Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Reconeix activitats sospitoses al compte i informa’ns-en

Ens has d’informar d’alguna activitat sospitosa al compte? Comença >

Si veus una transacció o canvi al teu compte que no has autoritzat, posa’t en contacte amb nosaltres immediatament.

Si creus que el teu compte té algun problema de seguretat, segueix els passos següents:

Restableix la contrasenya

Visita squareup.com/password. Tria una contrasenya única i complexa, amb 8 caràcters o més, amb números, símbols i lletres en majúscula i minúscula. Evita incloure el teu nom, adreça electrònica, número de telèfon, aniversari o cap altra informació personal a la nova contrasenya. Si fas servir la mateixa contrasenya per a altres serveis, podria ser bona idea canviar també aquestes altres contrasenyes.

Protegeix-te

Pensa que Square no et demanarà mai que enviïs informació confidencial, com ara l’adreça electrònica, la contrasenya, dades identificatives, informació bancària relacionada amb el compte o la targeta de dèbit o crèdit, per correu electrònic, telèfon ni missatge de text. Els correus electrònics de pesca poden tenir una aparença similar als correus oficials de Square. Així doncs, és important que esbrinis com reconeix i denuncia les estafes de phishing.

Configura la verificació en dos passos

La verificació en dos passos —també coneguda com a autenticació de doble factor (2FA)— és una eina que proporciona una capa addicional de seguretat al teu compte de Square i el protegeix d’accessos no autoritzats. Tan sols necessites l’aplicació d’autenticació. Aprèn a configurar la verificació en dos passos.

Contacta amb nosaltres per obtenir ajuda

Si no pots iniciar la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya, contacta amb nosaltres enviant una Sol·licitud de revisió del compte. Procura indicar l’adreça electrònica i número de telèfon associats al teu compte de Square quan vas fer la sol·licitud. Treballarem amb tu perquè recuperis el control del compte.