Torna a l’inici

Finalitza comandes amb Square KDS

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i el personal de restaurants que fan servir Square KDS com a pantalla de cuina amb Square per a restaurants. Square KDS s’inclou en els plans Plus i Prèmium de Square per a restaurants.

Abans de començar

Square KDS és un sistema digital de comandes per a cuina que t’ajudarà a organitzar i completar les comandes per maximitzar el nombre d’articles que passen per la cuina. Consulta més informació sobre Square KDS.

Abans de finalitzar comandes amb Square KDS, assegura’t que les estacions d’expedició i de preparació estiguin configurades correctament. Si et cal, pots consultar les instruccions de configuració de Square KDS a Comença amb Square KDS per a Android.

Marca les comandes com a finalitzades

Tant les àrees de comandes com les d’emplatat i recollida tenen l’opció de marcar articles individuals o comandes senceres com a finalitzades. Fes clic a cada funció que trobaràs a continuació.

Marca un únic article com a completat en una comanda

Toca l’article completat directament a la pantalla. Si has seleccionat un article per error, torna’l a tocar per desseleccionar-lo. Nota: només tens tres segons per desseleccionar l’article com a completat. Després, podràs consultar la comanda a la pestanya de comandes completades. Si completes un article en una estació, també es completarà en totes les altres.

Marca tota una comanda com a completada

Toca el bàner de la part superior de la comanda que vols completar i selecciona Completa la comanda. Si has completat una comanda incorrecta, toca l’espai que trobaràs a sota del bàner que confirma que la comanda s’ha completat. Tingues en compte que només tens tres segons per tornar enrere i que la comanda no es marqui com a completada. Després, podràs consultar la comanda a la pestanya de comandes completades. Si completes una comanda en una estació, també es completarà en totes les altres.

Consulta les comandes completades

Per fer-ho, toca Completades a la pantalla de Square KDS.

Àrees d’emplatatge i de comandes

Si completes una comanda en una àrea de comandes, apareixerà un punt gris a l’àrea d’emplatatge al costat dels articles completats. Quan es completi un article en una àrea d’emplatatge, també es completarà en totes les altres àrees de comandes i d’emplatatge.

Passos següents

Consulta més informació sobre com fer servir Square KDS als articles següents del Centre d’ajuda:

No trobes el que necessites?