Aplica recompenses a les compres

Pots bescanviar recompenses des de l’aplicació de Square cercant el nom, l’adreça electrònica o el número de telèfon del client, o bé introduint el codi de la recompensa. Procura fer servir la la versió més actualitzada de l’aplicació de Square per accedir a aquesta funció.

Aplica les recompenses

Aplica a una venda en curs

Des de l’aplicació de TPV Square:

1. Toca Col·lecció a la part superior de la pantalla Procés de pagament.

2. Toca Recompenses.

3. Introdueix el nom o número de telèfon del client per cercar les recompenses disponibles o toca Fes servir el codi.

4. Selecciona quines recompenses vols aplicar a la cistella del client. Es poden aplicar diverses recompenses de diferents tipus simultàniament. Per exemple, pots aplicar una recompensa per un percentatge i a la vegada una recompensa per un import en euros en una sola venda. Si només hi ha una recompensa disponible, s’aplicarà automàticament. No es pot aplicar una sola recompensa a més d’una venda, encara que no es bescanviï la recompensa completa.

5. Bescanvia una recompensa específica tocant Bescanvia.

6. Completa la venda al TPV. Veuràs que la recompensa s’ha aplicat a la transacció.

Nota: cal completar una targeta per segellar perquè es pugui cercar la recompensa a l’aplicació de Square. Si no hi ha cap recompensa disponible, apareixerà No hi ha cap coincidència.

També pots veure o eliminar les recompenses que s’han aplicat a una venda des de la pantalla de pagament de l’aplicació. Per fer-ho, toca Descomptes a la venda en curs per mostrar les recompenses aplicades i/o eliminar-les de la venda.

Aplica després d’afegir un client a la venda

Si has afegit un client a la venda, toca Mostra el client per veure’n el perfil. Desplaça’t cap avall fins a la secció anomenada Vals i toca Aplica a la venda per als vals que vulguis aplicar a la transacció del client.

També pots veure o eliminar els vals que s’han aplicat a una venda des de la pantalla de pagament de l’aplicació. Per fer-ho, toca Descomptes sota la llista d’articles de la cistella per mostrar els vals aplicats i/o eliminar-los de la venda.

Bescanvia recompenses de fidelització

Si el client té prou punts per bescanviar una recompensa, apareixerà el missatge Recompensa disponible a la venda en curs abans de completar la transacció. Pots afegir la recompensa a la venda en curs tocant Recompensa disponible i seleccionant la recompensa que vulguis aplicar.

Els clients que tinguin recompenses disponibles i paguin amb una targeta vinculada al compte de Fidelització Square veuran una pantalla durant el procés de pagament, on podran triar entre les seves recompenses disponibles i aplicar-les a la transacció.

A tenir en compte

• Si el client paga amb una targeta nova, aquesta pantalla no apareixerà i les recompenses disponibles es podran bescanviar tocant Recompenses a la Col·lecció d’articles.

• No pots desactivar la pantalla de bescanvi de vals o recompenses en aquest moment.

Gestiona el bescanvi de recompenses

Pots desactivar la pantalla de bescanvi de cupons a l’aplicació de TPV Square. Per fer-ho:

1. Ves a ≡ Més > Configuració.

2. Toca Fidelització > desactiva Bescanvi de recompenses amb targeta vinculada.

A l’Square Register:

1. Toca Més > Configuració.

2. Selecciona Fidelització.

3. Activa Mostra la pantalla de registre al començament de la transacció. Comprova que l’opció Activa la fidelització estigui activada per poder actualitzar la configuració des del dispositiu.

Els clients ja no veuran la pantalla de bescanvi de recompenses.