Torna a l’inici

Canvis importants en la subscripció de Vendes en línia Square

Fa poc et vam informar dels canvis que afectaran el teu compte de Vendes en línia Square. Estem reestructurant els plans de pagament per reflectir millor el valor de les nostres funcions i poder continuar invertint en Vendes en línia Square perquè clients com tu en pugueu gaudir.

Aquí trobaràs informació més detallada sobre els canvis que s’aplicaran als conjunts de funcions de cada pla. Consulta una llista amb totes les funcions de Vendes en línia Square a la pàgina de preus i funcions.

Funcions que es traslladen del pla Gratuït al pla Plus

Quan s’apliquin els canvis, les funcions següents passaran del pla Gratuït al pla Plus:

Totes les funcions del pla Plus

Quan s’apliquin els canvis, les següents funcions només estaran al pla Plus:

Totes les funcions del pla Prèmium

A partir dels canvis, les funcions següents només estaran al pla Prèmium:

Actualització del pla Personal

Com a part d’aquesta actualització, eliminarem el pla Personal. Aquest canvi es reflectirà automàticament al teu compte en la pròxima renovació de la subscripció. El correu de notificació conté més informació sobre el canvi de preu.

Canvia a un pla Gratuït

Per evitar els càrrecs associats a aquests canvis, pots cancel·lar la subscripció abans de la pròxima data de renovació i canviar al pla Gratuït. En cas que ho facis, ja no podràs vincular cap domini personalitzat al teu web. Hauràs de triar un subdomini de Square gratuït per substituir el personalitzat que tens i evitar que el web deixi de publicar-se. Consulta més informació sobre com fes servir un subdomini gratuït amb Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?