Aplica recompenses a les compres

Pots bescanviar els vals des de l’aplicació de TPV Square introduint el codi del val que el client et proporcioni, o bé cercant el nom, adreça electrònica o número de telèfon del client. Procura fer servir la la versió més actualitzada de l’aplicació de Square per poder introduir el codi.

Aplica un val a una venda en curs

A la col·lecció d’articles

1. Ves a la col·lecció d’articles tocant el botó Col·lecció a la pantalla del procés de pagament.

2. Toca Recompenses > Bescanvia les recompenses.

3. Toca Fes servir el codi i introdueix el codi del val que et proporcioni el client.

4. Selecciona els vals per aplicar-los a la cistella del client.

Després d’afegir un client a una venda

Si has afegit un client a la venda, toca Mostra el client per veure’n el perfil. Desplaça’t fins a la secció Vals i toca Aplica a la venda per als vals que vulguis aplicar a la transacció del client.

També pots veure o eliminar els vals que s’han aplicat a una venda en curs a la pantalla de pagament de l’aplicació. Per fer-ho, toca Descomptes a la llista d’articles de la cistella per mostrar els vals aplicats o eliminar-los de la venda.

Bescanvia recompenses de fidelització

Si el client ha acumulat prou punts per bescanviar una recompensa, apareixerà el missatge Recompensa disponible a la venda en curs abans de completar la transacció. Pots afegir-hi la recompensa tocant Recompensa disponible i seleccionant la que hi vulguis aplicar.

Gestiona el bescanvi de recompenses

Pots desactivar la pantalla de bescanvi de vals des de l’aplicació de TPV Square.

Per fer-ho:

1. A l’aplicació de TPV, ves a Més > Configuració

2. Toca Fidelització i, a continuació, desactiva Mostra la pantalla de bescanvi de recompenses.

Els clients ja no veuran la pantalla de bescanvi de recompenses.