Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Reconeix activitats sospitoses al compte i informa’ns-en

Ens has d’informar d’alguna activitat sospitosa al compte? Comença >

Si veus una transacció o canvi al teu compte que no has autoritzat, posa’t en contacte amb nosaltres immediatament.

Si et preocupa la seguretat del compte, segueix els passos següents:

Restableix la contrasenya

Ves a squareup.com/password. Tria una contrasenya única i complexa, amb un mínim de 8 caràcters i una combinació de números, símbols i lletres en majúscula i minúscula. Evita incloure-hi el teu nom, adreça electrònica, número de telèfon, aniversari o cap altra dada personal. Si fas servir la mateixa contrasenya per a altres serveis, et recomanem que també la canviïs.

Protegeix-te

Square no et demanarà mai que enviïs informació confidencial, com ara l’adreça electrònica, la contrasenya, dades identificatives, informació bancària relacionada amb el compte o la targeta de dèbit o crèdit, per correu electrònic, telèfon ni missatge de text. Els correus electrònics de pesca poden assemblar-se als oficials de Square, per tant, et recomanem que aprenguis a reconeix i denuncia les estafes de phishing.

Configura la verificació en dos passos

La verificació en dos passos, també coneguda com a autenticació de doble factor o 2FA, és una eina que ajuda a fer que el compte de Square sigui més segur i el protegeix d’accessos no autoritzats. Només necessites una aplicació d’autenticació. Aquí trobaràs més informació sobre com configurar la verificació en dos passos.

Afegeix un mètode de contacte segur

En cas que Square detecti una activitat inusual al teu compte i s’hagi de posar en contacte amb el titular, pots afegir-hi un altre mètode de contacte segur alternatiu. El fet d’afegir un mètode de contacte secundari augmenta la seguretat del compte i t’ajuda a accedir-hi i recuperar-lo si calgués.

Pots afegir un mètode de contacte segur a Compte i configuració > Informació personal > Inici de sessió i seguretat al Tauler de control en línia de Square i seguir el procés de verificació.

Si mai has d’actualitzar algun dels mètodes de contacte segurs del compte, ves a Compte i configuració, selecciona Gestiona les maneres de verificar que ets tu, segueix el procés de verificació i actualitza el número de telèfon o l’adreça electrònica en qüestió. Un cop s’hagi verificat el mètode de contacte segur, també el pots afegir com a mètode de contacte per a la verificació en dos passos.

Contacta amb nosaltres per demanar ajuda

Si no pots iniciar la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya, contacta amb nosaltres enviant una Sol·licitud de revisió del compte. No oblidis indicar-hi l’adreça electrònica i el número de telèfon associats al compte de Square. Treballarem amb tu perquè recuperis el control del compte.

No trobes el que necessites?