Fes recomptes periòdics amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis que vulguin auditar periòdicament un subconjunt de l’inventari amb l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

Quant als recomptes periòdics

El recompte periòdic és un procés d’auditoria en què es compta un subconjunt de l’inventari a intervals regulars per mantenir nivells d’existències precisos i identificar inconsistències. Es recomana fer un recompte periòdic per a cada variant d’article com a mínim una vegada cada 90 dies. Amb el pla Plus de Square per a comerços, pots fer recomptes d’inventaris a intervals regulars per mantenir uns nivells d’existències precisos.

Abans de començar

Comprova que tens configurats els permisos d’inventari amb Square per a comerços per permetre que els empleats facin recomptes periòdics.

Necessitaràs un lector de codis de barres compatible si prefereixes fer-ne servir un per dur a terme el recompte.

Completa un recompte periòdic

Recompte periòdic manual

1. Toca Inventari > Recompte d’existències a la barra de navegació de l’aplicació de TPV de Square per a comerços.
  2. Toca Fes un recompte de les existències > Recompte periòdic.
  3. Toca la barra de cerca de part superior de la pantalla, selecciona la variant corresponent i toca Continua.
  4. Toca la variant de l’article per introduir una quantitat amb el teclat numèric i, a continuació, toca la marca de verificació.
  5. Repeteix el procés per a totes les variants pertinents.
  6. Toca Següent > Confirma.

Recompte periòdic amb un lector o una càmera

1. Toca Inventari > Recompte d’existències a la barra de navegació de l’aplicació de TPV de Square per a comerços.
  2. Toca Fes un recompte de les existències > Recompte periòdic.
  3. Fes servir un lector de codis de barres compatible o la càmera de l’iPad o iPhone per escanejar l’article.
  4. Continua escanejant els articles duplicats un per un o bé toca la llista d’articles a la pantalla per introduir-ne una quantitat amb el teclat numèric. A continuació, toca la marca de verificació.
  5. Repeteix el procés per a totes les variants pertinents.
  6. Toca Següent > Confirma.
Ara per ara, el recompte d’inventari només està disponible per a dispositius iOS. Actualment, aquesta funció no es pot fer servir a l’Square Register ni a l’Square Terminal.