Gestiona la subscripció a Square per a comerços

Si fas servir el pla Plus de Square per a comerços, pots posar-lo en pausa, canviar a un pla inferior o donar-te’n de baixa en qualsevol moment des del Tauler de control en línia de Square.

Posa en pausa la subscripció a Square per a comerços

Per fer-ho:

1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Configuració > Compte i configuració.

2. Fes clic a Informaciódel negoci > Preus i subscripcions.

3. A Preus de la subscripció, fes clic a Gestiona, al costat de Square per a comerços.

4. Fes clic a Posa en pausa la subscripció.

Nota: pots posar-la en pausa fins a tres mesos i reprendre-la en qualsevol moment. Consulta més informació al respecte a les Preguntes més freqüents sobre com posar en pausa una subscripció.

Cancel·la la subscripció a Square per a comerços i conserva Accés avançat Square (abans Equips Plus) o Torns Square

Per conservar la subscripció al pla Plus de Torns Square després de donar-te de baixa del pla Plus de Square per a comerços:

• Inicia la sessió al online Square Dashboard i fes clic a Configuració > Compte i configuració > Informació del negoci > Preus i subscripcions.

• Fes clic a Gestiona al costat de la fitxa del pla Plus de Square per a comerços.

• A continuació, pots canviar a un pla inferior o donar-te de baixa del pla Plus de Square per a comerços i subscriure’t a Torns Square.

• Fes clic a Cancel·la la subscripció > Fet.

Ves a la secció Equip del Tauler de control en línia de Square i subscriu-te a Accés avançat si necessites funcions avançades d’accés per al personal.

Continuaràs tenint accés al pla Plus de Square per a comerços fins al final del cicle de facturació. Si en algun moment decideixes tornar a activar la subscripció, pots fer-ho des del Tauler de control en línia de Square.

Torna a activar la subscripció a Square per a comerços

Si et vols tornar a subscriure al pla Gratuït o Plus de Square per a comerços, pots tornar a activar el compte en qualsevol moment des del Tauler de control de Square en línia.

Només has de seguir aquests passos:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Compte i configuració.

2. A la capçalera Informació delnegoci, selecciona Preus i subscripcions.

3. Localitza el pla Gratuït o Plus de Square per a comerços i fes clic a Subscriu-te.

Quan tornis a activar el compte, podràs accedir a tota la informació sobre l’inventari i els proveïdors que hi havia desada.

Consulta més informació sobre com gestionar les teves subscripcions.