Torna a l’inici

Comandes entre punts de venda amb Square per a comerços

Vista general

Amb Square per a comerços, pots tramitar les comandes amb articles de tots els teus punts de venda. Això vol dir que si no tens existències d’un article en un punt de venda, podràs tramitar-lo des d’un altre per no deixar perdre la venda. Tant si has d’enviar la comanda com si el client la recull a l’establiment, podràs veure les existències que et queden dels articles als altres punts de venda, de manera que comprovaràs si pots tramitar-la o no. Un cop creada, la comanda s’assignarà al punt de venda seleccionat per a la tramitació, i podràs fer un seguiment de tot el procés a la secció Comandes del Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de Square per a comerços.

Nota: les comandes entre punts de venda només estan disponibles amb una subscripció al pla Plus de Square per a comerços.

Primers passos

Per començar amb les comandes entre punts de venda:

  1. Selecciona un article i toca Afegeix a la cistella.

  2. A la pantalla d’informació de l’article, selecciona Recollida a l’establiment o Enviament com a mètode de tramitació.

    1. Si selecciones Recollida a l’establiment, pots afegir un client nou o existent a la comanda o introduir directament la informació de la recollida als camps corresponents.

    2. Si selecciones Enviament, pots afegir un client nou o existent a la comanda, o bé introduir directament la informació d’entrega als camps corresponents.

  3. Per processar una comanda entre punts de venda, tens dues opcions:

    1. Selecciona un article i ves a la pantalla d’informació de l’article. Desplaça’t fins al menú desplegable Punt de venda que hi ha a la part inferior de la pantalla de tramitació i toca per seleccionar un altre punt de venda.

    2. Toca els tres punts que hi ha a la part superior la dreta de la cistella. A continuació, toca Canvia el punt de venda de tramitació. Toca el desplegable on hi ha tots els punts de venda per seleccionar el que t’interessi.

  4. Podràs veure les existències disponibles dels articles de la cistella per punt de venda i filtrar-los per Distància, Existències i Nom.

  5. Un cop hagis escollit el nou punt de venda per a la tramitació, toca Desa per confirmar el canvi. Aquest punt de venda ara es mostrarà a la part superior de la cistella.

  6. Toca Cobra per completar la comanda.

Un cop s’hagi tramitat la comanda al punt de venda que pertoqui, s’actualitzaran els nivells d’existències dels articles al punt de venda de tramitació. Per altra banda, el punt de venda on es va crear la comanda en rebrà la venda corresponent. Això vol dir que els fons processats s’inclouran en la propera transferència que rebrà aquell punt de venda, i els informes de vendes associats mostraran les dades de la comanda.

Nota: en aquests moments, les comandes s’han de tramitar íntegrament des d’un mateix punt de venda i fent servir un únic tipus de tramitació. Ara mateix, l’opció de dividir la tramitació en diversos punts de venda no està disponible.

El client no pot pagar en el moment de fer la comanda. Pot pagar-la en un altre moment?

En aquests moments, les comandes no es poden pagar en una data posterior, es facin en un únic punt de venda o entre diversos punts de venda. Els clients han de pagar els articles abans de poder finalitzar la comanda. Aleshores, aquests es podran tramitar al punt de venda on han fet la comanda, o bé enviar-la a un altre punt de venda perquè es tramiti allà.

Faig servir un servei de repartiment per entregar algunes comandes a domicili. Puc fer servir aquest mètode de tramitació per a les comandes entre punts de venda?

Els únics mètodes de tramitació que s’accepten per a les comandes entre punts de venda són la recollida i l’enviament. Ara per ara, no hi ha l’opció de fer servir un servei d’entrega extern.

Els articles que el client vol demanar estan dividits entre diversos punts de venda. Puc dividir la comanda entre diversos punts de venda?

En aquests moments, no es pot dividir la tramitació d’una comanda, sigui entre diversos punts de venda o en un de sol. Tot i que és possible que aquesta funció estigui disponible en el futur, ara per ara cal tramitar tots els articles que el client hagi demanat en un mateix punt de venda. Com a solució alternativa, si les existències dels articles estan situades en diversos punts de venda, pots processar comandes separades de cara al client.

No trobes el que necessites?