Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestiona el Directori de clients amb Cites Square, Fidelització Square, Màrqueting Square i Square per a comerços

Gestiona els clients que es donen de baixa

Els venedors han de permetre als destinataris escollir si volen deixar de rebre correus electrònics, i també donar als clients l’opció de desactivar totes les campanyes. Si un client es dona de baixa per no rebre més correus electrònics de Màrqueting Square del teu negoci, se l’eliminarà automàticament de totes les campanyes (entre elles, les properes campanyes que estiguin programades).

Si un client ha sol·licitat que se’l doni de baixa manualment:

  1. Ves a Customers > Clients al Tauler de control en línia de Square.

  2. Localitza el client que vol donar-se de baixa.

  3. Fes clic a ••• i, a continuació, Dona de baixa l’adreça electrònica.

  4. Fes clic a Confirma.

Nota: els clients només es poden donar de baixa fent servir el mètode descrit anteriorment. Si un client es vol tornar a subscriure, dona una ullada a les eines de recollida de dades dels clients.

Exporta la llista de clients

Si exportes la teva llista de clients a un altre servei, com ara MailChimp o Constant Contact, t’hauràs d’assegurar que els clients que s’han donat de baixa de les campanyes també s’hagin eliminat de les llistes d’aquests serveis. En aquests casos, pots veure l’estat de la subscripció dels clients afegits manualment exportant el directori a un fitxer CSV.

Per fer-ho:

  1. Ves a Customers > Clients al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Directori.

  3. Fes clic a Exporta els clients i tria si vols exportar Tots els clients o Grups específics.

  4. Fes clic a Exporta.

Es baixarà un fitxer CSV a l’ordinador, que podràs obrir amb Excel o algun altre programari habitual de fulls de càlcul. El full de càlcul mostra informació dels clients que s’hagin assignat a una transacció manualment o que s’hagin importat manualment a través del tauler de control. Si els clients es donen de baixa dels teus correus electrònics, l’estat de la seva subscripció als correus electrònics es mostrarà com a S’ha donat de baixa a la columna Estat de la subscripció als correus electrònics.

Nota: el full de càlcul no mostrarà els noms dels clients que s’hagin recopilat automàticament a partir de les transaccions amb targeta lliscada que s’hagin fet amb la versió més recent de l’Square Reader. Aquesta informació només es mostrarà a la pestanya Transaccions del Tauler de control en línia de Square.

Pots obtenir més informació sobre la gestió del Directori de clients.

No trobes el que necessites?