Rep existències amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i els empleats amb permisos d’inventari que vulguin actualitzar-lo afegint-hi les existències que han rebut des del Tauler de control en línia de Square o l’aplicació de TPV de Square per a comerços. Aquesta funció està disponible amb el pla Plus de Square per a comerços. Consulta més informació sobre Personal Square i els permisos personalitzats.

Abans de començar

Si surts de la pantalla mentre reps existències, l’inventari que hagis escanejat no s’afegirà. Si reps un gran volum de productes nous, assegura’t de desar periòdicament tots els articles i els recomptes corresponents.

Informació sobre com rebre existències per al comerç

El teu negoci necessita rebre existències per poder oferir als clients un ventall de productes que satisfaci les seves necessitats. Amb el pla Plus de Square per a comerços, pots rebre i gestionar existències des del Tauler de control de Square i a l’aplicació de TPV de Square per a comerços, o rebre existències en bloc a través de Square per a comerços a l’Square Register.

Rep existències al Tauler de control de Square

Des del Tauler de control de Square, pots rebre existències de variants específiques d’articles o afegir-ne per a articles que no en tinguin.

Articles amb variants

1. Al Tauler de control de Square, ves a Articles > Col·lecció d’articles.
  2. Selecciona’n un per obrir la vista Modifica l’article.
  3. Desplaça’t fins a Variants i, a continuació, fes clic a Modifica la variant.
  4. Fes clic a Gestiona les reserves i desplaça’t fins al punt de venda que pertoqui.
  5. Al costat d’Acció sobre les existències, fes clic a Selecciona un motiu i, a la llista, selecciona Existències rebudes.
  6. Al camp Afegeix existències, indica la quantitat que vols afegir-hi.
  7. Fes clic a Fet i, després, a Desa per tornar a la col·lecció d’articles.

Articles sense variants

1. Al Tauler de control de Square, ves a Articles > Col·lecció d’articles.
  2. Selecciona’n un per obrir la vista Modifica l’article.
  3. Desplaça’t cap avall i fes clic a Gestiona les existències.
  4. Selecciona un motiu i, a la llista, tria Existències rebudes.
  5. A la columna Ajust, indica la quantitat d’existències que hi vols afegir.
  6. Fes clic a Fet i, després, a Desa per tornar a la col·lecció d’articles.

Rep existències a l’aplicació de TPV de Square per a comerços

Amb les eines del TPV per a comerços Plus, pots rebre i gestionar l’inventari des de l’aplicació gratuïta d’Square per a comerços en dispositius iOS compatibles i a l’Square Register.

En dispositius iOS

1. Toca Inventari a la barra de navegació.
  2. Toca Vista general de les existències > Rep existències.
  3. Cerca o escaneja els articles que vulguis reposar i indica’n la quantitat. També pots escanejar el mateix article diverses vegades per rebre’n més existències, o bé escanejar diversos articles una vegada i modificar-ne la quantitat més endavant.
  4. Per modificar les dades del proveïdor i dels articles, com ara el cost unitari, toca els articles corresponents a Vista general de les existències i edita-les a la pantalla emergent.
  5. Quan acabis, toca Confirma la recepció.

A l’Square Terminal

1. Toca Inventari a la barra de navegació.
  2. Toca Cerca per afegir-hi articles (en pots seleccionar diversos) i, a continuació, Afegeix a la llista.
  3. Indica els nivells d’existències i toca Continua.
  4. Revisa la informació de les existències i, tot seguit, toca Fet.
  5. Afegeix-hi un proveïdor i, a continuació, toca Fet.
  6. Segueix les instruccions fins que hagis acabat.

Rep les existències en bloc

També pots rebre existències en bloc amb Square per a comerços a l’Square Register fent servir un lector de codis de barres compatible. Per fer-ho:

1. Comprova que el el lector de codi de barres està connectat.

2. Al menú de navegació de Square per a comerços, selecciona la icona de la llista > Afegeix existències > Rep existències.

3. Escaneja tots els codis de barres pertinents que vols afegir i fes clic a Següent.

4. Revisa tota la informació de l’article i afegeix les dades del proveïdor i el cost unitari, si escau, i fes clic a Continua.

5. A la confirmació que les existències s’han afegit, confirma’n el nombre d’articles.