Inici

Cancel·la una comanda amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i empleats de comerços amb una subscripció al pla Gratuït, Plus o Prèmium de Square per a comerços que configurin el web per vendre online amb Square. Si el personal ha de configurar o actualitzar els mètodes de tramitació, comprova que tingui activats els permisos d’accés complet a comandes i a Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats a Square.

Informació sobre com cancel·lar comandes

Si no tens prou articles en estoc o si un client canvia d’idea, pot ser que hagis de cancel·lar una comanda abans de tramitar-la. En aquest cas, hauràs de resoldre el problema juntament amb el client per evitar devolucions de pagaments.

Abans de començar

Les cancel·lacions de comandes no es poden desfer. Un cop cancel·lada, n’hauràs de fer una de nova. 

Cancel·la una comanda

Pots cancel·lar la comanda sencera o només articles concrets directament des de l’Administrador de comandes al TPV de Square per a comerços o al Tauler de control de Square. Per començar:

  1. Al menú principal, toca Comandes > Actives. Per acotar millor els resultats, ordena’ls per la data de creació o de tramitació de la comanda.

  2. Toca la comanda que vulguis cancel·lar i, a continuació, Cancel·la els articles.

  3. Selecciona els articles que vols reembossar o bé toca Selecciona-ho tot > Següent.

  4. Tria un motiu per a la cancel·lació: Articles sense existències o Sol·licitud de cancel·lació per part del client (altres).

  5. Toca Cancel·la la comanda.

  6. A continuació, tria si vols reembossar al client.

Articles relacionats

Consulta els articles següents del Centre d’ajuda per optimitzar els mètodes de tramitació amb Square per a comerços:

No trobes el que necessites?