut a l’Square Terminal si l’Square Terminal està connectat al TPV com a pantalla del client. Aquí tens més informació sobre com connectar l’Square Terminal al TPV.

Puc acceptar pagaments amb targeta si no tinc connexió?

Sí. Amb el mode sense connexió, pots acceptar pagaments mitjançant targetes amb xip i PIN quan el teu servei d’Internet no estigui disponible temporalment. Els pagaments sense connexió es processen automàticament quan tornes a connectar el dispositiu a Internet, i pot ser que es deneguin si no es processen en un termini de 24 hores. Descobreix com pots processar pagaments en el mode sense connexió a l’Square Terminal.

Puc acceptar pagaments amb targeta sense connexió?


Sí. Amb el mode sense connexió, pots acceptar pagaments amb targeta quan el teu servei d’Internet deixi d’estar disponible temporalment. Els pagaments sense connexió es processaran automàticament quan tornis a connectar el dispositiu a Internet i pot ser que es deneguin si no es processen en un termini de 24 hores. Descobreix com processa pagaments amb el mode sense connexió a l’Square Terminal.

Gestiona les comandes

Puc gestionar les comandes en línia des de l’Square Terminal?

Sí. Amb l’Square Terminal pots consultar i filtrar les comandes per estat o per tipus, actualitzar-ne el progrés i la informació de seguiment i imprimir-les des de la impressora integrada de l’Square Terminal.

Pots consultar més informació sobre com gestionar les comandes a l’Square Terminal al Centre d’ajuda.

No trobes el que necessites?