Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Pràctiques recomanades per a Factures Square

Factures Square, és una manera perfecta de facturar als clients sense haver de preocupar-te d’introduir manualment les dades de les targetes de pagament. Tanmateix, això no et permet veure com paga el client, així que et recomanem que segueixis aquestes bones pràctiques.

1. Coneix el client

Tu ets qui controla l’tramesa d’una factura Square, així que és important que sàpigues amb qui treballes. Pren mesures de seguretat addicionals quan rebis comandes de gran volum o poc habituals, i truca al client per telèfon. Si el client no pot parlar per telèfon o el número de telèfon que ha proporcionat no funciona, atura la venda.

2. Envia les factures directament a l’adreça electrònica o número de telèfon del client

Així t’assegures que el client accepta i identifica els pagaments que es processen i es redueix la possibilitat de reclamacions. Si vols guardar una còpia per arxivar-la, posa la teva adreça electrònica o número de telèfon en còpia al missatge que enviïs.

3. Revisa els diversos intents de pagament d’una factura

El client té uns quants intents per paga una factura. Per a la teva seguretat, Square cancel·la una factura automàticament quan el client assoleix el nombre màxim d’intents. Si reps aquest missatge, és molt recomanable que verifiquis la identitat del client, que busquis un mètode de pagament alternatiu (com un xec o efectiu) o que et neguis a completar la venda.

4. Ves amb compte amb les recollides en persona

Si algú vol pagar amb Factures Square però vol recollir un producte o rebre un servei en persona pot ser un indici de què el client està fent servir informació d’una targeta robada. Verifica els últims quatre dígits de la targeta a Vendes a el Tauler de control de Square i selecciona Transaccions. Selecciona el pagament en qüestió per veure el tipus de targeta i els últims quatre dígits. Quan arribi la persona, demana-li que t’ensenyi una còpia de la targeta i un document d’identificació.

També pots demanar al client pagar la factura en persona.

5. Ves amb compte si sol·liciten enviament immediat o ràpid

Comprova que l’adreça d’enviament tingui lògica segons la comanda del client. Les ubicacions de recollida de paquets, com ara els punts d’UPS i transitaris, solen associar-se a fraus i no recomanem fer-hi enviaments. Si reps una comanda d’algú que diu ser un negoci però et demana que li enviïs a una adreça privada o residencial també pot ser senyal de frau.

6. Inclou les condicions del servei i els terminis estimats d’entrega.

Fes que els clients estiguin al corrent de les teves polítiques quan facin el pagament. Per prevenir possibles reclamacions en el futur, procura incloure a la factura la informació següent:

  • Política de reembossament

  • Política de cancel·lació

  • Condicions del servei

  • Temps d’entrega previstos


Més informació sobre pràctiques recomanades per acceptar pagaments amb targeta.

No trobes el que necessites?