Inici

Aplica recompenses a les compres

Pots bescanviar recompenses des de l’aplicació de Square cercant el nom, l’adreça electrònica o el número de telèfon del client, o bé introduint-hi el codi de la recompensa. Assegura’t de fer servir la versió més recent de l’aplicació de Square per accedir a aquesta funció.

Aplica recompenses

Aplica recompenses a una venda en curs

Des de l’aplicació de TPV Square:

  1. Toca Col·lecció a la part superior de la pantalla del procés de pagament.

  2. Toca Recompenses.

  3. Introdueix el nom o número de telèfon del client per consultar les seves recompenses, o bé toca Fes servir el codi.

  4. Selecciona les recompenses per aplicar-les a la cistella del client. Pots afegir recompenses de diversos tipus alhora. Per exemple, a la mateixa venda pots aplicar una recompensa en forma de percentatge i una altra per un import fix. Si només n’hi ha una de disponible, s’hi aplicarà automàticament. No es pot fer servir una mateixa recompensa per a més d’una venda, encara que només se’n bescanviï una part de l’import.

  5. Toca Bescanvia per bescanviar una recompensa específica.

  6. Completa la venda al TPV. La recompensa s’aplicarà a la transacció.

Nota: cal completar una targeta de punts per poder cercar la recompensa a l’aplicació de Square. Si no hi ha cap recompensa disponible, apareixerà un missatge per indicar-te que no s’han trobat resultats.

També pots consultar o eliminar les recompenses que s’han aplicat a una venda des de la pantalla de pagament de l’aplicació. Per fer-ho, toca Descomptes a la venda en curs.

Aplica les recompenses després d’afegir un client a la venda

Si has afegit un client a la venda, toca Mostra el client per accedir al seu perfil. Baixa fins a la secció Vals i toca Aplica a la venda en aquells que vulguis fer servir.

També pots consultar o eliminar els vals que s’han aplicat a una venda des de la pantalla de pagament de l’aplicació. Per fer-ho, toca Descomptes a la llista d’articles de la cistella.

Bescanvia recompenses del programa de fidelització

Si el client té prou punts per bescanviar una recompensa, apareixerà l’opció Recompensa disponible a la venda en curs abans de finalitzar la transacció. Per afegir-la a la venda, toca Recompensa disponible i selecciona-la.

Els clients que tinguin recompenses disponibles i paguin amb una targeta vinculada al compte de Fidelització Square trobaran una pantalla per bescanviar-les durant el procés de pagament.

Important

  • Si el client paga amb una targeta nova, aquesta pantalla no apareixerà i hauràs de tocar Recompenses a la col·lecció d’articles per aplicar-ne una.

  • En aquests moments, no es pot desactivar la pantalla per bescanviar vals o recompenses.

Gestiona les opcions per bescanviar recompenses

Pots desactivar la pantalla per bescanviar cupons a l’aplicació de TPV Square o l’Square Register. Per fer-ho:

  1. Ves a ≡ Més > Configuració.

  2. Toca Fidelització i desactiva l’opció Bescanvi de recompenses vinculades a una targeta.

Des de l’Square Register:

  1. Toca Més > Configuració.

  2. Selecciona Fidelització

  3. Activa l’opció Mostra la pantalla de registre a l’inici de la transacció. L’opció Activa el programa de fidelització ha d’estar activada per poder canviar la configuració del dispositiu.

D’aquesta manera, aquesta pantalla ja no es mostrarà als clients.

No trobes el que necessites?