Torna a l’inici

Resol problemes amb els informes de vendes o propines amb Square per a restaurants

Si acostumes a trobar discrepàncies entre les xifres de vendes dels informes del Tauler de control de Square i les vendes reals, és possible que sigui a causa de la configuració del servei de Square per a restaurants. En aquest article t’expliquem com la configuració de les propines i per tancar comptes pot afectar els informes de vendes, i com aconseguir les dades més actualitzades del teu restaurant.

Abans de començar

Hi ha dues opcions de configuració del servei principals que poden afectar els informes de vendes:

  • Torna a obrir els comptes: quan tornes a obrir un compte, pots triar si conservar-ne el mètode de pagament o eliminar-lo. Consulta més informació sobre la configuració dels comptes a Torna a obrir un compte.

  • Propines: a la configuració del servei podràs triar entre diverses opcions perquè els clients puguin deixar propina, sigui al TPV o mitjançant els rebuts impresos. Consulta més informació sobre com fer servir signa i afegeix una propina als rebuts impresos.

Si actives les opcions per conservar el mètode de pagament en tornar a obrir un compte i deixar propina mitjançant els rebuts impresos, els comptes quedaran pendents fins que els liquidis manualment o es liquidaran automàticament al cap de 36 hores. Aquest retard a l’hora de liquidar els comptes pot crear discrepàncies als informes, segons com els consultis.

Consulta els comptes a l’informe de vendes en temps real

Aquest informe t’ajudarà a determinar amb precisió el rendiment del negoci, incloent-hi els comptes amb propines sense liquidar.

S’hi inclouen tant els comptes oberts com els tancats. Com que les transaccions amb propines sense liquidar es consideren comptes oberts, podràs consultar l’import total de les vendes del dia a l’informe de vendes en temps real al TPV.

Trobaràs més informació sobre com consultar l’informe de vendes en temps real a Consulta dades de vendes en temps real al TPV de Square per a restaurants.

Liquida les propines al TPV de Square per a restaurants

Un cop liquidades, podràs consultar les xifres de vendes reals als informes a l’aplicació de TPV de Square per a restaurants i al Tauler de control. Si no liquides les propines manualment, es liquidaran de manera automàtica en un termini de 36 hores.

Pots fer-ho de les dues maneres al TPV de Square per a restaurants.

Transaccions amb el TPV de Square per a restaurants

  1. A l’aplicació de TPV de Square per a restaurants, toca Compte > Transaccions.
  2. Toca la icona de la targeta amb el símbol de notificació i selecciona el pagament que vulguis liquidar.

Genera l’informe de tancament del dia

  1. A l’aplicació de TPV de Square per a restaurants, toca Compte > Genera l’informe de tancament del dia.
  2. Inclou la liquidació de les propines a les tasques de tancament del dia.

Passos següents

Consulta més informació sobre els informes de vendes de Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda:

No trobes el que necessites?