Inici>Aplicació Cites per a iOS

Descobreix l’aplicació de Reserves Square

Amb l’Aplicació de Cites Square gratuïta pots veure, crear, modificar i acceptar cites. El disseny intuïtiu del calendari t’ajuda a organitzar el dia amb un cop d’ull, posant el calendari, la informació del client i les funcions del TPV al teu abast. L’aplicació de Cites Square està disponible per a iPhones i iPads compatibles amb iOS 14 o superiors.

Descarrega i configura l’aplicació de Cites Square

Des del teu dispositiu iOS compatible:

1. Toca la icona de l’App Store. iOS App Store icon

2. Toca la icona de cerca (lupa) i cerca Cites Square.

3. Toca Obtenir al costat de la icona de l’aplicació de Cites Square i segueix les instruccions per completar la descàrrega.

4. Toca la icona de Cites Square i segueix les instruccions per configurar l’aplicació.Appointments iPhone and iPad App Icon

Si ets empleat d’un titular d’un compte de Cites Square, pots iniciar la sessió a l’aplicació al teu dispositiu amb l’adreça electrònica i la contrasenya que fas servir per iniciar la sessió en línia. Si no tens accés per fer-ho, parla amb el gerent o el titular del compte.

Nota: l’aplicació de Cites Square només és compatible amb iPads o iPhones amb dispositius que funcionen amb iOS 13 o superiors. Descobreix com s’actualitza el programari en un dispositiu iOS.

Accepta pagaments

Per processar els pagaments d’una cita, només has de tocar Procés de pagament a la cita per anar a la secció del TPV de l’aplicació de Cites. El processament de pagaments a través d’una cita reservada associarà els serveis, el personal i la informació del client amb la venda automàticament.

Pots obtenir més informació sobre processar els pagaments amb l’aplicació de Cites.

Vista general de l’aplicació de Cites

Calendari

A la barra de navegació de l’aplicació, toca Calendari i:

• Fes lliscar el dit per la pantalla per veure un dia sencer o canviar la data.

• Toca ••• per actualitzar la disponibilitat de la reserva, la vista del calendari (dia, setmana, llista) o els atributs de les cites per mostrar-los al calendari.

• Toca + i Crea una cita o Crea un esdeveniment personal.

Rebràs notificacions d’iOS per a totes les cites reservades per un client, sol·licituds de cites i sol·licituds de reprogramació. No rebràs notificacions de les cites que reservis o reprogramis tu. Per gestionar les notificacions de Cites Square, ves al tauler de control en línia.

Si fas l’aplicació de Cites Square en un iPad, la vista del calendari mostrarà tots els empleats, de manera que podràs veure totes les properes reserves d’un cop d’ull. Toca la icona del filtre per limitar la vista del calendari i fer que s’hi mostrin empleats concrets.

Procés de pagament

Si acceptes cites sense reserva o necessites vendre un article al moment, la pestanya Procés de pagament permet processar vendes dels clients sense tenir una cita reservada. Pots dur a terme el procés de pagament per cita, introduint un import personalitzat al teclat numèric, o bé seleccionar un servei o article de la Col·lecció d’articles.

Clients

A la barra de navegació de l’aplicació, toca Clients i:

• Consulta i modifica la informació del client i el seu historial de cites

• Reserva una cita

• Processa una nova venda

• Desa una targeta

• Envia missatges sobre transaccions o serveis al client. Nota: no facis servir aquesta funció per enviar missatges de màrqueting.

Els empleats només veuran els seus propis clients. Toca la icona + per afegir nous clients de manera individual.

Articles i serveis

Si el teu negoci ven articles a més de serveis, pots crear i gestionar articles directament a l’aplicació. Toca ≡ Més > Articles i serveis per mostrar tots els articles, serveis, recursos i descomptes.

Reserva en línia

Pots fer diferents coses: activar o desactivar el lloc web de reserves en línia, promocionar les reserves en línia entre els clients per missatge de text i correu electrònic i activa el pagament per avançat per als clients o Protecció contra les absències. També pots revisar el lloc web de reserves en línia en qualsevol moment.

Factures

Pots crear factures o grups recurrents per enviar als clients per la venda d’articles o serveis, perquè paguin al moment o en una data posterior.

Transaccions

Pots consultar cada transacció processada a través del teu compte de Square. Cerca un número de rebut o una targeta per localitzar una transacció i tramitar un reembossament.

Informes

L’aplicació de Cites ofereix eines versàtils per a fer informes, com ara resums de vendes i ingressos. Consulta el teu saldo Square actual filtrant per data, dispositiu o empleat.

Saldo

Consulta el teu saldo Square disponible, els informes de transferències i les transferències programades.

Configuració

Gestió de cites

• Horari comercial: defineix el fus horari i gestiona l’horari comercial. Selecciona un dia de la setmana per marcar el negoci com a obert i Afegeix hores addicionals per personalitzar l’horari d’obertura. Per exemple, l’horari comercial dels dimarts podria ser de 9:00 a 13:00 i entre les 14:00 i les 19:00 podries incloure temps per dinar o un canvi de torn.
  • Les meves notificacions: tria les preferències de notificació per a les cites noves o modificades.
  • Notificacions dels clients: configura els mètodes de confirmació de les cites i les sol·licituds de recordatoris per als clients.
  • Pagaments i amp; Cancel·lacions: configura l’opció de pagament preferida i la política de cancel·lació (recomanat).
  • Comentaris i amp; Valoracions: comparteix els teus comentaris amb el nostre equip de productes.
  • Importa contactes: sincronitza els contactes del telèfon i afegeix-los al directori de clients.

Opcions del procés de pagament

• Imports ràpids: afegeix fins a tres botons d’import ràpid al teclat numèric del procés de pagament per agilitzar la venda.
  • Impostos: crea o afegeix impostos per aplicar als articles i serveis. Nota: els impostos no s’aplicaran automàticament als serveis.
  • Comprovants de comanda: assigna números de comandes automàticament o introdueix una xifra o un nom personalitzats.
  • Pagament: activa els mètodes de pagament que acceptes i organitza’ls segons l’ordre que vols que es mostrin.
  • Propines: permet als clients donar propina als empleats en percentatges o un import sencer en dòlars.
  • Rebuts: tria ometre la pantalla de rebut per agilitzar el procés de pagament.
  • Gestió de clients: activa els perfils instantanis, recopila informació del client o tria com desar la targeta de pagament d’un client.

Components

• Square Reader: vincula l’Square Reader sense fil o visualitza els components connectats.
  • Impressores: visualitza, edita o connecta una impressora al dispositiu.

Seguretat

Fes servir una contrasenya per protegir l’aplicació TPV de Cites Square.

Compte

• Informació d’inici de la sessió: visualitza l’adreça electrònica i el punt de venda del compte.
  • Compte bancari: vincula o modifica el compte bancari.
  • Transferències: visualitza o modifica el calendari de transferències.

També pots configurar les Targeta regal, Factures Square, Fidelització Square, les comandes obertes i el seguiment de les hores.

Resoldre problemes amb l’Stand

Si tens problemes amb l’aplicació de Cites Square, descobreix com resolució de problemes de l’aplicació Cites Square.