Inici

Paga les propines als empleats amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris o gerents de restaurants que fan servir el TPV de Square per a restaurants i disposen dels permisos necessaris per modificar informes de torns i de la caixa d’efectiu a l’aplicació, o bé que utilitzen les funcions d’agrupació de propines del Tauler de control de Square. Consulta més informació sobre els permisos dels empleats a Square per a restaurants. Els mètodes per pagar les propines es basen en les dades dels informes de torns dels empleats, que només es poden generar i consultar amb el pla Plus o Prèmium de Square per a restaurants.

Abans de començar

No tots els restaurants tenen les mateixes tasques de tancament, sobretot a l’hora de pagar les propines als empleats. Si al teu restaurant s’accepten propines, a continuació trobaràs algunes de les maneres més habituals de pagar-les al final del torn.

Si decideixes donar propines directament als empleats o agrupar-les, assegura’t d’haver indicat als seus perfils que en poden rebre al Tauler de control de Square. Consulta més informació sobre com configurar perfils d’empleats.

Paga les propines des d’una caixa d’efectiu

  1. En primer lloc, demana als empleats que generin els seus informes de torn per consultar les propines pagades amb targeta (no en efectiu) al TPV de Square per a restaurants.

  2. Al TPV de Square per a restaurants, toca Compte > Gestió de caixa > Ingressos/Despeses.

  3. Etiqueta el pagament amb el format següent: Propines per a (nom de l’empleat). Amb aquests pagaments es crearà un registre d’efectiu que es restarà de la caixa, separat de les vendes en efectiu.

Paga les propines directament als empleats

  1. Al Tauler de control de Square, ves a Personal > Torns > Configuració > Propines.

  2. Selecciona Propines directes com a mètode de distribució.

  3. Tria si vols aplicar la configuració de les propines a Només aquest punt de venda o a Tots els punts de venda, així com la data d’activació, que pot ser de fins a dues setmanes abans.

  4. Fes clic a Desa.

Agrupació de les propines

Divideix a parts iguals les propines pagades amb targeta de crèdit entre tots els empleats amb dret a rebre’n i que tinguin l’entrada registrada en el moment de la transacció.

  1. Al Tauler de control de Square, ves a Personal > Torns > Configuració > Propines.

  2. Selecciona Agrupa les propines per transacció o Agrupa les propines per hores treballades com a mètode de distribució.

  3. Tria si vols aplicar l’agrupació de propines a Només aquest punt de venda o a Tots els punts de venda, així com una data d’activació, que pot ser de fins a dues setmanes abans.

  4. Fes clic a Desa.

Passos següents

Consulta més informació sobre Accés avançat i Square per a restaurants en els articles següents del Centre d’ajuda:

No trobes el que necessites?