Inici>Aplicació Cites per a iOS

Gestiona el calendari des de l’aplicació Cites Square

Crea i gestiona les cites i els esdeveniments personals al teu calendari directament des de l’Aplicació de Cites Square per a iPhone i iPad.

Reserva una cita

Des de la pantalla del calendari:

1. Selecciona quin és l’empleat que se n’encarrega.

2. Toca + o mantén premuda la franja horària que vols > toca Crea una cita.

3. Selecciona un client existent o toca + per crear un perfil de client nou.

4. Selecciona un Servei i Data i hora.

5. Toca Desa.

6. Toca Tipus de notificació per seleccionar si vols enviar una notificació al client i la manera de fer-ho, i afegeix-hi un missatge personalitzat opcional.

7. Toca Reserva una cita.

Cancel·la una cita

1. Selecciona la cita existent a la vista Calendari.

2. Desplaça’t cap avall i toca Cancel·la la cita.

3. Toca Tipus de notificació per seleccionar si vols notificar la cancel·lació al client i la manera de fer-ho, i afegeix un missatge personalitzat opcional.

4. Toca Cancel·la la cita.

Nota: les opcions de notificació només es mostren als clients que tenen informació de contacte al perfil.

Modifica una reserva

Des de la pantalla del calendari:

1. Selecciona una cita.

2. Toca Modifica.

3. Fes els canvis necessaris i toca Desa.

4. Toca Tipus de notificació per seleccionar si vols notificar els canvis al client i com afegir un missatge personalitzat opcional.

5. Toca Actualitza la cita.

També pots mantenir premuda una cita no recurrent per arrossegar-la i deixar-la anar a una nova hora o dia.

Consulta més informació sobre com gestionar el calendari amb Cites Square, incloent-hi com crea un esdeveniment personal per bloquejar temps i que no s’hi puguin fer reserves en línia.

Nota: si elimines un servei d’una cita per la qual el client ha pagat un ingrés, aquest no es reembossarà automàticament. L’import del dipòsit pagat per la cita continuarà sent el mateix, però s’actualitzarà el saldo total i el restant.