Inici

Funcions beta a Reserves Square

Quan facis servir Cites Square, és possible que trobis una funció amb l’etiqueta de Beta. Les funcions beta de Square ofereixen accés anticipat a les funcions estables que estan disponibles per al seu ús immediat i s’hi desenvolupen més funcionalitats amb el temps.

Sempre estem fent iteracions i millorant l’experiència de Cites Square, alhora que volem rebre’n comentaris per garantir que compleixi les necessitats dels usuaris. La primera iteració d’una funció nova pot presentar algunes limitacions, però l’equip de desenvolupament continuarà aplicant-hi millores. Si fas servir les funcions beta activament, la teva configuració i dades no es veuran compromeses.

Ara mateix, les funcions beta de Cites Square estan disponibles públicament a partir de les teves Subscripció a Cites Square.. A mesura que hi anem afegint més funcions, ens encantaria que ens en donessis la teva opinió.

Envia comentaris sobre les funcions beta

Nota: en funció dels teus comentaris, és possible que ens posem en contacte amb tu per saber com podem millorar la funció o la teva experiència amb Cites Square.

Uneix-te al programa beta

Per rebre assistència amb aquesta funció o les futures funcions beta de Cites Square, uneix-te a la Beta Community o envia un correu electrònic a l’equip Beta, a betafeedback@squareup.com. En unir-t’hi, podràs accedir a l’equip Beta, en cas que vulguis aportar comentaris directes o fer preguntes sobre resolució de problemes. La comunitat també et posa en contacte amb altres negocis que fan servir les mateixes funcions. Normalment, aprovem les sol·licituds en un parell de dies. Rebràs una notificació quan t’hàgim acceptat al grup de proves.

Preguntes més freqüents

Què significa «beta»?

Beta és un terme que es fa servir en el desenvolupament de components o programari on un subconjunt de clients poden provar funcions abans que estiguin disponibles per al públic. Pel que fa al programari, les funcions beta es poden llançar públicament per a un ús general i s’hi van afegint petites millores amb el temps. Els venedors poden comptar amb el rendiment estable de les funcions beta disponibles públicament, ja que funcionaran com cal i els canvis que s’hi facin seran acumulatius.

Si faig servir una funció beta, què passarà amb les meves dades o configuració amb aquesta funció?

Les teves dades i configuració no es veuran compromeses si fas servir una funció beta.

Quant de temps estarà en versió beta una funció?

Tot i que no hi ha un període definit pel que fa al temps en què una funció pot estar en versió beta, l’usuari veurà que una funció està disponible de manera general quan hagi passat per les principals iteracions. Amb el temps encara hi podem fer petits canvis o ajustos a partir dels comentaris dels venedors.

He de pagar per fer servir les funcions beta?

No, no has de pagar cap comissió addicional per fer servir el programa Square Beta. Les funcions beta estaran disponibles amb els nivells corresponents en funció de la subscripció que tinguis a Cites Square .

Quina diferència hi ha entre les funcions beta i el programa Square Beta?

Les funcions beta disponibles per a tothom a Cites Square són una extensió del programa Square Beta i representen les últimes tandes de comentaris i proves. Els venedors es poden unir al programa Square Beta per accedir a les funcions abans i tot, mentre encara estan en fase de desenvolupament i abans que estiguin disponibles per a la resta. Qualsevol persona pot accedir a les funcions beta de Cites Square des del seu pla de subscripció de Cites Square. S’espera que aquestes funcions puguin presentar algunes limitacions en la seva forma inicial, però aniran millorant amb el pas del temps.

Com podré saber si una funció ja no està en versió beta?

Qualsevol funció de Cites Square deixarà d’estar en versió beta quan hi accedeixis i no dugui l’etiqueta «beta».

No trobes el que necessites?